0 oy
266 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
2 de implant cakacaklar ama ben korkuyorum

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ne kadara mal oldu bende yaptırmak istiyorum     

Çok geçmiş olsun

tarafından
Kaynanam yaptırdı canım abimin karısının çalıştığı işyerinde tanesi 3.500 o da bize özel normalde 4 bindi. Kalite durumu var çünkü implantta
(163,453 puan) tarafından
2018 de halam 10 bin euro vermisti full ama
tarafından
Ben devlette yaptırıyorum alman malı markası bego mu neydi 3000tl Türk malı var 1800 amerikan var 3800
devlete  aylar surer sanirim halam 1 gunde full cektirdi ertesi gun taktirdi bende ilerde dental termin de yaptircam
tarafından
Yok sürmüyor yani en azından burda sürmüyor. Trabzon dayım önce normal muayene oluyorsun. Onlar seni direk cerrahiye yönlendiriyor. Ordada muayene oluyorsun gün veriyorlar 10 ile 20 gün arası bisey oluyor o gün. Sonra çakılıyor 3 ay sonra da diş için randevu veriyorlar
-Reklam-
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Annem alt üst komple yaptırdı 1 yıl gitti geldi çok çekti ama şimdi sefasını suruyo 
tarafından
Sadece 1 diş eksiğim var çok rahatsız oluyorum. Yemek yerken dil kökümü ısırıyorum. İnşallah Bi durum çıkmaz sagolun
0 oy
tarafından
10 tane görümceme taktılar resmen 1 ay konuşup yemek yiyemedim yüzü gözü mor olmuştu şişmişti yapana helal olsun ama şuan çok rahat 
tarafından
10 mu valla 1 tane ama yine de etraftan gelen sesler yüzünden korkuyorum.
0 oy
tarafından
Korkacak hicbirsey yok emin ol kaynanam 8 tane yaptırdı çok memnun kendi dişleri gibi oldu zaten ağzın uyuşuk oluyor birşey hissetmiyorsun
tarafından
Yapılırken değilde sonrasi kötü diyorlar. Ağrı acı. 1 tane benim. Eksik olanın yerine yaptırıyorum ki ileri de işte 8 10 tane birden yaptırmak zorunda kalmayayım.
0 oy
halam full yaptirdi istanbulda dental termin de korkma ilk 1 hafta sislik sizlama oluyo ama snrsi geciyo
tarafından
Benim 1 tane ama etraftan gelen yorumlar üzere korkuyorum. Sağol
0 oy
tarafından
Bana yapılacak tel tedavimden sonra canım bende surda beklim
tarafından
Ben şimdi çıktım o dişimi 8 ay önce aynı doktora çektirdim daha çok acı çekmiştim. Çekilirkende 1 hafta ağrı acı oluyor sanırım implant da öyle olacak
tarafından
Yaptirdin mi ilk asamayi
tarafından
Yaptırdım eve geldiğimde biraz ağrıdı buz koydum şimdi çok şükür geçti
tarafından
Geçmiş olsun
tarafından
Sağol canim
0 oy
(392 puan) tarafından
3 tane yaptırmıştım 3 sene önce smdıkı aklım olsa yaptıramazdım benim boraz sıkıntılı gecmıstı tekı tutmadı ıntıhalp kaptı alınmıstı cok dikkat etmek lazım o surecte 
tarafından
Şimdi çıktım. Yaptırdım yani. Doktor gayet iyi dedi hiç bir sorun yok dedi kemik çok iyi durumda idi kolay oldu dedi. Bakalım ne olacak. Sağol

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 170 göst.
27 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kardan_Adam (1,320 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 524 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 153 göst.
27 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 82 göst.
16 Kasım 2023 Diğer kategorisinde EslemSerra (32 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,270 soru

24,136,856 cevap