0 oy
913 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar ogrencilik yillarimdan arkadaslarim ve hocam evime gelecek ben yeni evliyken gelemediler covidden dolayi  simdi gelmek istiyorlar ama hepsi cok burnu havada tipler benim evim asiri derecede kucuk ve bicimsiz mutfagim o kadar küçük ki icinde yan durup iki kolumu açamam o derece zaten son gelenler bu ne bicim ev nasil mutfak bu evde bekar bile yasamaz dediler cok etkilendim evimden cok utaniyorum nasil bir bahane sunabilirim gelmesinler diye :(

35 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sen evinde mutluysan gerisine kulaklarını kapatacaksın madem burnu dik insanlar biliyorsun olacakları neden davet ettin ki benim evime gelen lafa gelecekse ben o kişiyi çagırmam gerçek dostunda öyle bi eleştiride bulunmaz zaten bilir senin mutlu oldugunu çünkü  evinden utanma boşver içindeki lere bak mutlumusun o önemli dışarda bir sürü o evi bile bulamayan çorapsız aç. Soba görmemiş bebekler var bu kışta üşüyen çadırda kalan bebekler aileler var bence bu kadar dert etmeyin istemiyor sanız bi bahane bulun gelmesinler  ben haz etmediğim arkadaşlarım çagırdı gın da eşim izin vermiyor diyorum ve girmiyorum aslında eşimde karışmaz eşim göreve gidiyo bende memlekete gidecem falan deyin 
-Reklam-
0 oy
(12,082 puan) tarafından
Son gelenler misafir değil düşmanınmış sanki onlara göre ne sanki onlar mı oturuyor b.k yesinler sen mutluysan kimseyi umursama o evde sen uaşıyorsun hazırlığını yap geldiklerinde hazır olsun herşey seni görmeye geliyorlardı oturup sohbett ederler ama amaçları evi eleştirmekse evi gezerler
0 oy
tarafından
Sen böyle düşünme canım evinin küçük olması ayıp mı eğer onlar olumsuz tepki verecek olurlarsa ayıp ederler için rahat olsun takma böyle seyleri
0 oy
tarafından
Saraylarda oturup mutsuz olmaktansa Kümeste yaşar mutlulugu tercih ederim evime laf edecek kadar Burnu havada arkadasim olamaz 
0 oy
(14,950 puan) tarafından
Başını sokacak bi evin var mı sıcak tutuyor mu huzurunuz yerinde mi gerisini takma canım takma aynı odada yiyip içip yemek hazırlayıp yatanlar var mutfağı tezgahı olmayanlar var senin işini görüyorsa yeter evinden utanma laf edenlere de bana yetiyor de geç bosver tatlım 
0 oy
(1,406 puan) tarafından
Covit den dolayı kimseyi kabul etmiyoruz de boşver valla burnu havada insanları asla sevmem
0 oy
tarafından
Bence onlar arkadaş değil sen öyle zannediyorsun eğer bunları eleştirip senin canını sıkmaya geliyorlarsa hiç kabul etme önemli olan evin içindeki eşya evinin büyüklüğü değil senin o evin içindeki huzurun mutluluğun herkese de pok yemek düşer...

Baktın birkaç kelime bir şeyler söylüyorlar sen de susma sessiz kalma ver ağızlarının payını
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Evde yokum de canim en basit yöntem 
0 oy
(163,479 puan) tarafından
utanma oyle derlerse kendi ayiplari
0 oy
(19 puan) tarafından
Valla benim evim 130m kare kocaman bir ev 2 balkon banyo tuvalet oturma odası çocuk odası mutfak yatak odası misafir odası hol bir de bir oda kadar salonum var ciddi anlamda büyük lojmanda kalıyorum. Düşünün yani ne kadar rahat at koştur deseler koşar.  Ama benim evime gelen de eski soğuk sıcak nasıl yapıyorsun çevrende kimse yok hiç komşun yok gibi konuşuyorlar . Dış cephe olmadığı için yazın sıcak kışın aşırı soğuk oluyor benim kendi ailem geldiğinde yazın sıcak sıcak diye dert yanıyorlar kışın da çok soğuk burda nasıl bebek büyüteceksin bebek hasta olur soba mı kursan üşümüyormusunuz diye bir sürü şeyler derler. Ben çok takmam ama eşim üzülüyor 35 haftalık hamileyim çocuk için çok mu soğuk gerçekten üşür mü elektrikli açarız gibi konuşuyor. Yani ağzı olan herkes konuşuyor küçük eve de büyük eve de eskiye de yeniye de siz kulağınızı kapatmayı bilin takmayın içinde huzurunuz varsa dışarda ne olduğuyla ilgilenmeyin
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Eger oyleysele gelmesinler daha iyi sen neysen osun mutluluguna bak elalem ne derse desin 
0 oy
tarafından
Evini yadirgayacaklarsa hiç arkadaşım deme bence. 
0 oy
tarafından
Aman oyke tipleri evine ile alma zaten seni dusunseler evine hayir dilerler kotulemezler.covitliyim risk almayalim de gitsin.
0 oy
tarafından
Böyle dusnmen yanls canm ya boşver takma bn kimsenin evini inclmk için gitmm amaç sohbet muhabbet ama bu tip insanla gorusmsn daha iyi hastym falan de engls görüşme 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 546 göst.
9 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 226 göst.
16 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Miniminnaķ (3,703 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 111 göst.
8 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (402 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 169 göst.
20 Mart 2022 Diğer kategorisinde ❤Semos❤ (2,422 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,206 soru

24,150,789 cevap

334,897 kullanıcı

...