+1 oy
421 göst.
Diğer kategorisinde (589 puan) tarafından
Benim evimin yakınında bim yok.  Kayınvalidemlere geldik reklamda nevresim geliyo diye gördük annemle gidip bakalım dedik ama çok sıra oluyormuş açılışa gidelim dedi tamam dedim. Sabah 9 a 10 kala falan gittik arkamızda da genç bir kız vardı. Neyse kapı açıldı girdik. Orda çalışan biri "hangi ürün için geldiniz" dedi "nevresim" dedik adam göstermeden arkamızdan bir el uzandı nevresimin üzerine koydu elini arkamızda ki kız. "Ben elimi koydum alamazsınız" dedi. "Senin olsun" dedik bizde. Ama garip geldi. İsteseydi verirdik zaten uslubu tavrı garip geldi.  Nevresimde 1 tane gelmiş :D

7 Cevaplar

+1 oy
(1,784 puan) tarafından
Sosyete pazarında koca karılarda bana öyle yapmıştı
(589 puan) tarafından
Garip insanlar ya :D
(1,784 puan) tarafından
Aynen görmemişler
-Reklam-
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Bazi insanlari anlamak imkansiz 
(589 puan) tarafından
Öyle cidden üç beş kuruş için çirkefleşek insanlar nerdeyse.
0 oy
tarafından

Bimin kuralı o ilk defa geçen ay gittim erkenden anam millet nerden nereye uzatıyo elini :D şoka girmiştim 

(589 puan) tarafından
Hahaha bende şaşırdım valla. İlk eli değenin oluyo demek ki.
0 oy
(885 puan) tarafından
Sevmiyorum görmemişler gibi bime gelen ürünlere saldiranlari
0 oy
tarafından
Ya şu indirimlerde böyle açgözlülük yapan insanlar yok mu aşırı derecede sinir oluyorum
0 oy
(163,334 puan) tarafından
herkez bi garip artik
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Şekerim bazıları çirkeflik sever  bundan beslenirler geçen gün bı kadına rast geldim Allah'ım kadın bağıra bağıra konusyi benimle abla dedim niye bagiriyisun normal konuşabilirsin diyoki ben hakkımı savunuyorum hay dedim senin hakkında.....

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 250 göst.
0 oy
3 cevap 147 göst.
0 oy
1 cevap 146 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (396 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 246 göst.
16 Eylül 2024 Diğer kategorisinde I&N&R&E&34 (84 puan) tarafından soruldu

Kategoriler