0 oy
1,149 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,586 puan) tarafından
Kizlar aksam esimle oturuyoduk esime dedimki kizin zıbınları hic kalmamis gidip alalim e bebekten dedim esimde dediki senin cocuklardan firsat kalmiyoki benim kanımdan olmayan cocuklara bile bakiyorum dedi bende dedim sana kimse demedi bu cocuklara zorla bak sen.beni bile bile aldin simdi neden cocuklarimi istemiyon dedim o kadar cok zoruma gittiki o kullandigi kelime bugunde bana yalakalık yapiyo ama asla affetmicem onu 2 gundur konusmuyorum onunla bide bana bugun diyo ne o suratin neden konusmuyon benle 

24 Cevaplar

0 oy
(585 puan) tarafından
Aslında baştan belli böyle sorunlar olacağı bile bile evleniyorsunuz. Eski eşiniz çocuklara maddi yardım da bulunuyor mu eğer bulunmuyorsa mutlaka çalışın çocuklarınızın ihtiyacını kendiniz karşılayın 
-Reklam-
0 oy
(436 puan) tarafından
Yani kötü bir durum olmuş. Şimdiden üç beş kıyafetin lafı ediliyorsa bu çocuklar büyüdükçe masrafları da artacak. Eğitim hayatı, evliliği falan filan... Allah yardımcınız olsun.
0 oy
(206 puan) tarafından
Kıyamam yaa o çocuğun ne günahı var eger seni gerçekten seviyorsa cocugunada bakar yani bu lafı söylemesi gerçekten çok üzücü 
0 oy
(95 puan) tarafından
Bir insan ne kadar kotu olursa olsun karısıyla yada kocasıyla asla bu kelimeyi kullanmamalı kesinlikle. Eğer o şahıs böyle bir kelime kullanıyorsa içinde biseyler birikmiş demek benim sana dicegim laf bacım bence sen bu sahisi hemen boşa hemen vakit kaybetme. Eğer dediğin gibi iyi biri olsaydı bu kelimeleri soylemezdi. Demek bu senle her tartistiginda hep çocuklarını ortaya koyacak ben olsam afedersin ama sktiriiii çekerim bacım hiccc uğraşmam yol ver gitsin
(95 puan) tarafından
Evlatlarınızı böyle şerfsizlerin ağzına düşürmeyinnnnnn

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,006 göst.
17 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 894 göst.
4 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Ciceekbakan01 (176 puan) tarafından soruldu
+3 oy
35 cevap 1,022 göst.
0 oy