+1 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde (1,045 puan) tarafından
Kızlar göğsümün ucu balık ağzı gibi yarıldı çok fena acıyo emzirirken ağlıyorum resmen 6 gün olacak yarın napacam şaşırdım ://

6 Cevaplar

0 oy
(662 puan) tarafından
Lanolin krem var onu al cnm her emzirme önce ve sonra sur azalır agrin
-Reklam-
0 oy
(6,397 puan) tarafından
Vala madecassol kırem kullan ben 3 ay çektm nelr kullandım nelr geçmedi Ama madecassol kırem çok iyi geldı 
(1,045 puan) tarafından
Ne kadar sürede geçirdi canım
(6,397 puan) tarafından
Cnm vala 3  5 gunde yavaşladı ağrısı tabı ben her emzdrmeden snra sürdüm emzrcem zamn temşce yıkadum kurularım sürecim zamnda poşet koydum üzerine genel cerrahi bna yazdı cnm maf olmuştu göğüslerim sen yenımı doğum yptn
(1,045 puan) tarafından
Yarın 6 gün olacak canım
(6,397 puan) tarafından
Vala bak lansinoh falan hepsi boş ben kullandım zeytinyağı falan küçüçük bşey 50 tl alyordu eşim ama ancak yumuşatyro yarayı iyileştrmıyr valaa ben çok memnun kaldım kocaman bir kırem soğuk bıde oyle rahatlatyorki acısnı hmen alıyro bıde ben mastit oldum yumurta vardı sankı göğsümde keşke yara olur olmaz hemn alsaydım 3 ay boşuna okdr çile çektm
(1,045 puan) tarafından
Bende deneyeyim hemen ya insallah faydası olur
0 oy
(603 puan) tarafından
Avent yada başka marka göğüs kalkanı al onla emzir canım. Benim hayatımı o kurtarmıştı. Lansinoh sür yada kantaron yağı çabuk iyileşiyor. Emzirirken meme ucunu verme. Önce burnuna dokundur ağzınınkocaman açsın kahve rengi meme alanını ver ağzına.
0 oy
(18,008 puan) tarafından
Lansinoh krem der susarım 

Bazıları yaramadı diyor ama bana muhteşem geldi 

O kadar ki bebek uyanmasinda emzirmeyim diye dua ediyordum
(1,045 puan) tarafından
Onu kullanıyorum canım  faydası olmadı
(18,008 puan) tarafından
Dediğim gibi  bazı arkadaşlara fayda etmemiss olmazsa doktora git geçer inşallah çok zor oluyor anliyabiliyorum senii
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Canim hemen slikon meme ucu al gogsune tak emzirirken gercekten rahat oluyor ben cok siddetli yara oldugunda onjnla emzirdim 
0 oy
tarafından
Valla cnm bu ikinci çocuğum benimkiler de yırtıldı uçları çok kötü ağrıyorlar mecbur acıyı ağlaya ağlaya çekeceksin lanolin bende kullandım malesef biraz iyu gelen emzirmeden sonra sütünle ıslat çabuk iyileşir

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 73 göst.
+1 oy
10 cevap 188 göst.
25 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde SL (1,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 273 göst.
0 oy
22 cevap 862 göst.
16 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Emine S (18,722 puan) tarafından soruldu

Kategoriler