0 oy
3,113 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

kizlar bayıldım bu uygulamaya tost makinası aldım hedefim kahve makinası 

62 Cevaplar

0 oy
(177 puan) tarafından
Bana da guzlece anlatirmisinz
tarafından
Bebeğim adam parayı indiriyorsun günlük adım atıyorsun 20 bine kadar sınırı var ama her gece 12'den önce onları dönüştürmenin gerekiyor puana orada zaten uygulama yükleyince göreceksin alışveriş şeyi var oradan puanın yettiği kadar istediğin hediye alabilirsin ya da gözüne hediye kestirip puan o kadar yapabilirsin ama benim kodunla girersen uygulama yüklediğinde ve ilk adım dönüştürdüğüm zaman 1000 adım hediye kazanıyorsun kodumu yazıyorum hemen aşkım bir şey olursa anlamadın yine yazabilirsin bana BTPPHKT kodun bu
(177 puan) tarafından
Bende uygulamayı kullansam benim de kodum olack mi bide hemen hediye kazanabiliyor mu insan tost makinasını ne kadar sürede kazandın ve günlük kaç puan
tarafından
Kodun olacak tabi herkesin uygulamaya girdikten sonra kodu oluyor birde biraz yavaş ilerliyor ama olsun bedava sirke baldan tatlıdır
(177 puan) tarafından
İzlenkazan falan ekranda alt alta yazılar çıkıyor onlar ne için birde puanı dönüştürmek nasıl oluyor
(177 puan) tarafından
İzle kazan davet et X2 adım kazan onlar ne
tarafından
Onları günlük yapman lazım Extra puan veriyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doğru mu ya kandırma yok dimi 
tarafından
Yok kız kendim bizzat kullanıyorum BTPPHKT bu kodla giriş yap canısı
tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 308 göst.
29 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 702 göst.
10 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gizemlibayan (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 53 göst.
18 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Berramm (518 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 354 göst.
15 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Annelikguzel (1,635 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,806 soru

24,090,702 cevap

331,729 kullanıcı

...