0 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde (758 puan) tarafından
Bitik durumdayım küçük kızım 3.5 aydır gece uykularımı haram ediyor. 10.5 aylık. Dün gece abartısız 15 kere kalktım yatağımdan. Uyuyo yatağıma geliyorum 5 dk sonra ııııııı mızmız gidip piş piş yapıyorım 5 dk sonra aynı. Kulağının arkasını tutup sağa sola dönüyor bazen KBB götürdük bir şey yk kulağında diştendir dedi. Çok sıkıldım artık çokkk

7 Cevaplar

0 oy
(738 puan) tarafından
Annesi mutlaka bir sıkıntısı vardır uyuyamadığına göre allah yardımcın olsun bir hastaneye götür iyice muane etsinler derdi ne ise en azından bir çözüm yoluna bakılır uyksuuz uykusuz nereye kadar 
-Reklam-
0 oy
(163,423 puan) tarafından
valla benim baby boy uyanmiyo ama ben uyuyamiyom
0 oy
(621 puan) tarafından
Benim kızımda aynı elimde n geldiğince o uyuyunca uyumaya çalışıyorum gece gündüz ev işi yapmadığım günler oluyor. Uyumazsam çok agresif oluyorum kızımdan önemli değil hiç bişey elimde b geldiğince sakin olmaya çalışıyorum bazen sinirden saçlarmi yoluyorum ya da bırakıp diğer odaya geciyorum sakinlesip geri dönüyorum bazende kızıma bağırıp vicdan azabı çekiyorum özür dilerim kızım diyor um ama vicdan azabı hep benle  siz neler yapıyorsunuz
(22,999 puan) tarafından
Ben de aynı seyleri yaşadım bacım çok kez. Gece emzirdikten sonra lavaboya gideceğim zaman uyanır uyanır ağlardı. Kaz kez gidemediğimi bilirim.. babasinda bile ağlardı. Öyle durumlarda aşırı sinirlenir soylenirdim. Dim dim diye konuşuyorum. Sadece 2 ay öncesine kadar. Şükür iki aydır daha iyi gece uykuları .
0 oy
(53,954 puan) tarafından
Oyleydi benimkide canim 
0 oy
tarafından

Benim kızım uyanmıyo ama ben uyanıyorum çok su içtiğim için gün boyu da gece de çok sık wcye gidiyorum

0 oy
(2,365 puan) tarafından
Maalesef bende aynıyım emerek uyumaya alıştı memenin yokluğunu fark edince basıyor çığlığı 
0 oy
(22,999 puan) tarafından
Ayyyy bazı dönemler oluyordu öyle. En son 18. Ayda oldu. Yatağına koyarken başlardı ağlamaya. Şimdi 20.aylik. şükür 4 5 kere falan kalkıyor. O da çok gelmiyor artık. O kadar yormuyor beni. Dış olabilir bence. Ya da burnu falan tıkalı olabilir

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 622 göst.
2 Eylül 2023 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 696 göst.
13 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,344 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 409 göst.
19 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 620 göst.