0 oy
278 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (59 puan) tarafından
Nasıl kilo vereceğim bilmiyorum çalışıyorum 12 saat yemek yemeden çok zor olur bilmiyorum

8 Cevaplar

+1 oy
(4,655 puan) tarafından
Doktor dediki yeşillik ye lahmacuna sarıp sarıp yiyorum bir faydasını görmedim jsjsjsj şaka bir kenara bende bu konudan muzdaripim veremiyorum ya şu içsem yariyor
-Reklam-
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Dün 66 kg ydim bugün 68 :D günde 2 kg almışım sana tavsiye verecek son insan olurum :D
0 oy
(7,035 puan) tarafından

Hamur islerini pilav gibi seyleri cikar hayatindan tatlim o zm  gayet guzel verirsin bn 1 ayda 20 kilo verdim :) 85 kiloyla evlendim 1 ay sonra 65 oldum 3 cu gebeligim ve hala 85 kiloya yetisemedim 

(4,234 puan) tarafından
Ne biçim insanlar ya ne kadar ayıp Allah nasip ettikten sonra söylediği şeye bak
(7,035 puan) tarafından
Vala cnm o ttavama yarati her halde 3 bebek ust uste dogurdum hala 85 kilo olamadim
(4,234 puan) tarafından
Maşallah bacım inşallah hiç almazsın
(7,035 puan) tarafından
İnsalah canim ama dogumdan sonra yine baslicam kismet olursa diyete
(4,234 puan) tarafından
Emzirirken yapılmıyor bacım insanın içi çekiliyor ben şaşıyorum emzirirken kilo verenlere ben azcık acıktım mı bayılcak gibi oluyorum
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Canım bende çalışıyorum hafta içi beş gün çok sıkı yapıyorum yani çok az yiyorum ama haftasonu özlediğim her şeyi yiyorum ve bu sistemle 12 kilo verdim bir senedir de koruyorum şükür.
0 oy
(14,412 puan) tarafından

Ahahahhas motivasyoncu :Dgeldi haaağğnıııım 

Canikom hiç stres yapma,ekmek tatlı abur cubur yeme boool su iç bak nasıl zayıflıyosun 

Ben bu şekilde 8 kilo verdim 

(59 puan) tarafından
Tesekur ederim bacım mm,♥️♥️
0 oy
tarafından
Bende bir buçuk ayda 11 kilo verdim şuan hala devam ediyorum görüntü olarak takıldım şu 2 haftadır tartı da eksi var ama görüntü sabit bakalım Ramazan'a kadar bu şekilde devam edecem hamur işi pilav ekmek abur cuburu çıkar bol da su iç her türlü veriyosun ben o şekilde yapıyorum birde imkanın varsa protein bol al 
(59 puan) tarafından
Ablaaa nasıl yaptın lütfen detaylı anlat kurbanın olammm 69 kiloyum ben sabah sekiz akşam sekiz çalışıyorum ona göre öneri yazarmisin yiyecek
tarafından
Canım valla sabah kahvaltı standrt ya yumurta haşlama ya peynirli omlet yada peynir ve yeşillikli omlet bazen havuç rendeliyorum üstüne beyaz peynir atıp yiyom bazende granola yapıyom sütle kahvaltı bu şekilde öğlen yemeği bazen yiyorum bazen yemiyorum yedim şeyler de varsa bulgur pilavı oluyor yada bir önceki günden kalan sebze yemeği yanında yoğurt la sonra bir ara öğün yapıyorum bitane elma veyatta bir avuç sarı leblebi yanına ceviz kayısı ve yeşil çay ile akşamda ne yemek yaptiysam ondan yiyorum 5 6 kaşık ve salata ayran ile vee tabiki günde 4 lt su :)
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Öncelikle miden de rahatsızlık yoksa acı kullan yemeklerinde metabolizman çalışsın dukan birasını yap ödemin gitsin tarçınlı turk kahvesi iç yağ yaksın 
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Canım benim en sevdıgım sey yulaff

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 96 göst.
7 Ocak 2025 Moda kategorisinde Annelikkkkk (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 273 göst.
6 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 565 göst.