0 oy
255 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Jfjfjdkskskssjkoifd

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
canim kalorifer en guzel isitma sekli. Ama inan cok yorucu. Burda hep bu sekilde isitmali villalar. herkes kendi yakiyor kazanini :) ama burda odun cok ucuz. seni asmiyacaksa yakit yaptir :)
tarafından
Niye kız nasıl yorucu?  Ne gibi yakıt?
tarafından
ya turkiyede nasil oluo bilmiorum
 ama burda gormeye gittigim bir kac villada gordum. bodrum kattinda kazanlari var. odunlari var iste sen yakiyorsun sen temizlugini yapiyorsun. odunlar felan iriydi kesmek.icin allwtleri bile vardi. ay gozum bir korktu kim ugrascak ya bununla dedim : D esim biz dedi. yok kalsin apartmanda kalcam ben dedim
tarafından
Benim yan tarafta eşim dedi kazan dairesi yaparız temizlik falanda o yapar da masrafli galiba
tarafından
masrafli olur canim
tarafından
Anladım canım
-Reklam-
0 oy
(765 puan) tarafından
Bı fikrim yok canım ya ama mantıksız gibi sanki 
tarafından
Niye kız kendi dairsine çeken çok var
(765 puan) tarafından
Yaaa ne düşünüyorlar peki fikir aldın mı
tarafından
Masraflı
(765 puan) tarafından
Yaniii:)) keşke güzel fikrim olsada ama etrafında yok melesef dua edelim de doğalgaz gelsin ahahah
tarafından
Amin hahahaha
0 oy
tarafından
Çok fazla bilgim yok ama soğuk olan yerler de mesela Zonguldak gibi alttan kazanla kömürle tüm binayı ısıtma yapiyolar o sistemin adı ne bilmiyorum ama felaket isitiyormus kara kış içeride atlet ile dolasirsin ama kurulum maliyeti vs kaça patlar bilemiyorum.
tarafından
Neyle isinacaz la biz:D
tarafından
Soba yoh mu :D
tarafından
Var ugrasmali:D
tarafından
Doğru valla haklısın ama en rahatı ve masrafsızi da  o olsa gerek.
tarafından
Işte. Bak biri kombi dedi onu şimdi düşünüyorum :D
0 oy
(44 puan) tarafından
Çatıya ısı yalıtım deneyin.
tarafından
Off baya masraflı yaa .kombi yapmayı düşünüyorum en azından zahmetsiz
tarafından
Kalorifer peteği demi canım yaptınız
(44 puan) tarafından
Aynen canım kazan sistemi var biz kendimiz 12.500 TL verdik aynı şekilde ev sahibide verdi toplam 25.000 TL buldu iki kat ve 2021 yazında yaptırdık zamlardan önce
Ama tertemiz belli yerin oluyor kazan için oraya kömürü odunu koy bittikçe atarsın kazanın külünüde belli bir yere dökersiniz sobaya göre temiz ve her yer ısınıyor eğer yerinizde kalıcıysanız yapın dahada zam gelmeden
tarafından
Kalıcıyiz Canım sil baştan ev yaptım.

Sıcaklığı  nasıl dayanılmaz sıcak oluyormuş okadar da değil ayarı vardır yani demi
(44 puan) tarafından
Ayarı var tabi, biz üst katta olduğumuz için birde yalıtım yok o kadar sıcak olmuyor ama ev sahibim alt katta onlara gittiğimde evleri sıcak 50-60 arası yanıyor, yakarsan ve dereceyi yükseltirsen tabi sıcak olur

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,465,728 soru

24,020,196 cevap

328,189 kullanıcı

...