0 oy
696 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Özele gidiyordum uzun zamandır 8.5 aylık oldum kararımı değiştirdim. Neden diye sorarsanız özelde hangi doktora gitsem sezeryan yanlısı bi tutum ile karşılaştım, buda beni özel hastanelerden soğuttu.

Devlet hastanesinde doğum yapan tanıdıklarım ise normal yaptırana kadar bekletiyorlar ve daha bilgililer diyorlar..

Devlet hastanesinde ortam özel hastane kadar rahat olmayabilir bununda farkındayım ama normal doğurmak istiyorum...

Sizin düşünceleriniz nedir?

25 Cevaplar

0 oy
(1,831 puan) tarafından
Nerde yaşıyorsun canım hastane tavsiyesi gelir belki 
tarafından
Gaziantep cnm
-Reklam-
0 oy
(1,147 puan) tarafından
Özelde doğdum bn ilk oğlumu normal hemde doktorum normli bekledi sezeryana zorlamadi hiç bni smdi 2.ciye hamilym yine aynı doktora gdyorm 
0 oy
(620 puan) tarafından
Kesinlikle devlet hastanesine git canim. Ben kontrollerime de devlete gittim . Ani doguma yolladilar beni riskliydik zaten de.

Ebe bakti acilma yok çatin dar dedi bebekte asagi inmemis haftan erken dedi. Doktoru cagirdi o da aynisini dedi. Ebe yazik hocam suni vermenin anlami yok diye konustular. Cok şükür hic bir sikintim olmadi. Sansima tek kisilik odada kaldim. Ama diğerleri de geniş ve 2 kisilikti sanirim.

Allah onlardan bin kere razi olsin cok ilgilendiler
0 oy
tarafından
Bu biraz şans işi sana diyemem devlette veya özelde yap yapma bende devletten memnun kalmadım daha doğrusu doktorlarından berbattı Zeynep kamilde yaptım doğum kadınlara bagiriyolar 
0 oy
tarafından
Kesinlikle devlet hastanesi doktorlar zorda kalmadıkça sezetyan yapmıyorlar ben yalvardım gene de herşey yolunda neden yapalım dediler sırtıma masaj bike yaptılar çok memnun kaldm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 233 göst.
+1 oy
8 cevap 301 göst.
0 oy
2 cevap 226 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Sla_gzm (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 147 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Semraclk (144 puan) tarafından soruldu

Kategoriler