0 oy
201 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (143 puan) tarafından
Kizlar eşim işten ayrılmış turkiyeye gitmek istiyor bir yandan cok istiyorum diğer yandan hiç istemiyorum çünkü kaynanam evime cok karisir evimiz ayri ama ilk evlendigimde 15 gün kaldim geliyor kontrol ediyor ev temizmi diye ben bu durumdan rahatsız olmustum ama ilkti diye bisey dememistim afedersiniz ama ilk iliskide cikan kanli bezi bile görmek istedi yani anlayacaginiz herseye karisir bir yandan turkiyede yasamak istiyorum daha 1haftalik evliydim halilarinin hepsini yikatti sagolsun esimin nenesi gördü bu kiz daha yeni evli suya dokunmamasi lazım dedi oizin vermedi simdi cok yüz göz olucaz artik eskisi gibi herseyime karismasina asla izin vermicem ilk konusamiyordum ama şuan asla öyle degil

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Gormek istedigi kanli bezi agzina sokaydin halilari kendi yıkardı 
tarafından
Arayip sen sikayet etseydin keske bu kadin namusuma laf ediyo diye kaldimi oyle adetler yahu bokk beyinliler
(143 puan) tarafından
Bide ilk hani ilk gün olamamisti kendimi hazir bulamamistim baban gili arayıp soylicem dedi okadar kötü bir insan
tarafından
Anladim canim esin baska is bulabilirse bence diren yoksa bokk gibi bulasir size huzurunuz kalmaz
(143 puan) tarafından
Bilemiyordum cnm şuan herseyi okadar cok anliyorumki asla izin vermicem
(143 puan) tarafından
Şuan sinirli pek konusamadim sakinlessin öyle konuşacaksın zaten ben bunu burda tutuyorum kendisi hep gitmek istiyor
tarafından
Ozaman kesin karariysa donmesi zor olur kararindan
(143 puan) tarafından
Hayirlisi olsun cnm
tarafından
Yine formundasın anam bacim hahajajjaja sana artim yetismicek bugün
tarafından
Ahahah yenisim artisini asko onemli degil :)
-Reklam-
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Git kız sende aileni memleketini görürsün eskisi gibi saf değilsin kullanmasına izin vermezsin dişini geçiremiyceğini anlar git keyfine bak
(143 puan) tarafından
Zaten çok istiyorum gitmeyi cnm artık karismasina asla izin vermem
0 oy
tarafından
kaynanana uzak yerde oturun canım hem artık yeni gelin değilsin cevabını verirsin senin evine temizlik kontrolü yapan kadın kendisi ne kadar temiz acaba 
(143 puan) tarafından
Kendisinin evinide bana temizletirecek
0 oy
(2,982 puan) tarafından

Bende öyle olacak diye düşünürdüm ama eşin o köprüyü kuracak ve birbirinize anlayışla üstesinden geleceksiniz. Eğer bunu aşmanız gerekiyorsa hayat bı şekilde yaşatıyor. Uzak yerden doğu görevinden eşimin ailesine 2 saat mesafeye geldik benm bile kaygılarım olsu stres yaptım. Sorun yaşamamıştım halbuki eş ailesi ile ama kafa yapıları biraz bana tersti bicok konuda. kafa bir olduktan sora orta yol bulunuyor. Bunu yaşamadan bilemessin o yüzden kendini çok strese sokma nasip neyse o olur hakknzda hayırlısı :)

(143 puan) tarafından
Sağol canım ama ilk bana kötü davrandığı için hic ısınamıyorum ona karşı eşim anne soyke diyor diyemiyorum saygi gösteriyorum ama artik onu sevmiyorum eşim icin saygi gisteririm haddini asmadigi surece

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,571 soru

24,060,494 cevap

330,124 kullanıcı

...