0 oy
935 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,087 puan) tarafından
Ne için kullandınız 

4 Cevaplar

0 oy
(12,050 puan) tarafından
Devletteki doktor yazmıştı bunu bakımsız çelimsiz çocuklara veriliyor dedi bana vitaminmiş
(12,050 puan) tarafından
Adam resmen dedi ki sokakta dilenci çocuklar varya soğukta çorapsız gezen onlara yazıyoruz dedi ama bana da yazdı anlamış değilim ne alakaysa
(885 puan) tarafından
Çok saçma bi tabir olmuş bu. Ilacin hangi seviyede çocuğa verileceği şartı mi varmış ilaç ilaçtır. Zengini de fakiri de orta hallisi de kullanabilir tabi gerekliyse. Doktorun kim bilmiyorum ama zırvalamis resmen
(12,050 puan) tarafından
Sürekli gittiğim bir doktor değil şehir dışındaydı devlete götürmeknzorında kaldım evet çok saçma katılıyorum ama faydasını görmedim ben argivit başlıcam
Daha önce de sambuvit kullandım çok pahalı ama bağışıklık destekliyor
(25,178 puan) tarafından
Hayatımda böyle saçma sapan boş kendini doktor sanan müsvette görmedim  ne biçim laf ya benim oğlum gayet maşallah kilolu boylu poslu gelişimi de önde her zaman b12 eksikliğinden dolayı kullanmıştık bu ilacı tabi 5 para etmedi. Böyleleri doktor olmasın insan bile olmak hakarettir insanlıga
(12,050 puan) tarafından
Evet bende faydasınj görmedim inanki öyle dedi bana başlığı görünce direk hatırladım zaten
-Reklam-
0 oy
(12,959 puan) tarafından
Vitaminsiz çocuğuma vermişti doktor ;) 
0 oy
(25,178 puan) tarafından
Vitamin eksikliğinden dolayı kullandık b12 si düşüktü faydasız bi şuruptu
0 oy
tarafından
Vitamin takviyesi canım benim bir gelişimi çok iyi bir de çok zayıf oğlum var ikisinde verdi celimsizlikle ilgisi yok

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 767 göst.
10 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 175 göst.
2 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 545 göst.
8 Haziran 2021 Diğer kategorisinde VAVEYLAA (391 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 240 göst.