0 oy
1,348 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (802 puan) tarafından
Kızlar 9 aylık oğlum var çevremdeki herkes diyor ki senin kızın olmaz şimdi ben kıza çocuklarına çok düşkünüm sizlerde öylesinizdir büyük ihtimalle Raabin hayırlısını versin çok şükür oğlumu verdi bana ikinci çocugum olursa da kız olsn isterim Rabbim nasıl uygun görürse tabi ama sürekli böyle diyince üzülyrm daha önce evlenmeden öncede 1 kaç kişi senin hep oğlun olck dediler şuan da çevirme de diyor senin hep oğlun olur die moralim bozuluyor 

48 Cevaplar

0 oy
(1,147 puan) tarafından
Ahh kimseye kulak asma cnm bnada dediler çok sonuç 2.ci oğlum oluyor bosver takma bnce evlat evlattır kim istmzki kızı olamasni bnde cok istedim ama nasıp işte rabbim olmayana nasıp etsin ❣
(802 puan) tarafından
Aynen öyle tabi cnm
-Reklam-
0 oy
(7,248 puan) tarafından
Genetiğe göre de diyorlar canım sıkma canını veren Rabbim ve neyi çok istersen Rabbim onunla imtihan ediyor hayırlısı de otur köşene boşver o bunu demiş bu bunu demiş duyma hayırlısı de Rabbim hayırlı avlat nasip etsin oğlan kız fark etmiyor bence hayırlı olsun hele ki bu ahir zaman da 
(802 puan) tarafından
Çok doğru canm öyle bir sürü kız görüyorz edep ne bilmiyorlar erkekler aynı Rabbim hayırlısını nasip etsin
(7,248 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(2,107 puan) tarafından
Allahtan iyi mi biliyorlarmış ne lüzumsuz millet varya 
(802 puan) tarafından
Öyle işte cnm
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Neye dayanarak bunu söylüyorlar acaba ? :)
(1,576 puan) tarafından
Eşiniz kaç kardeş ? Kaç kız kaç erkekler yani ?
(802 puan) tarafından
Eşmgil 2 erkek 1 kız biz ise 4 kız kardeş erkek yok
(1,576 puan) tarafından
Sizle alakası yok. Bence kızınız olma ihtimali var gayet de. Neden olmasın, ama kız olsun diye ikinciyi yapacaksanız da bilemedim erkek çıkabilir o ihtimal de var sonuçta. :)
(802 puan) tarafından
Yok kz dur daha 9 sy oldu doğum yapalı
(1,576 puan) tarafından
Ben bunu bilmeden söyledim zaten birgün isterseniz diye yani. Hayırlısı olsun.
0 oy
(131 puan) tarafından
Bunu diyenlere söyle canım cinsiyeti babadan gelen kromozomlar belirler senle ilgisi yok yani ilim sahibi olmadan fikir sahibi olmasınlar
(802 puan) tarafından
Aynen cnm ya aman takmıyrm sadece sinir bozucu
(131 puan) tarafından
Sende onların sinirini boz ay sen kilo mu aldın de nebilim betin benzin solmuş de rüyamda seni çok kötü gördüm de hayal gücünü kullan kız bak bakalım bidaha diyolarmı
(802 puan) tarafından
Ahaha mantıklı dur deniycem
0 oy
(1,033 puan) tarafından
Eski post ama yazim dedim bnimde iki kiz usta uste oldu  ilk evliligimden hep dislandm kizim var diye banda diolqrdi oglun olamaz den kiz dogurursun diye rabbime biraktim bennn  ve bosandim  ikinci evliligimi yptm iki oglum oldu  demem o ki kimseyi takma rabbim nasil uygunngorurse oyle olur canim millet cahilligi cak bilmislik sanio
0 oy
tarafından
Ne alakası varmis ne kadar saçma bir düşünce ya. Veren Rabbim siz mi veriyorsunuz Allah'tan daha iyi mi biliyorsunuz deseydin canım. Böyle boş boş konuşan insanlara deli oluyorum. Görümcemin de ilk çocuğu erkek şuan ikinci yolda kız yani

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 296 göst.
15 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Eslo (800 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 107 göst.
0 oy
3 cevap 187 göst.
6 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Aylinmn (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 208 göst.
26 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde B. Sema (640 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,558 soru

23,831,662 cevap

318,906 kullanıcı

...