0 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (964 puan) tarafından

Kızlar yaklaşık 33 haftadan beri aynı pozisyonda.her kontrole gittiğimde kafa yukarda.37 hafta olduk doktora gittik hala yukarda dedi kafası.anlamadigim nokta kafa hep aynı yerlerde hiç mi pozisyon değişmez ya .ilk doğumum normaldi.boyle giderse sezeryan.olcam sanırm.doktor bu haftadan sonra zor dönmesi dedi.bu haftadan sonra bebeği başağı dönen oldu mu bide büyüyor donnmesi zor olur diye ümidimi kesiyorum bazen.bebek hangi pozisyonda döner sola  uzaninca mi  sırt üstü uzanirken mi ayakta iken mi :Dbana bişey deyin .

2 Cevaplar

0 oy
(5,388 puan) tarafından
Son günlerde bile dönen varmış.

Emekleme pozisyonu işe yarıyor diye biliyorum. Ara ara o pozisyonda dur. Hafif hafif sırtını kamburlaştırıp sonra da bel oyuntusunu tekrar yapabilirsin.
(964 puan) tarafından
Ya ara ara emekledm , koltuktan aşağı durma pozisyonu vardı onu da yaptim gram değişme yok.sonradan da hep içim tufaf oluyo bişey olur eder diye.artk oluruna bıraktım.
(5,388 puan) tarafından
Sen yine de arada emekler gibi dur belki döner belli olmaz
(964 puan) tarafından
Teşekkürler canm denicem inşallah
-Reklam-
0 oy
(9,233 puan) tarafından
Döner canım benimkide geç dönmüştü ama tabi ben normal beklerken sezeryan oldum kordon dolanmasımdan dolayı
(964 puan) tarafından
Bende acaba aşağı inmesini engelleyen bişey mi var kordon mu.dolanmis diye içimde degisik senaryolar.yaziyorum :) kordon dolanması ultrasonda belli oluyor mu acaba.bide sezaryenin nasıl geçti
(9,233 puan) tarafından
Bi engeli yok merak etmecanı suan o sekıl durmak istiyor ewet ultrasonda belli oluyor cts günü sıkıntı yoktu Pazartesi kordon dolanmıştı.sezeryanda ben pçtansiyondan dolayı bayılmışım hatırlamıyorum.ama ayıldıgımda omuz agrısı cektım
(964 puan) tarafından
Ayy inşallah şu inadindan vazgcerde iner aşağı :) bende rahatlarim.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 449 göst.
4 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Ceren12 (236 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 87 göst.
14 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,533 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 220 göst.
6 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 677 göst.
16 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Obir_annee044 (388 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,043 soru

24,177,560 cevap

336,184 kullanıcı

...