0 oy
395 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (1,030 puan) tarafından

İstanbul'dan Ankara'ya taşınmak istiyorum 

Eksi ve artı yönleri nelerdir ? Kışın çok soğuk diyorlar mesela doğru mu ? Buradaki evi kiraya verip orda geniş bir ev istiyorum nasip olursa 

13 Cevaplar

0 oy
(1,558 puan) tarafından
Doğrudur ankaranın ayazı meşhur
-Reklam-
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Evet cokk soğuk oluyo kar yagmur nerde anca ayazı var
tarafından
Aşırı soğuk artışını eksisini bilmem deniz yok burada kiralar yüksek ama tercih meselesi
(1,030 puan) tarafından
Evimi 2.5 3 bine kiraya verip oraya kiraya gelmek istiyorum İstanbul'da yaşanmaz artık hem memur şehri diyorlar insanları daha iyi diye duydum ama yaşayan daha iyi bilir tabi
(45,021 puan) tarafından
Bana göre de istanbulda yaşanmaz sevmiyorum o şehri Ankara güzel seviyorum ama işte dediğim gibi ayazı fena
(1,030 puan) tarafından
İstanbul'da da evden çıkmıyorum zaten :) benim için sorun olmaz  da çocuk yetiştirmek için nasıl bir yer :)
Birde hangi ilçeyi önerirsiniz
(45,021 puan) tarafından
Benim oturduğum yer sakın güzel başka ilçeden o yüzden taşındım
0 oy
(2,770 puan) tarafından
Istanbuldan Ankara gelin geldim. Yaşadığım yer istanbula göre çok sakın sessiz bir yer tam kafa dinlenmeli bana göre ama soğuk konusunda istanbula benzemiyor havası daha sert yaz biraz geç geliyor buraya. Ama genel olarak yaşantısı güzel 
0 oy
tarafından

Yaşam iş ve kazanç olanakları çok geniş. İnsanlari modern ve kimse kimseye karşımaz. Alım gücü de her çeşit insana hitap ediyor. Biraz eğitim durumu hoşuma gitmiyor (okula giden çocuğum var ) onun dışında sorun yok. Kışları uzun yazları kısa geçiyor azıcık birazcik. Evler birbirine çok aşırı yakın. Her yer yokus. Yokssuz bir sokak cadde bulmak azıcık zor :D gençler de biraz kötü şeylere yatkın onun dışında guzel

(1,030 puan) tarafından
Yaşadığım yerde de kimse kimseye karışmaz sessiz sakin modern bir yer Maltepe'de oturuyorum ama evim küçük birde sanırım artık çok sıkıldım farklı bir şehir daha iyi olur diye düşündüm :)
tarafından
Niye kiz bizim burada hiç yokuş yok bacim:D
tarafından
Ora nere kız. Kesin Sincan tarafıdır ha :D
tarafından
Yok kız Yenimahalle demet:D
tarafından
Hiç gitmedim kız bilmiyorum :)
0 oy
(4,471 puan) tarafından
Soğuk mu one ki bi ayazı var feriştahının gö.tü donar
0 oy
(14,957 puan) tarafından
Ayaz'ına aşık olduk biz ☺️ gel kız komşum ol 
(1,030 puan) tarafından
Ay inşallah kısmetse gelmeyi canı gönülden istiyorum dua edermisin benim için :)
(14,957 puan) tarafından
Ederim canım da kurtulmak için de dua etme sonra :D
(1,030 puan) tarafından
Hahhahah sanmıyorum soğuk o kadar etkilemez beni genis sağlam bir ev olsunda gerisi kısmet :)
(14,957 puan) tarafından
Ahahah kız başka yere benzemez bak diyim.. nereden tutmayı düşünüyorsun
0 oy
(2,558 puan) tarafından

Igrenc bir yer gezicek tek bir yer yok sadece evler ucuz bursadan buraya geldim ama hem sehir olarak hemde insanlarinin buyuk kismi kaba hemen liclemeyin ole degilseniz zorunuza gidicek bisey yok:D bursaya gore sadece havasi bunaltmiyor o yonu arti geri hepsi eksi hafta sonu biyeere gitmek istesen hep park ve aliveris merkezine gidiceksin dogal 1 tane ortami yok

tarafından
Doğal bir ortam yok mu :D seb gezmeyi becerememissin bacım.
(1,030 puan) tarafından
Çok gezen biri değilim zaten İstanbul'dayım 22 senedir galata kulesini bile görmedim :)
(1,453 puan) tarafından
Ankara için söylediğin her şeye tamam ama gezilecek doğal ortam yok dedin bizi kırdın :D zaten hiç bi yerin merkezinde doğal ortam olmaz ama en fazla 1 saat mesafede gezilecek o kadar güzel yerler var ki biraz araştırın bence
tarafından
E o zman genel konusmayaydin iyiydi :D
(2,558 puan) tarafından
Valla yapay goller ve parklar disinda bitek mavi gölü gördüm ankaranin icinde 1 2 saat uzaktaki yerlerden bahsetmiyorum ole giderseniz ohooo ben bursaya kiyasla dedim bide canlarim imkansiz kiyaslayamazsiniz buna adim gibi eminim :D burda sincanda amcamlar var gelinleri ankarali o bile diyor ve inanin hergün geziyorlar ben evet ayda 1 hafta sonu felan cikarim ama emin olun cogu yerinize gitmisimdir...
0 oy
(163,323 puan) tarafından
bahar bilir bahar geell nerdesi 
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Kişin acayip soguk oluyo ayaz bildiğin ben 5 senedir ankaradayım canm
0 oy
(1,438 puan) tarafından
Maddi olarak Ankara daha iyi İstanbuldan soğuktur istanbul da cok deprem oluyor ve buyuk bir deprem bekleniyor Ankara nin neresi acaba xaten artik gençler her yerde kotu alışkanlıklara sahip maalesef ankarada komşuluk var İstanbul da pek sanmıyorum Ankara memur memleketi is imkani ozel de az 
(1,030 puan) tarafından
Eşim migrosta çalışıyor tahinini isteyecek inşallah gönlüme göre bir ev bulursam inşallah çok istiyorum Ankara'nın her ilçesi olabilir biraz daha modern sessiz sakin bir yerde istiyorum şuan oturduğum yerde öyle ama İstanbul sıktı artık
(1,438 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım
0 oy
(878 puan) tarafından
Doğma büyüme Ankara lıyım bende istanbula gelin gitmiştim tabi ki benim için Ankara ve evet ayazı fenadır ama istanbulda soğuğu soğuk yani 
(1,030 puan) tarafından
Aynen İstanbul'da  normal değil :)
0 oy
(1,453 puan) tarafından
İstanbula göre yaşam daha kolay burda ayrıca 2.5 3 bine çok güzel evler var yeni binalarda sosyallik olarak istediğin her şey var 
(1,453 puan) tarafından
Sincan mı
(1,030 puan) tarafından
Ankara Mamak çağlayan mahallesi
(1,453 puan) tarafından
Kız o fiyatlara yenimahalleye bak merkezine ya da Şentepeye falan.
(1,030 puan) tarafından
Oralar daha mı modern hiç bir yer bilmediğim için :)
(1,453 puan) tarafından
Tabi canım Batıkente bak şuan ki fiyatları bilmiyorum ama bu dediğim yerler daha iyi
0 oy
(8,155 puan) tarafından
Ben ankarayi sevemedim 4 senedir yaşıyorum esime tayin istettim 
(1,030 puan) tarafından
Neden acaba :) ben evden çıkmayan sürekli  yemek temizlik seven biriyim evim küçük olduğu için taşınmak istiyorum ve İstanbul'dan sıkıldım çok gezen biri değilim
(8,155 puan) tarafından
Nedeni de yok aslında ısınamıyorum ben hep küçük şehirlerde yaşadım büyük şehir bana gore değilmiş onu anladım

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 75 göst.
3 Haziran 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Dmraysegul (614 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 178 göst.
30 Haziran 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 66 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sarioglusumm (308 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 239 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,365 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,017 soru

24,052,289 cevap