Oğlum 20 saattir sadece 3 saat uyumuştur. Oda Sürekli sallayarak sallamasan ağlıyor. Başından ayrılınca ağlıyor. Doğru düzgün ne yemek ne su. Zaten meme reddi yaşıyoruz sütüm kesildi kesilecek o kadar kötüyüm ki kaynanam her aradığında emzir mutlaka emen çocuk iyi olur eltim şöyle emzirdi böyle emzirdi diyo daha kötü oluyorum eşim sağolsun emzirmezsen de sıkıntı yok ebeğine hiç anne sütü veremeyen var buna şükür diyo ama bu beni teselli etmiyor. Sütümü sürekli sağmaya çalışıyorum ama yok çoğalmıyo psikoloji ney kalmadı. Mama veriyorum bundan şikayetçi değilim ama çevre baskısı beni üzüyor ne yapacam ne edecem bilmiyorum birde son olarak 2 buçuk aylık bebekleriniz kaç cc mama veriyorsunuz ben 60 cc veriyordum ama doymuyor sanki 120 cc çıkardım fazla mi sizce ?
90 CC dene canım.. birde kilosunu 150 ile çarp 24 e bol saatte minimum yemesi gereken CC çıkar.. ona göre ayarlasin.. hiçte canının sıkma nasip işi ne kadar nasibi varsa o kadar emer.. yorgunluk uykusuzluk vs bizde zor bı surecten geçiyoruz kolay değil..ama bebeğin anne sütü kadar mutlu bir anneyede ihtiyacı var unutma. doyarsa daha rahat uyur sende dinlenirsin. Daha verimli.bakarsin.. :*
1,487,102 soru
24,310,824 cevap
344,726 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın