0 oy
1,727 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Yaa kızlar annemgilim maddi durum iyiye gitmiyor babamın işi iyice kötü durumda. Annem normalde babannemin yanına tasinacakti ama geri vazgeçmiş amcam yüzünden. Amcam kumar oynuyor evde sürekli kavga ediyorlar babannemle annemde bu yüzden gitmek istemiyo. Ne yapacağımı şaşırdım bana akıl verin. Kardeşim bir kaç ay sonra askere gidecek sadece annem ve babam olacak ama  kararsız kaldım. Çünkü ben sürekli annemle tartisirim annem oturur akşama kadar papci oynar dünyadan bı haberdir. Ne yapmam lazım kızlar yâ

55 Cevaplar

0 oy
(1,355 puan) tarafından
Anenin papci oynaması bile onu eve almaman için yeterli bir sebep kusura bakma ama iyi değil annen eşi esinde rahatsiz olur büyük ihtimal evliliğine zarar verecek
-Reklam-
0 oy
tarafından
pubg oynayana kadar işe girsin çalışsın evlisin sonuçta sana bunu teklif etmesi de yanlış eşin var tek başına değilsin sen eşin ister mi istemez mi seni arada bırakıyor 
0 oy
tarafından
Annesi papçi oynamayan da ne bilim shsjjsnsnsk 

Kız kusura bakma buna güldüm.

Gerçekten zor bir durum ben ailemi geri çeviremezdim herhalde sonuçta onlar bizim ailemiz ama sen daha iyi bilirsin seni nelerin beklediğini başka abin ablan yok mu 
0 oy
(4,729 puan) tarafından
Papci oynayabiliyorsa çalısadabilir kabul etme huzurun kaçar ev üstüne ev olmaz 
0 oy
(4,893 puan) tarafından

50 yaşında ki  Kadını papçide hayal edemedim yaa:ermm: bence olmaz anlaşamazsınız arada e4zak ihtiyacını giderirsiniz 

0 oy
tarafından
Senin anan papci oynuyorsa yeni nesil ne yapmasın bacim 
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Tobe tobe papci onun neyine o bu saatten sonra namaz kılsın kuran okusun neyse eşin ne diyor bu duruma 
0 oy
tarafından
Annen pubgmi oynuyor :D
0 oy
tarafından
Benimkiler bir süre yanımda kaldilat evde düzen diye birşey kalmadı bence kabul etme esimede zor olur ev ev üstüne de olmuyor maalesef
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Şahsen kayın validen bu sebeble kapına gelse alıyorsan annenide  çünkü eşin böyle bir nedenle gelse labul etmezsin  
0 oy
tarafından

Canim kusura bakma ama annen biraz rahata alismis zora geldi mi siginacak yer ario tl de oyun oynayana kadr bi iş bulsn calissin katkisi olsn eve bu zamanda hemde kabul edersen tambellige devam etcek etmeyipte bi iş bul calis ne cocuk gbi aksama kadr oyun oynuon de belki alinirda kafaya dank eder ne tuhaf anneler var ya şasiriyom vallahi :(

0 oy
(919 puan) tarafından
Kuzum atsan atamazsın satsan satamazsın ama eşinle bu konuyu güzelce konuş sonra aranız açılmasın vay ne demek başımın üzerinde yerleri var derse sende tamam deyip eve alıp tartışmayacaksın eğer tarrışırsan elaleme laf söz olur vay kızı bakamadı falan derler kocanın razılığı yoksa yuvanı sarsma 
0 oy
(1,958 puan) tarafından
Eşinin hakkına girme bence. Sen olsan eşinin ailesine katlanmazdın. Bence hiç o işlere girme.
0 oy
(53,896 puan) tarafından
Ben olsam istemezdim sanırım ev ev ustune olmaz annende elisi falan yapip satsın

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 528 göst.
8 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Eda06 (3,739 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 837 göst.
25 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Lillte garden (539 puan) tarafından soruldu
0 oy
55 cevap 1,690 göst.
0 oy
10 cevap 673 göst.

Kategoriler

1,469,683 soru

24,075,795 cevap

330,914 kullanıcı

...