0 oy
653 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

İşte benim küçük ekmekciklerimmm

image

17 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

Özür, bu belge tipi kabul edilmiyor.

imagebuda firindaki halı 

-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne güzel canım ellerine kollarına sağlık 
tarafından
Sağol canım benim
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Çok güzel olmuşlar bende post açmıştım ekmek yapip
(10,885 puan) tarafından
Ama senin yağlı jagidin hiç sararmış sen yap adın mi yoksa doğru soyle
tarafından
Benim ekmeklerim küçük belki ondan sararmamistir birde suyu 3 kase koydum sırf buhar olsun diye
(10,885 puan) tarafından
Kız yağlı kağıt hiç fırına girmemiş benim ekmek postuma bak
tarafından
Bak yeni resim ekliyorum fırında iken de resmi vardı
tarafından
Ekle dim bakabilir sin
0 oy
(15,621 puan) tarafından

Simdj bu ekmekle sucuklu yumurta yiyeceksin :)

Canım çekti :) 
(4,913 puan) tarafından
1  yıldır sucuk yiyemeyen 4 aydır da yumurta yiyemeyen ben bayilayim bari şuracığa
tarafından
Tere yağı da yenir kız
(15,621 puan) tarafından
Neden yiyemiyorsun
Bende hamileyim doya doya yiyemiyorum
(4,913 puan) tarafından
Sucugu hamileyken bıraktım parazit marazit dediler yemedim yumurtayada kızımın alerjisi çıktı emzirdigim için yiyemiyorum
0 oy
(426 puan) tarafından
Ooo mis mis ellerine saglik :)
tarafından
Sağol canım
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Bende hep niyetleniyorum ama bir türlü yapmak kısmet olmadı yaa. Yap yap buzluğa at sonra çıkar afiyetle ye oh miss ellerine saglik
tarafından
Yap yap canım dışardan değil evde yapmak en iysi
0 oy
(4,913 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım afiyet bal olsun bende denedim pandeminin başlarında ama beceremedim 
tarafından
Niye canım neyi olmadı
(4,913 puan) tarafından
Tadı hiç ekmek gibi değildi yavan olmuştu tatsız tuzsuz yani nimete kötü denmez ama saman gibi olmuştu
tarafından
İçine suyu bol koyacaksın canım başlarda bende yapamıyordum dene dene ogrendim
(4,913 puan) tarafından
Ha bak ben şu da koymadim yazmiyordu ki tarifte
tarafından
Canım su koymazsan ekmk olmaz ki şu çok basit birşey gibi görünüyor ama ekmeğin olmaz sa olması su
tarafından
Ben yumurta falan hasladigim bir cezveden büyük sağan şeklinde kabim var onunla koyorim suyu fırında ısınır sonra ekmeğimi atarım puf puf kabarır fırından daha lezzetli oluyor dene derim
(4,913 puan) tarafından
Bilmiyordum işte denedim olmayınca bi daha yapmadım o ekmeklerde yenmedi zaten Allah affetsin doğrayıp binanın önündeki kedi köpekler için yemek koyduğumuz tasa bıraktım
0 oy
tarafından
Herşey okey ama bu ekmekler fırının hisini almadıktan sonra tadı gelmiyor o yüzden hiç yapmadım :) ama çok güzel görünüyor ellerine sağlık 
tarafından
Kız ben komşulara da dağıttım firindakinden daha lezzetli dediler fırına bol su koyarak yaparsanız daha guzek olur
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım 

0 oy
tarafından
Ben pandemi dönemi hep yaptım usandım yaa ☺️☺️
0 oy
(2,359 puan) tarafından

Veeegg kabaran elentirik faturasiiiii :D

0 oy
tarafından
Yaa çok güzel görünüyor tarif alabilir miyim 
tarafından
Canım ben hep göz kararı yaparım ama püf noktası önce yaş maya 1 tatlı kaşığı unu 1 çay bardağı sıcak su ile eritiyorum 10 dk bekliyor kullanacağım kadar unu aliyoeum üzerine beklettim mayami ekliyorum karıştıriyorum daha sonra azar azar su ekleyip yoğuruyom daha sonra 1 tatlı kaşığı tuzu suda eritip hamura döküyorum onuda yoguruyorum bu şekilde yap ben unu göz kararı koyuyorum hep

En az 1 saat beklet
Bekleyen hamurdan beze yap tezgaha koy yarım saat 1 saat bezeni beklet
 Bekleyen bezeye şekil ver üzerini nemli bir bezle kapat 1 saat de öyle mayalansin fırına dayanıklı bir kap ile su koy fırının ısıt önceden su da için de biraz ilimis olsun daha sonra at fırına 20 dk bekle ekmeğin hazır ben çok gevrek sevmedigim için fırından çıkar çıkmaz sofraya saroyorum ymusacik oluyor
0 oy
(237 puan) tarafından
Nasıl yaptın tarif edebilir misiniz şahane gözüküyor ellerine sağlık 
tarafından
Canım ben hep göz kararı yaparım ama püf noktası önce yaş maya 1 tatlı kaşığı unu 1 çay bardağı sıcak su ile eritiyorum 10 dk bekliyor kullanacağım kadar unu aliyoeum üzerine beklettim mayami ekliyorum karıştıriyorum daha sonra azar azar su ekleyip yoğuruyom daha sonra 1 tatlı kaşığı tuzu suda eritip hamura döküyorum onuda yoguruyorum bu şekilde yap ben unu göz kararı koyuyorum hep

En az 1 saat beklet
Bekleyen hamurdan beze yap tezgaha koy yarım saat 1 saat bezeni beklet
 Bekleyen bezeye şekil ver üzerini nemli bir bezle kapat 1 saat de öyle mayalansin fırına dayanıklı bir kap ile su koy fırının ısıt önceden su da için de biraz ilimis olsun daha sonra at fırına 20 dk bekle ekmeğin hazır ben çok gevrek sevmedigim için fırından çıkar çıkmaz sofraya saroyorum ymusacik oluyor
(237 puan) tarafından
Hm anladım sağol teşekkürler
0 oy
(3,151 puan) tarafından
Elektrk faturası ne olck aşk ellerine sağlık çok güzel olmuş 
tarafından
Bakacaz bu ay msmxbej
(3,151 puan) tarafından
Aklma soktun kız Ramazan gelemedn bnde ramazan pidesi yapiyimda doldrm dolaba
tarafından
Aynen canım ekmek bile 2.5 kim bilir pideyi kaç yapacaklar yap sen boşver öyle yada böyle elektrk geliyor zaten fırını acmisken biraz daha fazla yap buzluguna at
(3,151 puan) tarafından
Öyle yaparım canım artk ne yapym 5 olr pide
0 oy
(163,382 puan) tarafından
eline saglik 
tarafından
Sağol canım
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Afiyet olsun ☺️
tarafından
Sgaol canım
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Bı ara bnde çok yaptm ama fırın baya elektrik çalıştırıyor
tarafından
1 günde 2 3 günlük yiyeceğin ekmeği yap buzluga koy fazlasını o şekilde daha ekonomik oluyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 350 göst.
17 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Linkin (22,946 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 247 göst.
31 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde ❣Maşo'nun Hatunu❣ (2,342 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 202 göst.
29 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Ayzasl (4,586 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 341 göst.
2 Mayıs 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Havin06 (3,126 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,438 soru

24,085,751 cevap

331,459 kullanıcı

...