Kızlar burada bazen okuyorum eşinden dayak yemiş ailesi arkasında değil ya da kaçmış ailesi arkasında değil öyle üzülüyorumki bi anne baba doğurduğu çocuğuna yıllarca besleyip büyüttüğü çocuğuna neden bakmaz neden evlenince artık ilgilenmez el kapısına gidince neden o kız değersiz olur ki ya da ne hata yaparsa yapsın neden düşene birde anne baba vururki benimde kızım var öyle çok seviyorumki onu saçının bir kılına zarar gelsin dünyaları yakarım oğlum içinde öyle yarın Birgün ikisininde evlendiğini görürsem ne oğlumun evleneceği kadına el kaldırmasını ne de kötü davranıp aldatmasini asla istemem öyle birsey yaparsa karşısında benı bulur evlendiği insanı gelin diye değil evlat olarak bir kızımda o olarak alacağım kızıma gelincede ne yaşarsa yaşasın ne hata yaparsa yapsın arkasında hee daima duracam kızımın gözünden bir damla yaş gelsin hayatta istemem gelirsede bende getireni üzerim evlensede bile ona evimizin anahtarını vereceğimki her daima bu evde yerinin olduğunu bilsin hep koruyup kollayacagim aynı şeyi gelinim içinde yapacağım Rabbım bizlerinde evlatlarımızinda karşısına iyileri çıkarsın hep yüzleri gülsün birtek mutluluktan ağlasınlar evlat ya bu ne atılır ne satılır inşallah evladına sahip çıkmayan anne babalarda en kısa zamanda yola gelirde düzelip hatalarını anlayıp evlatlarına sahip çıkarlar
Ben bekarken annemle hiç anlaşamazdik mükemmelliyetçiydi biraz ona hep kırgın olduğum için evde pek bişey yapmak istemezdim ki tüm aile benden hamaratligimdan konuşurdu kendi evimde annemle tartıştığım için ve her defasında annem beni kırdığı için yapmak istemezdim neyse eşimle üç yıllık bir aile çatışması sonrasında evlendik annem onun istediği biriyle evlenmemi istiyordu bende eşimi tabi ALLAH razı olsun babam bana kıkını bile çikartmazdı annem dokduruşa getirmediği sürece neyse annemden çok söz ettim o yönüyle ilgili nişanlandık eşim ile bir hafta bile olmadan bi konu yüzünden eşimle tartıştık neyse oda bana Instagram dan ve WhatsApp dan birilerinin ona benimle ilgili ileri geri şeyler yazdığını söyledi tabi ne kadar doğru ne kadar yalan bilemem belki eşim kendini haklı çıkartmaya çalıştı bana güveni sonsuzdur Elhamdülillah benimde ona tabi neyse anneme söyledim Nişanlım böyle demiş diye Annemin söyledikleri hem beni şaşırttı hemde çok ama çok hoşuma gitti
Ben kızıma güveniyorum eğer bunca zorluğa rağmen o sana güvenmiyorsa gelsin yüzüğünü geri alsın dedi bir buçuk yıllık evliyim annemin bu kadar düşkün olduğunu evliligimin ilk aylarında fark ettim hep de derim bekarken bana böyle davransaydi evlenmezdim uzun bir süre daha ki oda hala evlendim diye bana kızıyor arada şuan bile ne olursa olsun arkandayım diyor tabiki zorla oldu diye söylenir ama hep arkamda bunu eşime de ailesine de bi zat söz zamanı gösterdi o yüzden ailemden çekinirler çok mu uzun oldu yaaaa
Bende bi hata yaptım kaçarak evlendim ama çok şükür ailemin her zmn bi cümlesi var biz senin her zmn arkandayız. Rabbime binlerce kez şükürler olsun böyle bi ailem olduğu için ettim bi hata ama iyiki her zmn yanimdalar.. Rabbim onları başımdan eksik etmesin ömürlerini uzun eylesin sağlık versin onlara
Aynen bende çok üzülüyorum Allah yardımcıları olsun o adamların da elleri kırılsın
1,489,065 soru
24,339,058 cevap
345,969 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın