0 oy
1,844 göst.
Diğer kategorisinde (12,023 puan) tarafından
Kızlar yengemle 1 senedir küsüz sebebi ise şu, kızı gelmişti köyden bende yeğenimi görmek için İstanbul'a geldim annemin yanına  şehir dışından ( annemle yengemler yakın) küçük bebeğimle. 2 buçuk senedir görmemiştim yani evlendiğimden beri. Kızı için oraya geldiğimi biliyorlardı 1 hafta bekledim bekledim davet etmediler o bi hafta içinde ara ara yazdım onlara napıyorsunuz nasılsınız diye yeğenimi sordum davet bekledim gel falan demediler abime akşam yazdım abi yarın dönüyorum ben kahvsltıdan sonra bi yarım saat uğricam yeğenimi görüp gidicem artık evime dedim tamam bekliyoruz buyur dedi sabah da yengeme yazdım yenge biz çıktık bi şeye ihtiyaç varmı gelirken alayım dedim yok nereye çıktın neden haber vermiyorsun gelirken abine yazdın bana da yazabilirdin çok mu zordu bi mesaj atmak dedi bana bende tamam gelmiyorum dedim o kadar çok kırıldım ki yani gelme demekten beter etti ona yazmamakla hata mı ettim abim söyler diye düşündüm ve kısa süre duracağım için özel ilgi hazırlık beklemedim zaten ben mi haksızım ilk adımı atmalı mıyım ailem zorluyor o büyüğün konuş diye uzun oldu kusura bakmayın

47 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kusura bakma ama annenlerde de hata var sen misafir gelmişsin 7 kat yabancı değilsin kii aramıyor gelmiyor

Ailende onlarla arası bozulmasın diye senin alttan almanı istiyorlar besbelli
tarafından
Tepenize çıkmış ailen ne diye bu kadar önemsiyor seni ezdirecek kadar tepenize çıkmış
(12,023 puan) tarafından
Bitane oğulları var kaybetmemek için her türlü terbiyesizliğe göz yumdular hala da öyle yüzlerine tükürse Yarabbi şüküt diyo bizimkiler aman oğlum üzülmesin
tarafından
Aaa desene baştan bizde de bir tane erkek şuan bekar yapmadığı şey kalmadı ama bizimkilerde hiç gikini çıkarmaz şimdiden böyle karısı gelince hiç düşünemiyorum varı yoğu ona hibe edecekler karisida ağzımiza s.. sesleri çıkmaz adım gibi eminim
(12,023 puan) tarafından
Geçmiş olsun valla ne bu oğlan düşkünlüğü anlamıyorum annem babam hasta olsa ablamla ikimiz şehir dışından kalkıp geliriz onlar 15 fklık yola geçmiş olsuna bile gelmezler Allah elden ayaktan düşirmesin valla onları ebedi bakmazlar gelin hele bi bardak su vermez
tarafından
Valla öyle zaten şuan annemler rahatsz kendinin umurunda değil el kızı niye dert etsin yemin ederim nankörler kizlara bu kadar değer vermedileri halde böyleyiz verseler var ya insan daha bir içten yapar sever sevinir ama yok annemle babam mahvoldu onun yüzünden ama asla umurunda değil kız bir ev yaptırdı babama odetti ev pahalısıni en iyisini aldı bizde kendimiz çalıştık aldık herşey onun diyolar olsunda nankörlük etmesin
Karısı gelince elini sıcak Sudan soğuk suya vurmuycakmis biz gidip bakacakmisiz temizliğini bokunu biz temizliycz oda gezecekmis birde büyüğüz ondan herşeyin en iyisini yapıcm ona sizde bakın diyor şok olursun
-Reklam-
0 oy
(620 puan) tarafından
Madem onun icin gittin hatta sen büyüttün arayip gormeye gelcem deseydin yengene 

Abini ramissin rvin hanimi aranir bence kizdigin için aramamisdin ama

Ben olsam dayanamaz yengemle konuşurdum davet bekledm vs. Diye
(12,023 puan) tarafından
Canım biz defalarca görintüli konultuk telde hem gitmeden hem gidince yeğenim için geldim sırf diye napsaydıö evin hanımından izin mi alınıyor misafirliğe giderken
(620 puan) tarafından
Konustugun kismini kacirmisim canim. Istememisler o zman konusmanin mantigi yok.
0 oy
tarafından
Cnm tavrını koy yegenini sen buyutmussun seni opup basına koymalı suratına lafı vu ben olsam istanbula gıder suratına lafı cakardım 
(12,023 puan) tarafından
Öyle bi insan değilim malesef ya ben onun çocupuna baktım yıllarca o beni hizmetçi gibi kullandı şimdi yüzüme bakmıyor
0 oy
tarafından
Ben olsam konuşmam çünkü o hatalı farkına varmalı eğer şimdi sen suçlu gibi gidip konuşursan daha çok ezilirsin.
(12,023 puan) tarafından
bende öyle düşinüyorum canım zaten uzakta çok da lazım değil
tarafından
Bencede
0 oy
tarafından
Ay sen deli misin abin de ne adammış ya valla nasıl kadın bunlar şeyleri altından mı ınsan bır kardesım gelsın dıyemez mı ya
(12,023 puan) tarafından
Valla abim gibi koca bulamadım yengemin ağzına bakıyor
0 oy
tarafından
Bakıyorum da yorumlarda herkes seni haklı bulmuş oysaki burada o kadar çok post açılıyor ki kaynanam görümcem bana gelirken beni değil eş arıyorlar kızmakta haksuzmıyım diye  çoğu kişi post sahibine hak veriyor şimdi ise seni haklı bulmuşlar çok ilginç

Senin durumuna gelince onun sana hoşgeldine gelmesi lazımdı bu konuda hatalı bence bunun sende farkındasın ki sanki bilerek abini aramışsın gibi geldi bana 
(12,023 puan) tarafından
Yok kuzum bilerek değil onunla da görüştüm ben hafta içi defalarca görüntülü sırf yeğenim için geldim vs dedim ama insan bş gel demez mi aynı şekilde abimde öyle yanyanalar diye ona yazdım ne fark ediyor eşimin ailesi de hep eşimi arar buntğr konularda ben de oturup surat mı asayım çok saçma bir konu
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Yani konusabilirsin ama artık samimiyet kurma. Sen yeğen demisin onlar senin çocuğunu görmek istememisler. Bazı şeyleri kendinize nasılsa o şekilde şekillendir. O sana ne kadar geliyorsa sende ona o kadar git. Davet etmesiyle lafını sokarsın olur biter
(12,023 puan) tarafından
Akıllandım canım sağol benim kızım da bebskti hiç görmemişlerdi asıl onların gelip görmesi lazımdj ama neyse
0 oy
tarafından
davet beklemek yerine davet etseydin ya da beklemeyip haber verip gitseydin.. muhtemelen o da geldi de haber etmedi bi gel demedi demistir.. abin yengene soylemistir ama benim evime gelecek olan kocama haber verse bende boyle yapardim, evin derleyip toparlayan kadin haber de kadina verilir.. yanii kadin nerden bilsin sen kirildin da boyle yaptin die belki o kirildi sana hic aramadin cagirmadin bir de ustune abine soyledin gelicem diye.. ikinizde kirilmaktq haklisinis yanii tek sen hakli dilsin bence
(12,023 puan) tarafından
Geldi haber vermedi diye bişey yok yazdım oraya da hafta içi defalarca konuştuk diye geldiğimden haberi var. Her ne kadar anne evi de olsa misafir çağıramam kendi evim değil
tarafından
konusruysaniz gelim mi yada gel demesi gerekti.. senin evin degil tmm ama abinin esi de masafir dill..
(12,023 puan) tarafından
Bende misafir değilim o zaman abim için eşinin kardeşiyim sonuçta o misafir değil ama ben misafirim çok saçma
tarafından
sen annenin evinde misafir degilsin o da kayinvalidesinin evinde yani annesi oldugu icin misafir degil.. yanii kardes evini kastetmedim anneme cagiramam dedin ya ondan ddim cnm sana misafir demedim :) neyse bir sekilde arayi bulmak lazim sonucta aile isleri
0 oy
(20 puan) tarafından
Ay bendede var bitane böyle canım bebeğimin ilk doğum gününe çağırmaya gittim onları evlerine onlara dedim ki SIZI doğum günümüze çağırmaya geldim filan zaman filanca saatte diye neyse eve geldik sabah 9 gibi bir mesaj yengemden işte sen agabegini çağırdın beni çağırmadın  bana sende buyur gel demedin falan filan bir sürü şey biraz bağırdım çağırdın ağabeyime oda eşini tuttu araya mesafe koydum sinir olucama uzak dursunlar benim ilk evladım ilk doğum günü 4 sendede kavuştum bebegime ben, geldiklerinde yokmuşlar gibi davrandım sal suya insan olmayan olmaz 
(12,023 puan) tarafından
Ay bunlsrdan her yerde var kurtulamıcaz
0 oy
tarafından
Bi yere giderken yarım saatte olsa evin kadınına haber verilmeli erkek adam ne bilecek kadın ona göre kendini ayarlar abin yerine yenge yarın size gelecem yeğenimi görmeye eve dönmeden görmek istiyorum desen olurdu 
0 oy
(22,512 puan) tarafından
Bildiğin gitmeni istememiş yengen. Haklısın. Yeğenin kaç yaşında
(22,512 puan) tarafından
Valla üzücü olmuş. Gitsen gidilmez gitmesen yeğenini ozluyorsun. Zor yani
(12,023 puan) tarafından
Zaten daha da göremedim yeğenim köyde kalıyor tatillerde geliyor annesi babası İstanbul'da çalışıyor böyle çocukları olmadan nasıl duruyorlar anlamıyorum
(22,512 puan) tarafından
Kınamak istemiyorum ama evladını yanından ayıran kişilere hak veremiyorum . Mecbur kalmadıkça. Kreşe anaokuluna falan versin hiç olmazsa çocuk akşam ailesini görürdu.
(12,023 puan) tarafından
3 yaşında bakacak kişi yoktu ben baktım işimi gücünü bıralıp 4 olsun kreşe bericez dediler 4 oldu vermediler dedim benden bu kadar benimde hayatım var üni den mezun olmuşum iş fırsatlarını kaçırmışım onlarda bakacak kişi ypk diye köye ananesine gönderdiler 7 yaşında okula gidiyor sözde alacaklardı alıştılar çocuksuz rahat hayata.. onlar da kınıyordjçu kınadıkları başlarına geldi  Allah göstermesin rabbim
(22,512 puan) tarafından
Amin. Muhtac olmak başka tabi. Ama coxuk annem babam beni istemedi diye düşünür. Onun adına üzüldüm. Allah göstermesin
0 oy
tarafından
Bu nasıl terbiyesizlik ya. Aile ahlaki hiç mi almamış bu yengen. Gitmedin dmi canım o kadın üzerine :( çok haklısın bu arada
(12,023 puan) tarafından
Gitmedim vallahi misafire gelme diyeni ilk kez görüyorum dolaylı da olsa
0 oy
tarafından
Bnce yengnzi aramlydnz abinzi değil abnznde demmsi hata sabah ev karışık oluyor gözümü acinca biri aryp yarım saat e geliyorum dese bnde aynı tepkiyi verrm ama ilk gitgnzde size gelmk istiyorum diye bilrdnz belki anlmms olabilir 
(12,023 puan) tarafından
Kuzum sabah değilki kahvaltı 12 1 de yapılıyor. Her iki tarafta da ve abim geceden haber vermiş sabah da bilmemezliğe vuruyor
tarafından
O zmn onun hatası boşver gitme kendini bir şey zanetti herhalde yapcgi bir çay iki kahvaltı lik koymk bazı insanlar misafrdn korkuyor
(12,023 puan) tarafından
Kız zaten kahvaltıdan sonra gelicem dedim hazırlık yapılmasın diye belirttim bişeyde beklemedim onu da koymasın
tarafından
Ayıp etms canım valaha bn misfri çok sevrm
0 oy
tarafından
Uzaktan misafir olarak gelen sensin. Başta düşünüp onların gelmesi lazım. Gelmedileri yetmez gibi davette etmiyorlar. Birde ters konuşuyor yengen pess yanii
(12,023 puan) tarafından
Aynen öyle haklıyım ama haksız kpnumuna getirdiler beni
0 oy
(1,026 puan) tarafından
Evin işini gücünü kadın gördüğü için ona söyleseydin keşke belki evi temiz değildi ondan öyle dedi ama tabi o süre zarfında seni çağırması gerekti şehir dışından gitmişsin erkekler böyle şeyleri pek dikkat etmez. Yengenle konuş bence ama mesafen daima olsun 
(12,023 puan) tarafından
Ben yabancı değilim onun evinde bir sene kaldım çocuğuna baktım yemeğini temizliğini yaptım üstüne onun beş karış suratını çektim çok da samimiydik herşeyi alttan alan biriyim
(1,026 puan) tarafından
Bilmiyorum ki ayıp etmiş ama neden öyle yaptı sor bence belki açıklayacak sebebi vardır bilmiyorum canm
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Velev ki yengeni de araman gerekirdi diyelim geliyorum diyene öylemi denir  apaçık gelmeni istememiş benim düşüncem çünkü insan haberi olmasa bile evdeyse buyur gel tabi vs diyebilir hastane işi acil Bi durum olmadığı sürece 
(12,023 puan) tarafından
Haberi geceden var abim gece ben söyledim dedi
(2,199 puan) tarafından
Aman boşver mesafeni koy
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Bisey diyim mi bi durumu bizlerde yasiyoruz evimize gelmek icin bizden kimse izin istemiyo ama misafire evet demeden once esinin fikrini almaliydi abin 
(12,023 puan) tarafından
Yani ne kadar abartıyorsunjz misafirde misafir eşim yok ben tektim çokda samimiydik evinin her pisliğini temizlemiş biriyim benden çekinmez asla yarım saat durup gideceğimi de belirttim. Hazırlık yapılmasın diye
(1,571 puan) tarafından
Abarti degil canim olan bu senin zoruna gittigi icin yorumu abartı sanıyorsun o zamn hic haber vermeden cat kapi gitseydin
0 oy
tarafından
Seni bilmem kendimi söyleyeyim ne ölüme ne ölüsüne yani. Bu ne terbiyesizlik  aile içinde böyle bişeyin lafı mı olur
(12,023 puan) tarafından
Evet çok da samimiydik yani arada mesafeler olsa neyse
0 oy
(6,301 puan) tarafından
Ama sendr haklısın cnm insan bi davet eder bide nereye gelıyrosun falan demesi çok yanlış sonçta abinin evi 
(12,023 puan) tarafından
Aynen öyle ben görimcem gelsin diye dört gözle bekledim millet beni istemiyor kızına baktım evini temizledim yemeğini yaptım işten geldi yattı kadir kıymet bilinmiyor
(6,301 puan) tarafından
aynen cnm sende iyi yptn gtmddin mesela bennm ablam da gelse bni arar eşimi aramaz yada eşimin ablası gelsee bazen bni aramaz eşimi arar ne var bunda yani
(12,023 puan) tarafından
Yani  kime söylendiğinin ne önemi var gelenin başımın ğstünde yeri var
(6,301 puan) tarafından
Demeki oda mani olsun laf ortaya çıksın dye oyle sylemş çok haset insanları sevmiyroım yaa
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Bence yengen abartmis.Benim görümce beni hiç arayip sormaz gelirse de hep abisini arar ama aramda kotü değil evde sohbet muhabbet ederiz güler yüzlüde davranırım o da öyle  abisiyle iletişim kurmak istiyor hepsi bu kisiselde algılamıyorum valla bunlari düsunmek icin hayat cok kisa mesela benim de ablam gelince eşimi aramaz beni arar fark yok bence
(12,023 puan) tarafından
Hep onla konuşalım istiyor ki ben onun nelerini yakaladım arkamızdan neler neler demiş hiç yüzüne vurmadım, bence de bi fark yok gelsinler de kime söylüyorlarsa söylesinler

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 807 göst.
31 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,051 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 204 göst.
+5 oy
37 cevap 1,093 göst.

Kategoriler