0 oy
374 göst.
Diğer kategorisinde (25,180 puan) tarafından

Ev sahibi aramış eşimi demişki evi satma ihtimalim var 2 aya belli olucak aşağıdan 4 katlı bina alıcam seni magdur etmem istediğin katı seçersin aynı şartlarda oraya taşınırsın eğer istersen demiş. Allah bin kere razı olsun tabi ki böyle bişey dediği için. Kendine ev bul da diyebilirdi şükürler olsun ev sahibimiz çok iyi biri. Şimdi şöyle bişey var. Ben zaten bu binayı mahalleyi sevmiyordum, ama evimi çok seviyorum. Binada ki gürültüleri burda az çok beni tanıyan biliyo. Hep taşınmak istedim burdan bugune kadar ama evimi gerçekten çok seviyorum. Şimdi bunu duyunca ne hissediceğmi şaşırdım çok tuhaf oldum yıllardır burdayım çok sevdiğim insanlar yanı sıra sevmediğim de var ve gürültü cabası. Neden tuhaf oldum bi duygulandım bilmiyorum hep taşınmak isteyen ben bunu duyunca kötü oldum. Taşınmak çok zor masraflı bir iş, yine çok şükür destek olacak yakınımız çok her konuda. Bina 4 katlı olacakmış 4.katı seçmeyi düşünüyoruz eğer kesinleşirse. Yine de içim bi tuhaf, anlatmak istedim :'(

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Rabbim hakkında en hayırlısı ni nasip etsin inşallah canım ama 4 kati seçme  neden dersen  çatıda ufak bir sorun olsa  senim evindede sorun olur    akitir tavan su çeker   ısınman ayrı bir sorun olur orta katta örneğin 500 e ısınsan     son katta 1000 liraya ısınırsın   2 veya 3 seç önerim   

(25,180 puan) tarafından
Haklısın canım ama işte üsttekilerden aşırı çekiyoruz burda gürültü konusunda orda da çekmek istemiyorum
tarafından
Kalpten dile  üste düzgün biri gelsin diye cnm  bende yeni taşındım üsttekinden illallah etmiştim   ev ararken hep dua ettim  Rabbim bana öyle güzel bir ev nasıp ettiki  üstteki ler yurt dışında yaşıyor  mus   senede 1 aylık gelip gidiyor lar hep güzel düşün güzel olsun
(25,180 puan) tarafından
İnşallah canım ❤️
-Reklam-
0 oy
(1,830 puan) tarafından
Hayırlısı neyse o olsun bacım. İnşallah bir gün bende taşınıyorum diye post açabilirim :)
(25,180 puan) tarafından
İnşallah canım amin hayırlısı herşeyin
(1,830 puan) tarafından
Çatı katını ısıtmak zor olur ben olsam 2 yada 3 . Kattaki daireyi seçerdim
(25,180 puan) tarafından
Haklısın canım onu düşünmedik 3 seçeriz o zaman en kötü
(1,830 puan) tarafından
Güzel günlerde oturun inşallah bir sonraki taşınmanız kendi evinize olsun :)
(25,180 puan) tarafından
İnşallah canım amin inşallah
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Ev sahibnden yana şanslısın en azndan ev olark da orda geçmş zmnlarn alışmışlığn oldğu için hissettklern çok norml bu arada nedn 4.kat ara katlar deil
(25,180 puan) tarafından
Bu binada üst katımızdakilerden çok çekiyoruz gürültü açısından o yüzden istedik 4 diye
(1,391 puan) tarafından
Valla tercih senin ama ben son katta oturan biri olark tavsiye etmem cnm çatı akıyo ben çektim derdini asansör bozuldu 3 çockla ben çekiyorum hala skıntısını bi pazara markte gidesim gelmiyor asansörden dolayı yazın çocklarımı çkarmk istemiyorum in çık zor oluyor birde kolay ısınmıyor evim buz gibi 4deil de 3 olsn bşey farketmz ztn son yapı binalarda üst kat alt kat diye bişey yok ben 2kat alttakilerin sesini dinliyorum :) hem belki budfa ses yapan insanlar denk glmez ama dediğm gibi tabi tercih snn
(25,180 puan) tarafından
Çok haklısın canım o açıdan düşünmedik 3 ü seçeriz büyük ihtimal o zaman inşallah bina da iyidir eski değildir
0 oy
tarafından
En üst kattı secme kışın hiç bi şekilde ısınmaz 1000 den aşagı da dogalgaza vermzsn

Tecrübeye sabit

Rabbim gönlüne göre versn inş 
(25,180 puan) tarafından
Sağol cnm Allah razı olsun haklısın konuşayım eşimle
0 oy
(23,558 puan) tarafından
Ay taşındıktan sonra daha tuhaf oluyosun bizim eski mahalle aile gibiydi yetim kalmış gbi olmuştum alıştık burayada ama orası hep başka benim güzel komşularım yaaaa
(25,180 puan) tarafından
Kara kara düşünüyorum onu:(
(23,558 puan) tarafından
:( yolda filan görüyom nasıl gözlerim doluyo annem o ara benle küsmüştü analık yaptılar bana haklarını ödeyemem hiç birinin
0 oy
(495 puan) tarafından
Ev sahibin cok iyiymis valla kiymetini bilin adamin son kata oturma cati kati soguk olur sikintisi cok olur 2 yada 3 kati secmelisin
(25,180 puan) tarafından
Evet çok iyidir bizde hiç kiramızı geçirmeden veririz sağolsun oda anlayışlı her konuda. 3 ü seçeriz gibi onu düşünmedik
0 oy
tarafından
Hakkında hayirlisi olsun canım her işte bir hayır vardır ama sana tavsiyem en üst katta oturma  sana sürekli sorun yaratır yazın çok sıcak olur kışın soğuk   
(25,180 puan) tarafından
Sağol cnm benim inşallah evet haklısın 3 ü seçeriz o zaman bakalım bi bina nasıl
0 oy
(6,676 puan) tarafından
En üst kat soğuk olur 3 . Katı seç bence 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 113 göst.
8 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 674 göst.
8 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 680 göst.