0 oy
393 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (376 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhabalar soru belki kapatilabilir, eger kiz bebegi dogacak olan varsa hem bebek hem biraz daha buyuk kiz kiyafetlerimi gondermek istiyorum. Kiyafetler en en temiz ve yeni olanlari gondericem, eskiyenleri zaten giysi kutularina atiyorum. Bana ozelden adres ve iletisim bilgileri gonderebilirsiniz. Ankarada yasiyorum ama kargo ile gonderebilirim kargoyu kendim oderim
notu ile kapatıldı: İsteyen özelden ulaşabilir

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
İkitane küçük oğlum var inşallah ihtiyacu olan biri alır 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ahh keşke sevgi görse bu postu canim Allah razı olsun senden
(22,057 puan) tarafından
Sevgi yok bayadır nerdeyse
tarafından
Aşkım bugün post açmıştı yaa ☹ bebek bakıcılığı yapmak istiyorum diye
(22,057 puan) tarafından
Şimdi gördüm knka yorumlarda cok kırıcı
(2,636 puan) tarafından
Anaam isme bakmamıştım.O postu açan sevgi miydi
(22,057 puan) tarafından
Evet canim oymuş şimdi gordum vallahi
tarafından
Yorumlarda ne demişler kanka yaa ne kadar burdaki insanlar anlayışsız yahu
tarafından
Kızlar ya sevgi hanimdan nasıl bu kadar eminsiniz ? İhtiyacı olduğundan kadın olduğundan felan
tarafından
Canım  burdan çok sevdiğim bir arkadaşım bile ona ve çocuklarına yardımcı oldu burda gördük yani ne demek kadı  olduğundan kadının durumu belli çünkü
tarafından
Durumlarına bende baktım şuan Allah yardımcısi olsun kızım aynı ayda bende gönderirim ama bı yandan da insan düşünüyor eşi sabit ise girmiyor Muş yorumlarda okudum kadın çocukları için uğraşıyor belliki ama açlar yemek yok demiş ne zamana kadar buradakiler etki eder ki ? Kalıcı bı çözüm lazım sanki Allah bağışlasın bı yaşında 6 kilo demiş aklıma takildi biraz. Ya adana da biri iş verse eşine ya da devlet bı şekilde destek olsa daha kalıcı olur gibi.
tarafından
Keşke olsalar canım ama kimse yardım etmiyor Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah gerçekten çok kötü çok üzülüyorum keşke elimden bir şey  gelse ☹
tarafından
Acaba telefon dan felan iletişime geçip evini çocuklarını felan gören oldu mu? Art niyetli değilim ama belediye felan hiç mi sahip cikmiyor bı aile yakınımın da durumu iyi degil belediye baya destek olmuş du
tarafından
Canım onu bilmiyorum da ama burdan sevdiğim bir arkadaşım kac defadır ona çocuklarına yardımcı oluyor bende ordan biliyorum onu belediye falan da yardım etmiyormuş
(22,057 puan) tarafından
Guzel kalpli hülyam ya❣❣❣
tarafından
Aşkım gerçekten burda o kadar insan var yani yardım istiyorlar ama bir tek ben o kadına üzülüyorum çünkü durumu ortada ☹
(22,057 puan) tarafından
Bende öyle kanka ya
tarafından
Keşke elimden bir şey gelse ahhh keşke yakın olsaydı bana kanka vallahi ona her türlü yardım ederdim
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Ne guzel düşünmüşsün canim ya ins ihtiyacı olan biri cikar
0 oy
(219 puan) tarafından
Rabbim hayrını kabul etsin inşallah ihtiyacı olan biri alır
0 oy
(1,851 puan) tarafından
İnşallah gerçekten ihtiyacı olana gider

İlgili sorular

+3 oy
12 cevap 470 göst.
10 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 473 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 474 göst.
19 Haziran 2023 Moda kategorisinde Citlenbikannesi42 (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 651 göst.

Kategoriler

1,469,457 soru

24,072,599 cevap

330,763 kullanıcı

...