0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
üniversite kazandıktan sonra okula gidip özellikle kayıt mı açtırtmak gerekiyor? 2018de ben kazandım ama gidip özellikle kayıt açtırtmadım ama dönem daha başlamadan gidip o zamanki öğrenci bilmemnesiyle konuşup kaydımı sildirmek istiyorum dedim sileriz dedi. e daha kayıt olmadan neyi sildi? şunu bu yüzden soruyorum, şu an tekrar tyt ayt sınavına kayıt oluyorum. ösym bi şeyler seçtiriyor işte, şıklarda şey diyor "yerleştirildim ama kayıt olmadım". bu durumda yerleşince de özellikle kayıt açmak gerekiyor diye anladım ama ben hiç kayıt açtırmak için bişi yapmamaıştım 2018de. bu demek oluyor ki benim ilk okul puanım hiç yanmamış mı oluyor yani çünkü kayıt olmadım? hiç bana kayıt olcaksın falan da dememişlerdi

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hic yasamadim canm post yukari
-Reklam-
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Bilgim yok postun üste çıksın
0 oy
(1,129 puan) tarafından
üniversiteyi kazandıktan sonra kazandığın okula belgelerle gidip kaydoluyorsun.sense hiç kayıt bile olmamışsın.eski puanın yeni tercihler için geçerli mi onu tam bilmiyorum işte 
tarafından
okul puanım dursa yeter benim için sence o durur mu
(799 puan) tarafından
Durur kayıt yapmadığın için
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Aradan 4 sene geçmiş diger sene yerleştigin halde gitmeseydin yanardi kaydinin olup olmadığına  e devletten bakabilirsin şu  an puanin yanmaz

tarafından
bana okul puanım lazım sadece duruyr mudur o
(11,499 puan) tarafından
Evet durur canim
0 oy
tarafından
Üni tercih yaptıysan kayıt olmasan bile puan yanar
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Tercih yapmışsın. Bir kuruma yerleştiysen okul puanın yanar. 
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Tercih yapıp bir kuruma yerlestiysen ve gitmediysen. Puanının yarısı yanıyor canım. Eğer hiç yerlesmemis olsaydın puanın tamamı duruyor oluyordu. Tabi bu 7 yıl önce böyleydi ben üniversite okurken şuan nasıl bilemiyorum değişmedi diye biliyorum sadece 
0 oy
tarafından
Sistem üzerinden yapılıyor kazandığın uninin sayfasından takip et duyuru yapıyorlar 
0 oy
tarafından
Tabiki kayıt yaptırman gerekiyor. Yoksa senin gibi vazgeçenlerin kontenjanı boş kalır. 

Tercih yaptığın için puanını hiçbir şekilde kullanamazsın. Yanmış o

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 118 göst.
16 Aralık 2023 Diğer kategorisinde kdnkz (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 325 göst.
21 Aralık 2020 Diğer kategorisinde & Madamcoco & (2,199 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 300 göst.
9 Mart 2025 Diğer kategorisinde SL (1,295 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 158 göst.

Kategoriler

1,473,836 soru

24,130,531 cevap

334,004 kullanıcı

...