0 oy
563 göst.
Diğer kategorisinde (335 puan) tarafından
Kızlar bebeğim salı günü 4 aylık olacak. Gece 2 de uyuyunca sabah 9 a kadar güzel uyuyor uyanmiyor hiç bende emzirmiyorum. Normalde uyusa da kendim kalkıp uyurken o emziriyordum. Ama artık büyüdü ya hani uyusa bile emzirmeli miyim ? Siz geceleri nasıl yapıyorsunuz 

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kilo alımı iyi ise hiç uyandırma canım ben uyandıramıyor um 
(335 puan) tarafından
3 aylik kontrolde 6.100 gramdi bu ay hemuş gitmedik bakalım
tarafından
Zaten aç olan çocuk uyumaz canım uyandırma
(335 puan) tarafından
Doğru diyorsun canım sadece anne sütü veriyorum ya tereddüt ediyorum acaba doyuyormudur diye ama dediğin gıbi aç olsa uyumaz ağlar heralde
-Reklam-
+1 oy
(271 puan) tarafından
Benim oglum 3 buçuk aylık  9 da.yatio gece gece 1.kere kalkio sabah 7 kadar kalkmio bazen gece 2 kere kalkio ama ben özellikle kaldrmiom kendisi kalktıkça emziriom
(335 puan) tarafından
Bu gece mesela 8 saat emzirme dim bende gece 2 de yattı 10 da ben uyandim da emzirdim uyurken emdi hala uyuyo yumurcak :) aç olsa uyanır ağlar diye düşünüyorum
(271 puan) tarafından
Aynen öyle keşke benim oğlumda 10 kadar uyusa 7 de kalkmak nedir hatta 6 buçuk
(335 puan) tarafından
Canım bir ay önce falan benim ki 8 de uyanıyordu hep şimdi alıştı gece 2 de yatıp sabah 10 11 de kalkıyor düzelir inşallah hepsi farklı işte :)
(271 puan) tarafından
Aynen öyle cnm
0 oy
tarafından
bizimki yasinda hala saat basi kalkiyor 
(335 puan) tarafından
Öyle mi alıştı acaba canım acıktığı için mi kalkıyor peki ?
tarafından
midesi kötü gazi oluyor hala dedigin gibi gazdan dolayi da oyle alisti bazen dönmüyor bekliyor alayım emziriyorum ben diger tarafina yatiriyorum bazen uykusu cok oluyo kivraniyo yatagi dort dönüyor yasinda bide yani soyle uc dort saat araliksiz uyudugumuzu bilmem
(335 puan) tarafından
Anladim canım inşallah düzelir
tarafından
alistik artik canim insallah duzelir
0 oy
tarafından
Benim kizim 4.5 aylık uyandıkça emziriyorum ben bırak uyusun gece uykusunu bozma canim acıksa zaten mutlaka uyanır 
(335 puan) tarafından
Haklısın canım öyle yapayım artık uyueken emziriyordum ama demek ki a çıkmıyo açıksa uyanır illa ki
tarafından
Ben ilk bir ay kadar gece kaldırdım emzirdim hatta bir ay bile değil sonra bıraktım kendi uyanıyor acıkınca emip uyuyor ben uyandirsam geri uyumaz bir daha hem emmez hemde kıyameti kopartır ") bende fırsat bu fırsat deyip yatıp uyuyorum "))
(335 puan) tarafından
Benimki uyurken de emiyor valla hepsi farklı bebislerin:)
0 oy
(7,446 puan) tarafından

Ne güzel sizin minnak lar gece uyuyor:) benimki akşam 9 dan gece 4 e kadar uyumuyor:ermm: okuyoruz lakin huy bellemiş. Ne zaman uykumuz duzelecek:( bu salı 4 aylık olcak benimkide. 

(335 puan) tarafından
Canım bizim ki gece 2 yi bekliyo o saat gelecek ve uyuyacak 2 de uyuyunca sabah 9 10 a kadar uyuyo şükür
0 oy
(2,980 puan) tarafından
Cnm benim kızımda 4.5 aylık senin dediğin gibi uyusa sabaha kadar hiç uyanmaz o yuzden ben her 2 saate bir alarm kurup kalkıp emziriyorum bence ihmal etme gece sütü bebeğe daha çok yarar derler 
(335 puan) tarafından
Canım alarma uyanamıyorum işte bazen. Bu gece mesela 2 de uyudu sabah 10 da ben uyandım da emzirdim uyurken emdi hala da uyuyo :) ben uyanamıyorum bazen alarma o da uyanmayinca emzirmiyorum açıksa ağlar heralde uyanır diye düşünüyorum tek anne sütü alıyor ama yetiyo demek ki
0 oy
tarafından

Ay biz 4 aylığız hala 2 3 saatte bir kalkıyoruz ya:(

(335 puan) tarafından
Düzelir canım inşallah
tarafından
Insallah canım
0 oy
tarafından
Bende kaldırmiyorum çünkü doktor artık büyüdü kendi ne zaman uyanirsa öyle emzir dedi
(335 puan) tarafından
Öyle mi canım iyi valla içim rahatladı bende doktora gidince soracaktım saol
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Bırak öyle devam etsin alıştırma kızım 8 aylık gece 2 kez kalkarız 
(335 puan) tarafından
Anladim.canım doğru diyorsun
(12,762 puan) tarafından
Benimki sarılık Di sık sık emzirdjm şimdi saatleri var ve aynı saat uyanir o açıksa uyanir bırak
0 oy
(2,445 puan) tarafından

9 aylik hala 2 3 kere kalkıyoruz emmeye :ermm:

0 oy
(580 puan) tarafından
Ben kaldıramıyorum bizimkide 4 aylık suan aksam 10 da emziriyorum uyuyor 3 4 gibi kendisi uyanıyor ondan sonra emzirip tekrar uyuyor bu sefer 6 7 gibi kalkıyoruz sonra bütün gün koşturma :) 
0 oy
(7,135 puan) tarafından
Benim oğlum da 2.5 aylık gece 10 da yatıyor 4-5 arası uyanıyor emiyor geri uyuyor saat 8 e kadar bunu kaynanam ve görümcem duyduydu zaman beni taşlicaklardi az kaldı bebegin gelişimi normal diyorum açıkirsa kendi uyanır zaten diyorum ki bazen 3 kere uyandığı bile oluyor sabaha kadar 
0 oy
tarafından
Maşallah yok cnm uyandırma gerek yok bnm oğlum 6 buçuk aylık gece 5 6 defa kalkıyor ya
(335 puan) tarafından
Düzelir canım inşallah uyku düzeni

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,633 soru

24,047,552 cevap

329,490 kullanıcı

...