0 oy
262 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
Kızlar 12 haftada 5 kilo aldım çok mu.midem sürekli kaziniyor sanki sürekli birşey yesem hissim var.ne önerirsiniz.durekli ac yasiyorum

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Genelde ilk uc ay alınmıyor benim bulantim çok olmuştu 8 kilo vermiştim herkeste farklı oluyor tabi
-Reklam-
0 oy
(15,466 puan) tarafından
Daha baslardasin ama bence fazla sanki 30 cu haftalar da zorlanırsin 
0 oy
tarafından
Fazla cnm dikkat et kilona
0 oy
tarafından
Malesef fazla. bu döneme kadar bebek zaten aslında senin depolarından besleniyordu zaten. ekstra bir kilo alımı tavsiye edilmese de 1   2 kilo olabilir en fazla. sonlarda hızlı şekilde de kilo alındığını hesaba katarak çok dikkatli git derim bundan sonra. 
0 oy
(453 puan) tarafından
Çok tabi dikkat edin yoksa işin içinden çıkamazsınız.O kiloların gidişi var bir de.Çok kilo alınca çatlamalar da olur,kilolar verilirken sarkmalar da.Bebek kilo alsin yeterli,ona yönelik beslenin.
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Fazla ama ikinci de bende oyle aldim suan ucuncuye hamileyim 29 hafta 6 kilo aldim
0 oy
tarafından
5 kilo çok değil ama bir 5 daha alırsan çok 
0 oy
tarafından
Bende oyleydim cok yerdim acikirdim ama zayiftim fazla kilom yoktu 
0 oy
(897 puan) tarafından
Çok bence Bn 30 haftadan snr kilo almaya başladım 6 kilo tek aldım hamilelik boyunca
(6 puan) tarafından
Neler yediniz peki canınız birşey istediginde
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Ben zayıflamıştim o aylar son ayimda kilo almıştım 5 kilo ile doğum yaptım fazladan ama kilo yapcak şeyler sınırlı yedim hep sık sık ye ama dikkat et canım zorlanirsin son aylarda 
(6 puan) tarafından
Siz neler yediniz de bu kadar az aldınız nasıl bir düşünce ile yeme isteğini bastirabilirim :)
(3,679 puan) tarafından
İlk aylar çok kusuyordum canım ondan alamadım sonra da yeme isteğim gelmedi yedim ama hep tadımlık :)
0 oy
(1,147 puan) tarafından
Normlde ilk aylar alinmyor pek cnm bn 2 hamilelktete kilo verdim ilk 3 ay şuan 29 haftlgm yeni 4 kilo aldm çok yememeye cals son aylar çok alınıyor 
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Ben ilk aylar baya kilo verdim ya . Midem çok bulanyodu. Baya almışsın ama canım dikkat et 
0 oy
(9,232 puan) tarafından
İlerde cok zorlanırsın
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Cok bnce canim biraz dikkat etmelisin tut kendini 
0 oy
(602 puan) tarafından
Biraz fazla geldi Cnm ama herkesim bünyesi farklı sağlığın yerinde olsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 118 göst.