0 oy
477 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (402 puan) tarafından
Cok asırı dökülğyor ya her yolu dendim ama yok cözüm bulamadım kazıttırıcam aceba yaoan varmı

15 Cevaplar

0 oy
tarafından

Görümcem yapmıştı çok tuhaf duruyordu:D

(402 puan) tarafından
Nasık yaptı makinaylamı
tarafından
Evet canım ama.baya sık ve iyi çıktı şimdi omuzlarinda
(402 puan) tarafından
Valla bilmiyorım ya yaptırsammı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimkide dkluyor ama kazittrimadm  benn

yerine yeni sacc   cikiyor onemsemyrmm  
(402 puan) tarafından
Baska carem kalmadı valla ya kel kalcam
0 oy
tarafından

Vitamin değerlerine baktırdınmı

(402 puan) tarafından
Baktırdım cnm
0 oy
tarafından
bebekleri kazitinca gurlesmiyorsa bizimki de gurlesmez bosa kesme
(402 puan) tarafından
Bilmşyorum ki kimine iyi geliyo kimine kötü
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Bulabilirsen orjinal bıttım sabunu al ve kullan işe yarıyor netten araştır birçok şeye faydalı bir sabun
(1,391 puan) tarafından
Dene cnm saç dökülmesi vcuttaki yaralar egzama kepek ve dha biçok şeye iyi geliyor bn kullandım grçekten faydalı
(402 puan) tarafından
Aktarsan gercegini bulabilirmiyim ki
(2,365 puan) tarafından
Saçları çok sertleştiriyor bir süre sonra
(1,391 puan) tarafından
Ben sertleştirme gibi bir sorunla karşılaşmadım kepek için kullandım faydasını görünce kullanmayı braktım ve sabunlar genelde hangisi olursa olsun içeriğinden dolayı sertleştirir ztn ve bu kalıcı değil geçici bişeydir şampuan kullanmya başladğnda aynı haline döner
(1,391 puan) tarafından
Bn nette biyerden almştım cnm aktarda da vardır mhtemeln sor bi rengi yeşile dönük olucak ve plastik poşete koyduğunda yağı poşete geçicek anlarsın orjinal oldğnu bazıları bıttım sabunu diye satıyor rengi sarı gbi ve hacışakire benziyo alma sakın
0 oy
(1,412 puan) tarafından
Kazıtmak çözüm olmuyor kazıttım uzadı yine var dökülme kokosh abla diye instagramda sayfa var onun ürünlerini çok övdü arkadaşım ama henüz denemek nasip olmadı 
(402 puan) tarafından
Bakayım bi cnm
0 oy
(702 puan) tarafından
Kazittim kurtuldum şimdi uzadı tekrar dökülüyor 
(702 puan) tarafından
Dvitamini ve folatim eksikmis
(402 puan) tarafından
Makinaylamı yaotınız
0 oy
tarafından
Saçı kazitmak guclendirmez canım vitamin kullan eczaneden tuzsuz şampuana karışım yaparmisiniz de onu kullan ve kadın doğum hapı kullan saç diplerine ama sakın yüzüne degdirme
(402 puan) tarafından
Hımm mantıklı zeytin yagına kırıp karıstırıp sürücez ne kadar kalacak oyle
tarafından
1 saat kalsın yada 30 dk iyice toz halinde ekle tiplerinin iyice yediğine emin ol kaşına da iğne ile hafif çizik atıp yapabilirsin
tarafından
Nasil yapılıyor kızlar  hangi hap ve kac gunde bir yapılıyor
(1,439 puan) tarafından
Dogum hapinin faydasi ne ki saca benim saçlarım da aşırı dokuluyor
tarafından
Kıl köklerini azdiriyor canım calla haftada 2 3 kes 1 2 ay yaptim
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Eltim kazıktır hiç ise yaramadi
(402 puan) tarafından
Kqrarsız kaldım
(10,885 puan) tarafından
Benimde saçlarım aşırı dökülüyor oyleki 2 yanlarım kel vaktim eltim kesti işe  yarasaydi be de jesicrjtim ana faydası olmamis
(402 puan) tarafından
Ne yapacagız ya
(10,885 puan) tarafından
Hiç bisey fayda etmiyoo valla ben hamileyken çok vitamin almistim b12 istedi kullanmıştım saçlarım çok çabuk hem uzadı hemde gurlesmisti  bebek saçlarım o kadar çıkmıştı ki
(402 puan) tarafından
Vitaminimde sorun yok cnm benimde dogumdan sonra döküldü hala dökülüyor 1 bucuk sene oldu
0 oy
(6,157 puan) tarafından
Uzun saclarim öyle boyle degil resim atsam korkarsın dökülen sacimi dr gittim değerlerim cok guzel covit geçirdim en büyük etkisi sac dökülmesi dedi dr  az once dustan cikdim  taricam sacimi simdi korkuyorum yemin ederim ama kestirmem asla 
(402 puan) tarafından
Beniö sacımda cok uzar kackere kestim hızlı uzar ama cok dökülüyor
(6,157 puan) tarafından
Suan deli gibi taradikca dökülüyor folik asit başladım icinde balik hapida var dr dedi kullan faydasini görürsün dedi tuzsuz şampuan kullan islak birakma sacini kurutma yap diplerine
(402 puan) tarafından
Tuzsuz sampuanı bide ben deneyim bari
0 oy
(163,438 puan) tarafından
oyle bi yurek yok bende
(402 puan) tarafından
Ben yaparımda kararsız kaldım valla
0 oy
tarafından
Yeşil sabunla yika iyi geliyor diye duymuştum cnm
(402 puan) tarafından
Denerim cnm
0 oy
tarafından
kazıtmayla düzelmiyor ben de kazımıştım ama saçım kısayken çok dökülmüyodu herhalde saç derisi daha çok hava alıyor diye bilmiyorum ama yağlar serumlar var dene bence ve bi dermatologa gitsen iyi olur
(402 puan) tarafından
Kazıtmayım artık baska seyler deneyım
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Solgar biotin var canım. Benim aşırı dökülürdü ondan kullandım sonra bıraktım. Hamile kaldım bebeğim şimdi 4 aylık ve aşırı saçlarım dökülüyo avuç avuç alnım açıldı barış belli. Doktoruma sordum. Bu zaten vitamin içindeki vitaminler tamamen saca yönelik emzirirken de kullanabilirsin dedi bi dene derim. Önceden kullandığımda 1 haftada şak diye kesti ve birsürü bebek saçlarım cikmisti
(402 puan) tarafından
Deneyım cnm sagol
0 oy
(919 puan) tarafından
Kuzum  Ahmet Maranki hoca nın tavsiyesi banyo sonrası yada saçını yıka çıkma suyuna bir tasa bir bardak elma sirkesi gerisini su ile doldur tası karıştır saç derine masaj yapa yapa yedir sonra saçını havluya dola bunu iki günde bir yap bir hafta sonra taş bağlasan saç kopmuyor ayıca dökülenler çıkmaya başlıyor 
(402 puan) tarafından
Yaptık cnm onu kesti ama bıtakınca yıne basladı

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 282 göst.
2 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,720 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 180 göst.
13 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eminenur (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 789 göst.
20 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 499 göst.
6 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,286 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,284 soru

24,096,585 cevap

332,114 kullanıcı

...