0 oy
276 göst.
Diğer kategorisinde (3,614 puan) tarafından

Öncelikle Almanyada yaşıyorum ve Burda ki doktorlara çok ta güvenemiyorum 2 gundur sanki suyum sızıyor gibi hissediyorum dün kendi doktorumu aradım hemen hastaneye git dedi gittim nst de sancı cikmadi suyumun sizmadigini söylediler ama 3 cm açıklık varmış zaten 39+3 olmuştum o gün dedim ki yatış verin suni alıyım zaten haftam dolmak üzere ve açıklık var

İstiyorsan yatış verebiliriz ama istiyorsan eve gidip bekleyebilirsin dediler suni de vermek istemiyorlar bende eve geldim suni almayacaksam ne manası var sadece hastanede yatmanın diyerek 
Ama su hala sızmaya devam ediyor sabah uyandım ayağa kalktım pijamama kadar ıslandım yarın randevum var doktorda acaba anlamamış olabilirler mi ?

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hareket et canim Zatn 3 cm varms hareket et bol bol sabaha ısllah 6-7 olur 
(3,614 puan) tarafından
İnşallah ya
-Reklam-
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Canim suyun sizsa bile Almanya da hemen almazlar benim kuzenlerimde orada  yasadi eltimde orada 24 saat bekletiyorlar Ayrica suyun sizsa ultrason yapmiyorlarmibordada gorunurdu alttan muayene sirasinda kite su geliyor ordan anlasiliyor. Sancin varsa evde cekecwn yoksa sancini beklicen biraz
(3,614 puan) tarafından
Ultrason yaptılar suyum değilmiş dediler ama hala sızmaya devam ediyor sancim da yok 3 cm açıklık var sadece onlar almak istedi beni ama hiç bisey yapmicaklar sadece gözlem amaçlı
(2,016 puan) tarafından
Bence bu geceyi evde gecir sabah tekrar gidersin erkenden
0 oy
tarafından
Pek ihtimal vermiyorum farketmediklerine açıkçası. Bugün gelmiş olabilir mi suyun? Bir de kafanda soru işareti varsa tekrar doktorunu aramalısın. Bence bekleme. zamanın gelmiş ara yani bu saatte.
(3,614 puan) tarafından
Dün de aynısı olmuştu o yüzden gittim hastaneye suyun değil dediler
Bide Burda bu saatte artık kendi doktorumu arayamıyorum anca hastaneye gidebilirm
tarafından
Özel değil mi doktorun ben özel sandım. Bence tekrar git. benimde suyum gelmeye başladı 40+6da doktorumu aradım hastaneye git vaktin geldi riske atamayız baksınlar idrar mı su mu dedi. ama suymuş ve 4 saat sonra doğum oldu. hastanede de demişlerdi gittiğimizde bugün bebek gelir diye. bende yurtdışındayım. Yine de git bence hastaneye bi daha baksınlar dersin çık sızıntı var mecbur bakmak zorundalar.
0 oy
tarafından
Umursamamis olabilirler bence 
(3,614 puan) tarafından
Bilemiyorum yani yarın belli olucak
tarafından
Sancina dikkat et bacım gelirde siklasirsa sabahı bekleme ha bi de ıkınma istegi gelirse doğum başlamış oluyo haberin olsun
(3,614 puan) tarafından
Ayy Allah korusun sanci arada geliyor tabi sancı buysa karnim sertlesiyor ve karnımın alt kısmında ağrı oluyor ama düzenli değil arada
tarafından
Hazirlaniyo işte bebiş heran gelebilir
0 oy
tarafından
Ultrasonla baktıklarında bi sıkıntı görmedilerse suyu vardır. Benim kızımın suyu azdı acaba sızıntımı var diye muayne etmişti doktor alttan. Son haftalarda rahme çok faxla baskı olduğundan istemsiz idrar kaçırma olabiliyo benim aşırı ıslak oluyodu
(3,614 puan) tarafından
Bilemiyorum idrarın kokusu var sonuçta anlamamız lazım herhalde
tarafından
Hiç koku vs olmuyodu suyumda değildi gelen ben idrar olduğunu düşünmüştüm
0 oy
(251 puan) tarafından
Benimde 37+5 de suyum geldi hastaneye gittim ebe Altan muayene etti sıkıntı yok dedi nts ye girdim sancı yok dedi doktorum sabah gel dedi. Suyum devam etti Sabah alltan baktı 2 cm açılma vardi öğleden sonra sezeryan oldum. Anlayamadilae
(3,614 puan) tarafından
Ultrasonla bakilmadi mi
(251 puan) tarafından
Bakılmadi galiba 5 yıl oldu, direk önce ebe kontrol etti
0 oy
(7,454 puan) tarafından
Turnusol testi yapmıyorlar mı orda burda yapıyorlar öyle çıkıyor sızıntı şeklinde geliyor mu diye 
(3,614 puan) tarafından
O test nasıl oluyor
(7,454 puan) tarafından
Turnusol kağıdı gibi düşün onun ped şekli iç çamaşırına koyuyorsun hastaneye bu şüphe ile gittiğin zaman veriyolar yani bana vermişlerdi pembe olursa on beş dakika yürüyorsun sonra pembe olursa o turnusol suyun geliyor demek
0 oy
tarafından
üstün ıslandıysa sızıyor demek ki canım başka doktora git birde zamanın da gelmiş çünkü 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 176 göst.
17 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 135 göst.
16 Mart 2022 Diğer kategorisinde Sakin 13 (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 127 göst.
7 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 196 göst.