arkadaslar bugun esimden tokat yedim görümcemin evindeydim biliyorsunuz akşama eltim bize gelin diye kayınnamı aramış tamm demiş esim gitmek istemedi bende dedim gitmeyelim gitmek iistemiyorum faln diye tamm dedi herkez toplandı gidelim dedi ben yine dedim istemiyom diye sen onları bırak eve gidelim dedim herkez karıstı ondan sonra kücük görümcem salagı da karıştı gitmek istemiyorum diyorum neden diye soruyo istemiyorum esimde anlayış gösterdi faln dedim sebebi olmalı dedi yok diyom anlamıyo sonra esim gidecez dedi sinir oldum karısma ne karısıyon dedim o arada esim tokat attı aglayarak gittim pdaya bu sefer kayınnam kayınbabam geldi kızdılar esim bende suc dedi kimse anlamıyo gitmicez diyo millet gideceksiniz diyo esimle ben konusuyum bi iki dk diyom gerizekelı görümcem konusamassın fln diyoo kötülestimde
Bunu yapti birde onlarn yanndami yapti yazklar olsn cidden kocanada ailesine de hcbrsey demiyorm , bu nasl bir vicdan yaaaaa
Senin eşinde hata kimse de değil ve bir yere gidilecekse seninle konusması danısması lazım uygun görmüyorsan saygı duyması gerek tokat nedir yaa demek ki aciz sorunlarını şiddetle çözüyor
Kocan suçlu ne olursa olsun sana vurmaya hakkı yok bir de milletin içinde
Ay kusura bakma da ne cahillik bu böyle şiddetin hakliligi mi olurmus çok gücü yetiyorsa babasinin kızına tokat atsın.Evlerinizi ayırın nefret ediyorum böyle anlayışsız erkeklerden Allah hidayet versun
Canm bilirim bu tür adamları görümce nden önce eşine kız çünkü o yol veriyor onlara
Sorun ne olursa olsun hic bir sekilde olan siddeti hak etmiyirsun. O kim ki sana tokat atabiliyor. Boyle insanlardan igreniyorum. Annen baban bi fiske vurmaya korkmuslardir yillardir el bebek gul bebek buyutmuslerdir sonra gelir bi hiyarin teki sana el kaldirir. Allah o agzi o beyni neden vermis acaba boyke insanlara. Derdini konusarak anlatsana o el niye kalkiyor. Ama sunu da unutma bu adam bunu 1 defa yaptiysa emin ol ikincisinide yapar. Gercekten icinde bulundugun duruma cok canim sıkıldı. Sana bunu yapmasina bir daha izin verme lutfen
1,488,066 soru
24,324,542 cevap
345,435 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın