0 oy
283 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar merhaba benim en yakın arkadaşım daha doğrusu önceden en yakın arkadaşım olan Bir kız var mahallede biz 3 ay önce falan korono olduk eşim yoğun bakımda yattı ve bu arkadaşım beni hiçbir şekilde aramadı ne iyi misin diye ne de bir ihtiyacın var mı diye evde yalnızdım kocam hastanede yatarken şimdi kendisi Corona olmuş arkadaşım eşi hiçbir şekilde sigara falan almıyor kendisi sigara kullanıyor ne bana sabah korono olmuşum yazdığında sadece geçmiş olsun dedim bana şimdi mesaj atmış bir ihtiyacım olduğunda sana yazabilir miyim diye birazda çekinerek yazmış o beni hiç aramadı için sigara istemiş ben de getirir misin diye aslında onun yaptığını yapmak bana yakışmaz ama bir de size sormak istedim sizce ne yapmalıyım

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından
çıkamam şuan de çocuk uyuyor falan de böyle insanlar sadece kendi başına bişi gelince yardım ister ama yardım etmez benciller yani değmez 
tarafından
++aynısını dedim
tarafından
valla hiçte değmeyecek insan için kendimi üzemem enayi yerine koydurtmam
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen korona olduğundan haberi var mıydı belki duymamıştır 
tarafından
Vardı tabii ki kız benim en yakın arkadaşımdı ne bizim en alt katta oturuyor Bir de aynı binada yız
tarafından
Hatta ve hatta ilk onun haberi olmuştu ona söyledim yaptığı çok zoruma gitti için zaten uzaklaştım
tarafından
Her şehirde getir var bana bir var onlar dan sipariş versin temassız teslimatla alsın
tarafından
Gülüm onun derdi sigara zaten getir de sigara yok
0 oy
tarafından
Şanal marketler var ordan alabilirsin de
tarafından
Onlar sigara getirmiyor ki
0 oy
(2,770 puan) tarafından
Müsait olursam yardımcı olurum derdim. Hep zaten o yaptı biz yapmıyalim dedikce başımıza bunlar geliyor 
tarafından
Bilmiyorum onun gibi olmak istemiyorum aslında hani bunu karakterime yakıştırmıyorum ama çok kırgınım
(2,770 puan) tarafından
Artık orasi sana kalmış. Ama ben yardımcı olmazdim bide en yakın arkadaşım olucak bana yardımcı olmiycak bende ona koşarak asla gitmem içinden nasıl geliyorsa öyle davran
tarafından
Aslında bir yandan yapmak istemiyorum ama bir yandan da onun bana davrandığı gibi davran mıyım ki hatasını anlasın istiyorum anladın mı bebeğim
(2,770 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum canm arkadaş kazığı fazla yemiş biri olarak ama benimkiler hiç değişmedi insaAlalh senin arkadaş utanır düzeltir kendini
tarafından
Gülüm zaten o olaydan sonra uzaklaştım hiçbir zaman bana tekrar beni üzme bileceği kadar yakın davranmadım onu
0 oy
(1,830 puan) tarafından
İnsanlık sende kalsın bir şans daha ver. Eğer aynı hatayı yaparsa silersin komple
tarafından
Gülüm aynı hatayı yapabilecek fırsatı vermedim ona vermem zaten eskisi gibi yakın değilim çok kırgınım çünkü
(1,830 puan) tarafından
O zaman boş ver gitme
0 oy
tarafından
yiyecek vs istese tamam da sigara da alıp götürmem yani kusura bakmasın. haketse gene neyse de. 
tarafından
Bilmiyorum o dönemden kalan bir kırgınlıkla zaten uzaklaştım
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Ben olsam goturmezdim hem sanal market getir gibi yerlerden ihtiyaçlarını sipariş verebilir
tarafından
Onun derdi özellikle sigara
(1,555 puan) tarafından
Hele bide sigara kusura bakmasın valla ekmek değil aş değil hele bıle sigara için hicten kilimi kıpırdatmam
0 oy
tarafından

Hiç vicdan yapmaa kim sana nasılsa sende öyle ol

tarafından
Bilmiyorum çok kırgınım ama bir yandan da o bana yaptıysa ben ona yapmayayım anlasın hatasını diyorum
0 oy
(17,168 puan) tarafından
Almazdimmmmmm ben Corona oldum ciğerlerime inmiş 14 gün hastanede yattım 5 günu yoğun bakım da kaldım beni arayıp sormayan herkesi sildimmm yağmurlu havada bı damla su vermemm
0 oy
tarafından
Ben yapmam valla bana ne,bana kim nasıl davranıyorsa aynı şekilde karşılığını alır...

Bana gelince ayıp olmuyor da ona gelince mi ayıp oluyor,amaaan hiç umrumda olmaz
tarafından
Nasil olsa 906090 vucudun var :D
tarafından
:D :D demi yani :D :D
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Bence yardımcı olun ihtiyacı olamasa size yazmazmis bide çekinerek diyisun  belki o an akıl edemedi size bişey yaomadi ama zor durumda olan birine yardımda bulunun bence buda sizin karakteriniz güzel bı parçası olur ☺️
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Walla bn braz kinciyim ya icmesin sigarada  bi zahmet zaten korona
0 oy
tarafından
Kesinlikle alma 
0 oy
tarafından
Sen iyiliğini yap boşver o yapmasa da sen yap
0 oy
tarafından
Almazdim ne kötü günümde yanimda olmayan kendi kötü gününde beni aramasin