+1 oy
181 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,034 puan) tarafından
Cocuklugumuz hep kıyıda köşede kalmakla geçti. Geçen eşim.bahsini açtı. Yaz kitapları arasında görürdüm dedesinin köyüne giden bir çocuk vardı o anlatılırdı çocuğun dünyası vardı anne baba sohbetleri dede sevgisi vs. 

Gerçekten biz 90lilar esas sevgiyi görmedik o cocuklae gibi olmadık. Hep karnınız tok sirtimiz pek yasadigimiza şükrettik. Bu yüzden duygularımızı tanimiyoruz hepsini evlendikten sonra çözmeye çalışıyoruz. Şunu çok iyi farkettim ben hep bastirmisim ama herşeyde. Ve ortaya çıktıkça bana problem çıkarıyorlar

6 Cevaplar

+2 oy
(30,110 puan) tarafından

Keşke hep öyle kalsaydı da toplumumuz bu kadar edep haya yoksunu olmasaydı..

Eskiden yaşayıp eskiden ölmeyi çok isterdim .ve öyle olanlar çok şanslı..
(4,034 puan) tarafından
Hayasizlik hep vardı sadece gizliydi
(30,110 puan) tarafından
Gizliside iyidi ortaya çıktıkça millet normallestirdi
-Reklam-
0 oy
tarafından
evet kismen katiliyorum buna
0 oy
(3,272 puan) tarafından
Çok doğru. Duygular bastırılarak duyarsızlaştırıldı koca bir nesil. Elalem ne der ? Kavramıyla kendimizi başkalarına ispat etmeye çalıştık. Komşu çocuklarıyla yarıştırıldık. Bir başımızın okşanması sevgi sandık kandırıldık .

( Genel olarak gördüğüm böyle )
(4,034 puan) tarafından
Aynen öyle birisi çocukluğumda hal hatır sormussa sevgi zannetmisim birisi yüzüme gulduyse sevgi zannetmisim ne acı
(3,272 puan) tarafından
Öyle. Eskiden psikolojiyi düşünenler mi varmış. Dediğim dedik tiplerle büyüyerek ziyan olduk
0 oy
tarafından
90 larin tadı da hicbi yerde yok. Belki bolluk yoktu ama çok güzel yillardi. Samimiydi. Şimdi ise çoğu şeyi yitirdik
(4,034 puan) tarafından
Evet malesef o arkadaşlığın tadı çok güzeldi şimdi kendi hayatımızda da onlar kalmadı çocukların hayatında da
tarafından
Yokluğun kattığı çok şey var insana ama paha biçilmez şeylerin yok maalesef
(4,034 puan) tarafından
Elinde eşya yoksa neye bakacaksın tabii ki sevgiye muhabbete. Şimdi kendi yasitlarima bakıyorum hep bir eşya yarısı kıyafet yarışı biz böyle değildik böyle alismadik bu yeni düzen de bana garip geliyor
tarafından
Aynen bana da canim. Ufak şeylerle mutlu olan biriyim benim için en son şey maddiyat.
0 oy
tarafından
90 doğumlu olarak geçmişe dönüp çok safmisim diyorum babamız kızar ayıp utanma vardı ne olduysa 93 dogumlulardan sonra değişti bir özgürlük geldi bu yıldan sonrakilere git gide çivisi çıktı herşeyin duygular sahtelesti gülücükler yapmacık olmaya başladı çorap değiştirir gibi sevgili değiştirme moda oldu 
(4,034 puan) tarafından
Evet onlar hepten harcandı bizim en azından sağlığımız gerçek dostlarımız vardi belki kendi çocuklarımızda güzel seyler olur

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 609 göst.
19 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,008 göst.
31 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
10 cevap 569 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (19,765 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 563 göst.