+1 oy
731 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

yyaklasik 10 gündür temizlememistim burayı darmadağınık olmuştu çiçek gibi oldu kahve yaptım keyfini çıkarıyorum siz napiyorsunuz ❤️

31 Cevaplar

0 oy
tarafından

Keske benim olaydı :'( cok guzel yaaa

tarafından
La bu kaynanam niye acikmiyo ahahha diyom anne yemek hazirlayim yok acikmadim yavrum diyo
tarafından
Boşver yemesin kaşınma ;)
tarafından
Ahahha la ozamanda ben ac kaliyom iki paket puskevit bitirdim cubuk kraker kemiriyom ajajjajs
tarafından
Kemir kız bişi olmaz onlar hoş :)
tarafından
Ahahha tamm :)
-Reklam-
0 oy
(7,933 puan) tarafından
Ayyy atmosfer çok hoşuma gitti içim acildi
tarafından
Sağol bitanem ❤️
0 oy
(22,055 puan) tarafından
Çok şık asko yaa gule gule otur❤☺
tarafından
Saol bebişim:)❤️❤️
0 oy
(897 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm... Balkon çook güzelmişşş
tarafından
Teşekkür ederim canım benim ❤️❤️
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Çok güzel görünüyor nasip olursa bende terasım büyük aynı böyle kapattırmak istiyorm etrafını tabi manzaram seninki gibi güzel deil :) 
tarafından
İnşallah nasip olur canım bende kiradayim balkonu çok beğenmiştim hemen tuttuk evi :)
0 oy
(1,830 puan) tarafından
Ayyy ne güzel balkon tam hayalimdeki gibi Rabbim bana da nasip etsin inşallah hayırlısıyla :) güle güle kirlet canım
tarafından
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin ❤️
Kirlenmesin lütfen 2 bebeyle temizleyemiyorun lafını geri al :))))
(1,830 puan) tarafından
:D tamam o zaman güle güle oturun kirletmeden
0 oy
(495 puan) tarafından
Bayildim bayildim super bi balkon bolkonu boyleyse evi nasil demedim degil icimden merak ettim valla kendi evinizmi
tarafından
Saol canım normal ev valla yapmak istediğim çok şey var ama çocuklardan dolayı olmuyor dokunuyorlar falan eşyaların çoğunu boş odaya kitledik üzerine devirrilee çiçekler falan balkonda bisiy yapamıyorum çocuklardan dolayı ev boş :))
(495 puan) tarafından
Ev esyalarini merk ettim kiz mesela mutfaginu bnm evim mustakil ve eski evlerdeb kendi evimizde olmayinca bisy yapmiyorum hep istemisimdir sole yuksek katli mutfagi kocamn cok cok dolap evim sobali ve duzen yok ne kadar duznlesmde temizlesemde bi daginik gorunuyor pis gorunuyor pis olmasa bile batiyor sobada bahcenin tozu yukardan toz dokuluyor vs esimin ailesi hep pis pasakli diye laf ediyorlar esimde cvb vermiyor halbuki burda oturmamin sebebi evim olsun diye oturdum 6yil bi aralar eltimjn evine gittim ev duzenli toplu ama tozdan gecilmiyor laf etmek degil laf edenlerin biri oydu buzdolabimin icine laf etmislerdi iste pis daginik diye 3 rafa ne kadar ne sigdirabilirim bnm hberim yokken ablasiyla almis evlnmeden ablasida mantiksiz dusunmemis simdi laf ediuorlar esim ses etmez bn dedim bn almadim ki alanda hata kendine alir gibi almamis ki dedim eve laf ettiklerinde de bende istihorum ole duzenli evim olsun ama bi mal sahibi olalim diye katlaniyorum dedim ama beni artik yordu bu ev
(495 puan) tarafından
Memleketten meyve kasalari gelir benim eve iner satarlar satmadiklari daginik daginik bana kalir toplamasi duzeltmesi kardeslere gelir kasa kasa meyve bizim evde duru neymis koyacak yer yokmis yok da bn nabayim elma koydu ablasi disarda komurluge sogukdan usumus neymis iceri neden alivermemisim her sene aldim da bi saol demedin bu sene almayinca olemi oldu abisin dukkani var kullnmadigi esyalar bnm komurlukde dagilmis adim atacak yer yok esyadan esim bana kiziyor buranin hali ne diye angare cok nabayim dedim bahand etme dedi tamm dedim o ise gitti bi girdim bnm olmayan esyalari cikardim bahceye siraladim kendi esyalarimida duzenledim temizledim kaynanm da gelmis yazik sunlari neden cikardin disari diyor bnm angarem bana yeter adim atacak yer kalmamis nabayim iceri evemi alayin dedim duruyor bu sene fittirdi beni bu ev ins bu yazda burdayim kisa dogru cikacam esimjn plani o aklina ailesi girmesse tabi gecen sene cikacakdi anasi nabacan ne edecen dedi kaldi o ole diyince bnde esyalari ole yaptim valla
tarafından
Canım inşallah istediğin gibi bir eve çıkarsın zorr kaynana eltiyle uğraşmak ne yaparsan yap yaranamassin illa kusur bulurlar art niyetli olanları ne yaparsan yap değiştiremezsin
Her şey gönlünce olsun ne istiyorsanız Allah bin katını en iyisini versin sana ❤️❤️
Benim de mutfağım dolaplarım geniş  geniş olunca düzenlemesi daha iyi oluyor inşallah seninde olur inşallah ❤️
(495 puan) tarafından
Ins ev duzenli oldumu yerlestirmesjde koly olur duzenli olur zaten
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Orda olmak isterdim çok güzel manzaran var 
tarafından
Saol canım benim ❤️❤️
0 oy
tarafından
Ya bazen burdaki insanların evine çok özeniyorum keşke dedgim o kadar şey var ki :((
tarafından
Yaa Allah gönlüne göre versin ne istiyorsan kat kat senin olsun inşallah ❤️❤️
tarafından
İnşallah kuzum ♥️ teşekkür ederim
0 oy
(493 puan) tarafından
Kız beni seslesene vallaha içerilere adım atmam balkonda kahvemi içer hemen giderim 
tarafından
Yaa gel canım ben sana kahve yaparım kendi ellerimle :)
(493 puan) tarafından
Çok ihtiyacım var :))) ellerine sağlık ❤
tarafından
Sağol canım ❤️
0 oy
tarafından
MasaAllah tebarekAllah çok güzel olmuş canım  
tarafından
Saol canım benim ❤️❤️❤️
0 oy
tarafından

Yaaaaaaaa  cok güzel :ermm:

tarafından
Sağol bitanem ❤️
0 oy
(4,532 puan) tarafından

Çok güzel olmuş ellerine sağlık canım<3❤️

tarafından
Saol kuzum benim ❤️❤️
0 oy
(606 puan) tarafından
Nerde oturuyorsunm çok güzelmiş
tarafından
Saol canım Samsun da
0 oy
(3,599 puan) tarafından

Ay benide alın oraya:ermm:

tarafından
Gellll❤️❤️
(3,599 puan) tarafından
Canımsın ❣️
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Çok güzel olmuş yaaa insanın içi açılıyor
tarafından
Sağol kuzum benim ❤️
0 oy
(163,302 puan) tarafından
ooff artim bitmis
tarafından
Herkese verme benim o artılar ❤️❤️❤️❤️
(163,302 puan) tarafından
☺☺❤❤☺☺
tarafından
Bana verdi :)
0 oy
(53,796 puan) tarafından
Ne ka guzel balkon ☺️
tarafından
Sağol canım benim ❤️
0 oy
tarafından
Çok güze olmuş l canım ellerine kollarına sağlık ❤
tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️
0 oy
(2,397 puan) tarafından
Ohhh mis ellerine sağlık
tarafından
Sağol canım ❤️

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 585 göst.
0 oy
2 cevap 126 göst.
17 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Gizem_clk21eker (1,490 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 169 göst.
16 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 339 göst.
13 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (5,777 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,881 soru

24,036,624 cevap

328,946 kullanıcı

...