0 oy
379 göst.
Diğer kategorisinde (254 puan) tarafından
Arkadaşlar geçmişini unutamayan varmı benim gibi arkadaşlarım olsun yaşadıklarım olsun eski cok ama cok sevdiğim adam gibi bir turlu unatamıyorum ve cok ozluyorum

12 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Ne kadar geçmişinde boğulursan. O kadarda miden bulanır. Geçmişim hiç te umrumda değil. Tek özlediğim geçmiş yağ ve yumurta fiyatları :D

tarafından
Çok  güldüm:)))) Allah seni
(1,404 puan) tarafından
Hahah katılıyorum nerde o eski süt fiyatları bez fiyatları ah ahhh :D
tarafından
Yazarken bende güldüm :D
tarafından
Nerdeee :D
-Reklam-
+1 oy
(353 puan) tarafından
Cok.cirkin ce
+1 oy
(3,550 puan) tarafından
Gecen geçti şimdiyi yasamalisin ha ben geçmişimi özlüyorum bekarlık evimi bahçemizi eski komşularını hersey i özlüyorum  ama şuan ki yaşamaim yarın üzerine esim gorevlednirmeye gidecek 6 ay artık 6 ay sonrasını düşünüyorum dua ediyorum hayırlı gelsin diye
tarafından
Suriye mi ? Acaba
(3,550 puan) tarafından
Henüz belli değil
+1 oy
tarafından
Seni yadırgamıyorum eşimle evlenmeseydim de başkasıyla evlenseydim yüzde yüz bu duyguyu bende yaşardım atlatamazdım çok şükür deli gibi aşık olduğum adamla evlendim 
0 oy
(4,553 puan) tarafından
Bir adam derken canım eski sevgilin mi ? Evliliğinda mutsuz musun canım şeytan bu yüzden durtuyordur seni eski güzel günlerin aklına geliyordur ne kadar da mutluyduk mutluydum diye keşke öyle olsam diye hep bir vesvese veriyor sana ama uyma şeytana kardeşim evliliğinde ki sorunları çözmeye çalış aile terapistine gidin şiddet aldatma yoksa tabi ama şeytana uyma o kişiyle evlensen kim bilir neler yaşardın bir insanla ayni evin içine girmeden bilemezsin nasıl olacağını belkide o kişiyle daha da beter olacaktı her şey boşver takma düşünmemeye çalış geçmişi
0 oy
tarafından
Bende ozluyorumda rahat hayatımı ozluyom sewdgimle zaten evliyim başkasını ozlememm;)şimdide rahattm ama çel çocuk insanı yoruyo ya:)
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Gecmisi unutamazsan 

Gelecege mutlu adımlar atamazsın 
0 oy
tarafından
Çoğu insana oliyor bu sevdigiyle evlenmemiş olan. Bu yüzden normal ama sana düşen bunu yenmek şimdiye dönmek
0 oy
(2,980 puan) tarafından

Bekarligimi yaad ederim tabi rahatlik vardı ne de olsa evlendik yüz kişiye birşey anlatmaya anlaşmaya calsiiyoruz buda daraltıyor insanı. Ama geçmiş geçmişte kaldı çokta özlemiyorum sürekli eski sevdiğini filan özlemek de değişik yani ne ozlicem ki maziye niyaziyi derler:) hep gurbetteyim ailemle daha sık vakit geçirmeyi sürekli özlüyorum ama..

0 oy
tarafından
Bir söz vardı acaba doğrumu diye düşünürdüm doğruymuş. İnsan yanındakiyle yaşlanır kalbindekiyle ölür diye. Eskiyi boşver giden geri gelmez
0 oy
(897 puan) tarafından
Asla geçmişi düşünmem. Geçmişi düşünerek hayatımı mahvedemem
0 oy
tarafından
Şimdi ben anlamadım,evlisin çoluk çocuk var ve sen eski sevdiğini mi unutamiyorsun ???

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 361 göst.
6 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 978 göst.
17 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde ercno (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 300 göst.
8 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde beyza009 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 406 göst.