0 oy
232 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,035 puan) tarafından

Kizlar doktora gittim bugun bebegin sol bobreginde 7 cm likbir buyume varmis 35 haftaligim cok canim sıkıldı stres oldum kizlar basina gelen varmi nasil gecti :( kilosu 2 500 grm bua ard 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Büşra vrdu gliba
(7,035 puan) tarafından
İnşallah gorurde gelir
tarafından
Büşra bebeği doğduktan sonra olmuş bebeğim idrarını yapmakta zorlaniyodu ondan götürdük büyüme varmış dedi ama galaiba inmiş kontörlü en son götürdüğünde bende ona sormuştum geçenlerde anne karnındaki vardı yok dedi doğduktan sonra farkketik
(7,035 puan) tarafından
Bizim anne karninda olmaya baslamis cnm
tarafından
Bizimde öyle canim şuan 37+2 deyim az kaldı geçen haftada gittim soldada  büyümüş dedi 4.6 sağda 5 mm ve kalbide delik dedi bu iki bulgidan dolayı sıvı istemişti down olabilir diye vermedim ama iki. Çocuğum çok sağlıklı doğdu çok şükür bunda niye öyle dedi bilmiyoruz ama doğduktan sonra ilk idrarını yaptığında geçermiş cocgu erkek bebekte oluyomus bizimde erkek ins sağlıkla aliriz
-Reklam-
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Erkek bebekmi cnm
(6,848 puan) tarafından
Yani bildiğim kadarıyla erkek bebeklerde sık oluyo..doğduğunda böbrekleri den film çekerler binsire takip edilir Cnm. Çevremde çok var açıkçası sanırsam 11 yada 15 üstü sikintiliydi unuttum açıkçası.
(7,035 puan) tarafından
Bizim doktor 5 sinir dedi :(
(6,848 puan) tarafından
Doğrudur Cnm ama üzülme  dua et bol bol
(7,035 puan) tarafından
Ediyorum cnm esimde kizdi dedi niye stres yapiyorsun Allahin takdiri gecer elebet
(6,848 puan) tarafından
Kızılcak bı durum yada şenlik bişi yokki . Ama dedgm gibi erkek bebeklerde çok oluyo doğunca takibe alınır bisicik olmaz allahn izniyle
0 oy
(964 puan) tarafından
Benm.2 gebelikte de vardı.ama cm değil 7 8 mmlik ilk oğlum 3 e girecek geçen ay gittik bitmiş büyüme .şimdi 37 haftalığm bunda da var sıkma canını doğumdan sonra geçiyor bizde çok stres yapmıştık ama bunda o kadar takmıyorum 3 ayda bir kontrole gidiyorduk 
(964 puan) tarafından
Acaba sizi strese koymamak için mi dedi bilemedim
Ama detaylı ultrason zmani size soylemesi gerekirdi.
(7,035 puan) tarafından
Kuzum doktorum sersem gibi birseydi zaten hep bir uykusu geliyormus gibi mayisik biriydi kesin goden kacirmistir
(964 puan) tarafından
Neyse geç de olsa farkına vardınız olmadı gitme ona bir daha :)
(7,035 puan) tarafından
Asla zaten sinirumden catkayacam
(964 puan) tarafından
çok stres yapmayın :) geçmiş olsun inşallah kilosu da iyi bence bizde 36 idik geçen hafta 2800-900 kusur biseydi
0 oy
tarafından
Benimde şuan bebeğinde var gebeyim sağ tek 4 mm o gün gittim 5 mm olmuş soldada büyümüş 4.6 mm olmuş anne karnında geçer ddiyilar yada doğumdan sonra kontrol altında olması lazım 
(7,035 puan) tarafından
İnşallah rabim senin yavrunada benim yavrumada sifasini versin kazasiz belasiz kavusalim
tarafından
İnşallah canım aminn ❤️
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Benim oğlumda da bende de vardı böbrek genişlemesi oğlumun düzeldi benim düzelmedi kendi isteğimle sezaryen olmayı seçmiştim ama seçmeseydim de zorunlu sezaryen dicekti.39 a gün vermişti ama ben çok kötüydüm dayanamadım 38+3 te acil sezaryene alındım çok şükür bi sorunumuz yok şuan. Erkek bebeklerde sık görülen bir durum idrarın tutmadan kaynaklı genişleme görülüyor ultrasonda. Annede olması daha büyük sıkıntı 
tarafından
Bebekte böbrek genişlemesi olduğunda sezeryanmi yapiyolar canim
(25,181 puan) tarafından
Annede oldugunda ve ileri dereceyse haftası uygunsa yapılıyor. Haftası uygun değilse stent takılıyor böbreğe. Benim haftam uygundu doktor uygun gördü akşam konuştuk doktorla sabahı hemen gittim doguma
tarafından
Haa bende yok bebekte var sadce canım benim normal doğumda acaba beebkte ooldugundadami yapiyolar dedim saol geçmiş olsun. Sanada ❤️
(7,035 puan) tarafından
Anladim cok sagol canim
(25,181 puan) tarafından
Bebekte olunca napıyo lar bilmiyorum canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 264 göst.
0 oy
10 cevap 335 göst.

Kategoriler

1,472,837 soru

24,116,806 cevap