0 oy
144 göst.
Diğer kategorisinde (717 puan) tarafından
Komple agda 80 tl biryer buldum gitsem mi diye dusujuyorum giden varmi komple agdaya ozel bolge cok aciyo mu ilk defa gidicem

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Niye o kadar ucuz?
(717 puan) tarafından
Bilmem instgrmda gordum hic gitnedm agda icin kuafore
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kol alti bacak bikini bölgesi dir canm kople diynce arkdslr niye uygun dems oda norml fiyat
0 oy
(7,448 puan) tarafından
80 TL normal semte göre değişir..ilkinde acır sonra alışırsın dayanılmayacak bir acı değil
0 oy
(1,064 puan) tarafından
Önceden jilet kullandıysan biraz acır ağda için kuaföre gitmedim hiç evde kendim yapıyorum 
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Kas biyik gidi icin bile 50 TL veriyorum. Koltuk altı bikini bacak 80 de bedava yani. Git bişey olmaz alışıyorsun zamanla.
0 oy
(493 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Fiyatım öyle olması gayet normal ben kuaförüm kuaför ağda üzerine işlek olunca diğer yerlere göre düşük fiyat oluyor ve müşteriyi de öyle kendine çekiyor bir müşteri alışıyor eee alışan Müşteri başka yere gitmez hele ki ağda konusunda farklı farklı insanlara açmazlar neyse sonra bi tık fiyat artıyor ama yine diğer yerlere göre uygun oluyor çünkü Müşteri kaybetmek istemiyor. Düşünsene 180 yapıp tüm vücudu günde 2 veya 3 Müşteri gelmesini mi istersin 80. yapıp günde 10 Müşteri gelmesini mi istersin bence 80 Çünkü 180de 2 3 Müşteri 80deki 10 müşterinin toplam ücreti olmuyor daha az kalıyor daha fazla gelirim oluyor bu konuda korkma yani 80 tl kuaför mantık işi yapıyor biraz matematikgibi oldu :). Onun harici yeni ağdaya başlayacaksan ilk deneme de permatik veya ne kullanıyorsan ağda da acır ama 2.de biraz daha acıyı az hissedersin 3 de ve sonrasında acı hissetmesin zaten vücut ve kıl koku agdaya alışıp geç ve az çıkmasını sağlar. Ama tavsiyem ağdadan sonra permatik makine vb. Kullanma ağda ile devam et yoksa en başa dönersin. Zaten tüm vücutta kol koltuk altı ozel bölge ve bacak oluyor 
(717 puan) tarafından
Cok aciklayici olmus cnm cok sagol once jilet snra agda hamilelikte yine jilete donmustum jilet artk kabus gibi yine agda isytiyorum ama hic gitmedim kuafore agda icin genital bolgeden cekiniyorum
(493 puan) tarafından
Yorumu duzeltim canım istersen yine oku :)) onun harici ağda daha iyi ha çekinme konusunda kendini kasma kendini ne kadar kaçarsan o kadar da canın acır ve ağdayı yapan o kadar darlanır ve baştan sağma ve sinirle yapar çünkü karşı taraf çekimser olduğu için ora kapalı bura kali yapacak yer yok sinirleniyoruz haliyle serbest ol korkma ağdanı yapandan rica et konuşun özel bölge bitene kadar rahatlarsın ve unutma ağdanı yapanın ismini al bir daha gittiğinde ona yaptır dikkat et devamlı oranın elamanı olan birisi olsun yeni giren değil yeni girenler sonradan çıkma ihtimali oluyor çünkü bak sana kuafor tavsiyeleri bunlar ince noktalar :)
(493 puan) tarafından
Bide ağda yapıştırdıktan sonra dur çekme diyip sakın kaçma ağda donar kalır canin daha çok acır qgdanin sürülecek yerlerinin etrafını iyi gergile hem cekim hem acı daha az olur
(717 puan) tarafından
Ayy sagol valla cnm ne guzel ayrintili yazmissin coookk tesekkur ederim dikkaate alicm :))
(493 puan) tarafından
Rica ederim canım merak ettiğin birsey olursa sor cevaplarım :))
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Baya ucuz hemen git 

İlgili sorular

+2 oy
48 cevap 1,724 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 140 göst.
22 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde ahsenguzel61_ (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 142 göst.