0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hayırlı cumalar kızlar. Ben daha öncede sormuştum. Ben e devlet üzerinden sosyal yardım başvurusu yapmıştım. Başvuru olumsuz sonuçlandı. Sosyal yardım bilgilerimi sorgulaya girdiğimde daha önce aldığım pandemi paralsrı birde. En son başvuru yaptığım tarihe ait diğer aile yardımı görünüyo ayın 1 de başvuru yapmıştım. Detaya girdiğimde ne kadar olduğu görünmüyo. İnternetten baktımbir seferlik yapılan bir yardımmış günü yokmuş postaneden çekiliyomuş ben gittim pıstanede yok dedi. Şimdi var mı yokmu ben hiç bişey anlamadım. Bilen varsa bana bi anlatsın. Yoksa neden sorgulamada çıkıyo

3 Cevaplar

0 oy
(9,610 puan) tarafından
Miktar olmadığına göre onaylanmamış yardımın 
-Reklam-
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Karşısında - bu işaret varsa red olmus demektir
0 oy
tarafından
Hayirli cumalar. Bu ay basvuru yaptiysan henuz heyet toplanip karar vermemis olabilir daha yeni yapmissin . Reddedilince karsisina reddedildi feshedildi diye yazi cikar sonradan - isaretine de donebilir . Bi sekilde anlarsin yani . Sosyla yardimi arayip son durumu da ogrenebilirsin . Ama benim bildigjm sosyal yardimlasmadan yapilan yardim direk ibanina yatiyo pttden alinmiyo e devletten iban bildirmen gerek .ilden ile de degisebilir trabzonda boylr oluyo
tarafından
Sorgulamada onaylansa da reddedilse cikar e adamlar yardim ediyolar kayit etmeseler olur mu hic bunlara muhtac edildik ya ne diyim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 172 göst.
2 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yanlizbirkul (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 89 göst.
9 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Cihangirnur (1,644 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 202 göst.
15 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 139 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Eymen Alim25 (1,406 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,927 soru

24,092,158 cevap

331,821 kullanıcı

...