+1 oy
614 göst.
Diğer kategorisinde (764 puan) tarafından
Kızlar ben yurt dışında yaşıyorum burada r arkadaşım oldu ve aşırı sevdim kendisini ama eşi hiç iyi davranmıyor bu da brnim zoruma gidiyor birşey demiyorum ama içten içe çok üzülüyorum kız çok iyi 2 çocuğu var hiç oturmuyor sürekli iş yapıyor eşi geldi işten öğlen yemek koy dedi yani misafirler de var onların yanında yapma bari. Kızda yemek koyuyordu de hadi çok açım aç hepsini bir koyma seni mi bekleyecek biraz koy sorma devaminı koyarsın dedi. Kafasından aşağıya yemeği dökesim geldi.

Şimdi karı koca arasına girilmez muhabbeti felan yapmayın. Zaten girmiyorum birşey demedim ama içten içe çok üzüldüm gerçekten.. 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
peki arkadaşın şikayetçi mi bu durumdan? önemli olan o. 
(764 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum bana birşey demedi ama memnun olmadığı kesin
tarafından
canim korkup buna alismissa kaderi bu diye dusunuyordur.
(764 puan) tarafından
Belkide
tarafından
valla o bişey demiyorsa ya memnundur ya da çok çaresizdir. Allah kurtarsın diyeyim.
-Reklam-
0 oy
tarafından
nerdesiniz. arkadasin biraz goz dagi versin. 
(764 puan) tarafından
Özbrkistanda
tarafından
ataerkil bir toplum. oraliysa bunu sorgulamaz. Aliskindir kadinda erkekte.
(764 puan) tarafından
Türküler ama yıllardır burada yaşıyorlar.
0 oy
(1,026 puan) tarafından
Böyle hıyarlar var kafasından yoğurt dökecen cacık bile olmaz :)
(764 puan) tarafından
Ahaha gerçekten ya
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Yazık kiza. Ya o normal karsiliyo yada adama mecbur 
(764 puan) tarafından
Bilemedim ki hangisi üzüldüm ama Allah adamı ıslah etsin
(3,599 puan) tarafından
Amin amin
0 oy
tarafından
Benim kocamda öyle canım merak etme alışmıştır artık mecburiyetten duruyordur 2 çocuğu varmış birde
(764 puan) tarafından
Siz rahatsız olmuyor musunuz bu durumdan eşinizke hiç konuşmasını mı
tarafından
Ben çok rahatsızım hevesim umudum hiçbirşeyim kalmadı evlendim evleneli yaşayan bitki gibi ama oğlum için mecbur katlanıyorum birde ailemden destek yok hep kocam haklı diyip evimde oturtuyolar
0 oy
tarafından
E tamam da adam işten gelmiş siz hala ne oturuyorsunuz orda belki de ona sinirlendi benim eşimde işten gelince evde misafir görmek istemez rahat oturup dinlenip yemek yemek ister. Eşi geldiyse sizin hemen kalkmanız lazım. Hem kalkmamışsın hemde oturup karı koca araları kötü onu mu seyrettin sanane ki
(764 puan) tarafından
Al işte bir akıl sağlığı bozuk biri daha gündüz geldi adam önce bir sor istersen güzelim..
Üstelik diğer misafirler adamın akrabası..
tarafından
Ne fark eder sabah gündüz akşam ? Adam eve geldimi eşinin misafirleri kalkar bizim de işimiz vardı sonra gelelim filan der
(764 puan) tarafından
O sizin yobazlığunız ne diyeyim
tarafından
Görgü kuralı bu tatlım yobazlıktan değil sen adamım misafiri değilsin karı koca birlikte davet etmemişler kadının misafirisin seni ağırlamak zorunda değil tabiki de kalkman lazım hala daha oturup bide eş kavgası izlemişsin
(764 puan) tarafından
Adam benim kahve yapsın çayımı demlesin demedim ki zaten. Sen konuyu çok yanlış anlamışsın güzelim. Bir daha oku yazdıklarımı hatta bir kaç kez okumanı tavsiye ediyorum. Üstüne birde rica edeceğim yorum yapmayın sizin başınıza geldiğinde böyle bir olay bu şekilde yaparsınız ne diyeyim ayrıca eş kavgası olmadı onu da anlamamışsın şimdi bu yorumu da anlamayacaksın ama olsun ben yinede yazayım sen oku bir kaç kez
0 oy
(163,302 puan) tarafından
arkadasin yurtdisina gelinmi gelmis oldugu ulkede kimi kimsesi varmi
(764 puan) tarafından
Burda taşıyan türklerden ailesinin bir kısmı Türkiye de bir kısmı burada ama aslen Türk kendisinde
(163,302 puan) tarafından
genelde gurbetten gelenler ezilir kimi kimsesi olmayan ondan sordum

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 767 göst.
21 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Meryem hafsa (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 417 göst.
0 oy
5 cevap 272 göst.
30 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde NM 2018 (1,095 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 376 göst.

Kategoriler

1,466,865 soru

24,036,483 cevap

328,938 kullanıcı

...