0 oy
1,095 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

6 ..7 aydır sabrediyorum    aile içinde biraz sorunlar var ben her halükarda  yanindayim   ve günde 5.6 kez görüntülü ararım kendini yanlız hissetmesin diye kendisi yurt dışında   ama artık yeter dedim 

Benim oğlumun adı TOPRAK    ve abim  koydu bizde saygı duyduk  doğumdan önce  sürekli söylendi  uyardım   doğum yaptım   sezeryandan çıktım  oğlum yoğum bakimda ben can çekişiyorum   toprak koyma diye  telden akil veriyor 

Ertesi gün görüntülü konuşuyoruz   bebeğin durumu nu filan sordu   annem babamdan ordan bağırıyor  toprak koymayin  TEMEL koyun diye   bende yok Yok  DURSUN koyacam dedim yeter bırakın çıkardığım çocuğa ben karar vereyim  cocuk yoğum bakimda sizin derdiniz ney diye 

O gün bu gündür  sürekli  oğlumun adı için  argo kelimeler kullaniyor   

BENDE  YETER  OĞLUMUN ADINI NE ZAMAN KABULLENİRSEN CENENİ TUTARSAN O ZAMAN ARA BİZİ DEDİM KAPATTİM  ÇOK ZORUMA GİTTİ AMA BENİM KARAR LARİMA SAYGI DUYMAK ZORUNDALAR   AZ ÖNCE ARADI AÇMADIM  KALBİNİ DAHADA KİRMAK İSTEMEDİM   BABAMİ COK SEVERİM  AMA BENDE SIKILDIM  

NEDEN AMA ABİ BIRAKIN  KİM NE KOYUYORSA KOYSUN YA 

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ohooo babanda yani ne uzatiyosa 
tarafından
Aşırı derecede  hergun her konuşmada ayni tantane
tarafından
Cok ilginc gercekten sonucta ismi aylardir belli uzatinca nolucak
tarafından
Degiseyim  temel koyayım istiyor
tarafından
Yok artik
tarafından
Benim babamda var artık    ☺️
-Reklam-
+1 oy
(1,965 puan) tarafından
Bence sen değil baban senin kalbini kırmış burada canım. Babasına aşık bir kızım ama banada babam öyle tepkiler verse benim tepkim daha da sert olurdu. İnsanın kendi çocuğu olduğu zaman gözü ondan başka kimseyi görmüyor sende bir anne olarak oğluna argo konuşan birine haddini bildirmişsin o arayıp hatasını anlayana kadar torunuyla nasıl konuşması gerektiğini öğrenene kadar mesafe koy hatasini görsün
tarafından
Bende babama aşık biriyim ama bu şekilde yapması beni üzüyor
(1,965 puan) tarafından
Elbette üzülürsün ama diğer tarafda da çocuğun var anlasın hatasını
tarafından
Anlar inşallah
+1 oy
(2,016 puan) tarafından
Yok artik yaa cocugun adi konmus neyin kafasini yasiyor
tarafından
Bende bilmiyorum
0 oy
(163,445 puan) tarafından
haci emmide cok uzatmis amma
tarafından
Fazlasıyla
0 oy
tarafından
Olan olmuş artık canim niye uzatıyor ki 
tarafından
Ah bi bilsem
0 oy
tarafından
Olan olmuş çocuk doğmuş büyümüş bile neyin tantanasini yapiyolar ki hala anlamsiz
tarafından
Bende buna kızıyorum
0 oy
(3,280 puan) tarafından
Koca çocuk oldu çok şükür baban daha isimde mi takılı kalmış
tarafından
Takılmış işte  bunaldım bende  6 buçuk aylık oldu
0 oy
tarafından
Heeee baba de geç zormu bu kadarrrrrrr.
tarafından
Ayyyyy yapcak bişey yok senin baban secemiyosun sende onun evladı olmuşsun malesef oda secemiyooo bence sen babanı ne kadar tavsif etmesende yazmadan belli onun kizisinn
tarafından
İşte  hata şurda   ben babam o şekilde konuşmaya devam ettiğinde gülüp gecseydim   bunu devamı gelecekti ve eşim bu şekilde konusmaya  çok zıt    iyilikle anlamadığı için bu şekilde yaptım ve emin ol yarın  arayacak ve oğlumun adı için yorum yaomayacak   bende üzüldüm bu şekilde yaptım diye ama zorladı artık
tarafından
İnşallah dediğin gibi olurrrrr
tarafından
Sen niye devamlı muhalefef oluyorsun
Hayırdır devamlı bir tantana mi istiyorsun may00
tarafından
Sanane seni ilgilendiren bı durum yok burda biz konuştuk hallettik bence şimdi sen tantana istiyonki yazmış sin sanane sana ne oldu hayırdır
0 oy
(5,689 puan) tarafından
Sen haklısın baban hatalı burada saygı duymayi öğrenmesi gerek
tarafından
Haksız olduğumu iddia edenler var   ☺️☺️☺️    seviyor lar küfür işitmeyi
(5,689 puan) tarafından
Boşver kimin ne dediğini çocuğu için en iyi kararı anne verir
tarafından
Allah razı olsun cnm   ben biliyorum  dertlerini de neyse tartışmayacam
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Allah'tan benim babam böyle değil
0 oy
tarafından
Baban da çok uzatmış yani sinir olmamak elde değil hiç sevmem koyulan isimden başka hitap edilme şeklini sinirlenmek de haklısın kuzum boşver takma

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 841 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde asllyd (652 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 294 göst.
19 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 977 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 598 göst.
25 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,935 soru

24,118,012 cevap

333,329 kullanıcı

...