0 oy
579 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Merhabalar. Arkadaşlar sizce erkeklere (eşinize) nasıl davranılmalı? Yani duyusal yaklaşıp alttan alarak mı isteklerinizi yaptırmalı yoksa karşılık verip sert dille allta kalmayıp tepki vermeli? Ben daha yeni evliyim ve gelecek için de hangisidaha etkili olur şimdiden baştan rotayı çizmek istiyorum ve evli arkadaşlardan da fikir edinmek istedim. 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

24 Cevaplar

0 oy
(2,382 puan) tarafından
Eş adam gibi eşse ikiletmez zaten isteği diye düşünüyorum. Sert dil çoğu zaman iyi gelmez evliliğe. Paran varsa alırmısın, zamanın olursa benim için yaparmısın gibi cümleler kurmak daha iyi.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim eşim o sjnirliyken susmama bayılır ama ben susarmiyim çok nadirr hakliysam hele hiccc susmammm
0 oy
(879 puan) tarafından
öncelikle saygını koru fakat Kendini de ezdirme. bi kere ipleri verdinmi geri alamıyorsun totoları kalkıyor. Özgüvenli ol kararının doğru olduğuna eminsen geri adım atma Ama bu kavgayla dövüşle olmaz tabii. çok sessiz olursan ezilirsin
0 oy
tarafından

İlk önce soru çok garip onu belirteym :D sonra eşini iyice tart tanı. Sonra bir konuda aşırı alttan alıp yumuşak davranman gerekiyorken. Başka bir konuda gayet sert konuşman gerekebilir. Sana tek tavsiyem. Aman eşim mutlu olsun düşüncesiyle senin özgürlük ve konfor alanını kötü etkileyecek hiç bir şeye müsade etme. Ben varım ve benim isteğim bu de. Kendini yoktan asla sayma. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 168 göst.
13 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Deryamdmrrr (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 333 göst.
29 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 167 göst.
18 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nabercinim (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 167 göst.