0 oy
189 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (10 puan) tarafından

Bunları trendyoldan sipariş ettim az önce hepsi 140 ₺ tuttu sizce de çok uygun değil mi şimdiki fiyatlara göre? Bebekler ilk aylar çabuk büyüdüğü için fazla giymez diye pahalı şeyler almak istemedim siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? 

image

image

image

image

4 Cevaplar

+1 oy
(1,950 puan) tarafından

Oha cok iyi tutmuş kiz alttaki fotolari görmeden sadece usttwkine mi verdi 140 diyecektim  :D

(10 puan) tarafından
Yok kız :-) valla herşey o kadar zamlanmış ki hiçbir şeye para yetiştiremiyoruz. Dedim bebişler zaten hemen büyüyor gerek yok 250 tl lik hastane çıkışlarına zaten 1 -2 ay giydirebiliyorz yazık günah o paraya dimi
-Reklam-
0 oy
(13,312 puan) tarafından
Çok iyi canım sadece yenidoğanda çok renkli alma boyalı oluyor ucuzlar da organik boya kullanmıyor
(10 puan) tarafından
Haklısın canım ama elime ulaşınca yikayacam zaten. Boyası biraz akacaktır muhtemelen fazla giymeyecek zaten  Allahın izniyle 4 aylık olunca olmaz artık diye düşünüyorum
0 oy
(2,770 puan) tarafından
Bende aldım 3 takım gayet uygundu
(10 puan) tarafından
Eline ulaştı mı peki ? Kumaşı falan nasıl yüzde yüz pamuk diyordu ama bilmiyorum. Bide renkleri soluk mu boyası falan akıyor mu? Çok soru sordum :-)
(2,770 puan) tarafından
2 gün sonra ulaştı kumaşı yumuşaktı yıkadım 30 derecede rengi solmadı boyada akmadı
(10 puan) tarafından
Çabuk gelmiş sevindim bide hangi kargo ile gönderiyorlar trendyoldan ilk defa sipariş verdim de
(2,770 puan) tarafından
Ptt te getirdi canm bende ilk defa vermiştim trendyoldan siparis
(10 puan) tarafından
Iyiymiş en azından kapıya getiriyor ptt . Hepsiburada arayip kargonuz gelmiş köylere götürmüyoruz şubemizden alabilirsiniz dediler.  Ptt getiriyor ama her yere. Teşekkür ederim
0 oy
(5,570 puan) tarafından
Çok iyi kız bende bir kat tek sandım . 
(10 puan) tarafından
Öyle sanan tek sen değilsin merak etme :-)
(5,570 puan) tarafından
Haha iyi bari ☺️ hayırlı olsun kuzucuğa
(10 puan) tarafından
Teşekkür ederiz teyzesi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 388 göst.
19 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Birhilall (2,028 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 355 göst.
30 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sibelhome (1,501 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 237 göst.
3 Mart 2024 Diğer kategorisinde L5 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 198 göst.
21 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fatma.nurr. (195 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,154 soru

24,397,015 cevap

349,804 kullanıcı

...