0 oy
233 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (281 puan) tarafından
Kizlar hamir islerim genelde hep guzel olur ama kek pisiremiyorum binde bir guzel olur ama onun disinda hep hamur gibi oluyor ici neden oyle oluyor ya

8 Cevaplar

0 oy
(4,892 puan) tarafından
Kalıbın ve malzeme ölçün mü uymuyor acaba 
(281 puan) tarafından
İnternetten bakip yapiyorum kek kalibim yok firin tepsisinde yapiyorum bide
-Reklam-
0 oy
(7,034 puan) tarafından
Kalibina gire malzemen fazla geliyordur cay bardagi olcusu ile yapmayi denedinmi 
(281 puan) tarafından
Hayir su bardagiyla yapiyorum hep
(7,034 puan) tarafından
Cay bardagi olcusunu dene cnm
0 oy
tarafından
Pişirdiğin fırın çok önemli benimki de davul fırın çok beceremiyorum . Bir gün güzel gelir bir gün kötü. Tabi pişirinceye  kadar neler çekiyorum. Altını kapatıyorum üstü açık oluyor üstünü kapatıyorum altını acıyorum üzerine gazete atıyorum yani çok uğraştırıyor beni 
0 oy
(23,042 puan) tarafından
Fırınınla alakalı olabilir unu az koyuyo olabilirsin ölçülerin nasıl 
0 oy
tarafından
Kürdan batır canım. Pistiginden emin olmak icin
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Minik kağıt kek kalıplarında dene ben öyle yapıyorum çok güzel oluyo ve mutlaka 150 derecede fansız pişir bide içine süt yerine sade soda koy
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Firinin derecesini yuksek tutuyorsundur cabuk kabarip kizariyordur ici pismiyordur veya un ayrin jyi olmaya bilir unun kalitesiyle alakali 
0 oy
(1,950 puan) tarafından
Firini onceden isit 150 derece de 50 dk kadar pisir canim.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 536 göst.
0 oy
10 cevap 4,286 göst.
0 oy
5 cevap 252 göst.

Kategoriler


1,467,066 soru

24,038,956 cevap

329,046 kullanıcı

...