0 oy
356 göst.
Diğer kategorisinde (978 puan) tarafından

Reglime 8 gun var ama kanda cikarmis olsa dimi kizlar

image

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ah iki gözüm aynı şeyi bende dün yaşadım ama asla umudunu kaybetme asla olmaz deme sal kendini ,biraz kafanı topla kendini topla inan dün ağladım bugün açtım sark8yi evin içinde oynadım kafamı dağıtmak istiyorum çünkü adetim 9 gün geçti hamile de değilim sadece stresten,sende bende eziyet ediyoruz kendimize yüzüm pamuk gibiydi 10 günde mayın tarlası gibi oldu neden biliyor musun çok düşünmekten stres yapmaktan,öğle olunca da olmuyor çocuğumuz hamileliğin en büyük düşmanı stres zaten at kafandan bende aynı şekilde...He diceksin kolay mı asla değil ama bi şekilde atacağız elbet olacak bizimde bebeğimiz,Rabbım büyük canı gönülden ne istedik de vermedi güzel Rabbım,hem Allah sevdiği kullarını huzurunda gormek için istediklerini hemen vermezmis istermiş ki dua edelim ondan dileyelim,asla moralini bozma asla isyan etme Allah büyük seneye duyarız inşallah doğuma gidiyorum kızlar dua edin dediğini♥️♥️inan bana olacak bugün değilse yarın yarın değilde diğer gün ama olacak♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
tarafından
Ağla diye yazmadım asla umudunu kaybetme diye yazdım gözümün nuru♥️♥️♥️2 senedir evliyim ilk günden beri istiyorum,2 defa testte o pozitif gördüm biri kimyasal oldu biri de boş gebelik inan bu daha kötü oluyor,sanıyorsun ki bebeğin olacak alacaksın kucağına ama olmuyor,Rabbım sana da bana hayırlı zamanda Hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah gülümmm♥️♥️♥️
tarafından
Canım şerifemmmm cansin sen♥️♥️♥️ duaların içinde çok wagol iki gözüm♥️♥️♥️
tarafından
Insallah canim benim♥️♥️♥️
tarafından
Oyyy sagolasin Mervem Amin inşallah kuzum ,Rabbım evlatlarınla güzel ömürler nasip etsin inşallah sizede çiçeğim♥️♥️
(356 puan) tarafından
Amin kuzum her zaman ümit var bunu unutma Allah sanada nasip edecek ben eminim
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Cnm niye bu kadar kendine eziyet ediyon çıkar aklından bir süre bu düşünceyi olur elbet akışına bırak çocuğu olmayan bir sürü çift var imtihanını dahada zorlastirma bnm kuzenimin 10 yıl olmadı 
0 oy
tarafından
Hakkında hayırlısı 
0 oy
(17,279 puan) tarafından
Kuzucummm çok stres yapiyosunn bence postlarin hep bu yönde kafandan bı at bence Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah ❤️
0 oy
(713 puan) tarafından
8 gün var diyon çıkmaz kanda kuzum çok erken daha benim adet geçti düşün kan yine negatif sonuc kizim 1.5 yaşında Allah gönlüne göre versin cnm bekle adetin gecerse yap şu an sadece kendini uzersin
0 oy
tarafından
Kuzum bak ben senı hep görüyorum çok üzüyorsun kendını nolur yapma su kafandan bır atsan olucak bak ınan bana 
0 oy
(30,108 puan) tarafından

Stres etme Rabbim gönlüne göre versin insAllah

0 oy
tarafından
Ovulasyon yapmayı bırak seni daha çok strese sokuyor bu benim fikrim adet olduktan sonra 2 günde bir ilişki olursa zaten oluyor kafanı rahatlat ilk önce akışına bırak rabbim kucaklarimizi doldursun
0 oy
(20 puan) tarafından

3 sene bu hayal kırıklığı ile yaşadım canım her geciktiğinde oldu diyip hüzün yaşadım şükür ki simdi bir evladım var umudumu kesmedim denemeyi kesmedim bana olmaz dediler Allah büyük canım hiç ummadığın anda gelicek o bebek <3

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 158 göst.
15 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Tugce12. (649 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 201 göst.
6 Ocak 2022 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 136 göst.
29 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.