0 oy
247 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (76 puan) tarafından
İğne sonrası neler yaşadınız herhangi bir yanma vs bişey oldu mu kesin tutar mı ki , eşimde de bi sorun yok ..

Çok heyecanlıyım 1 adım daha yaklastik Rabbim nasip eder inşallah ☺️

9 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Ay hadi hayırlısı canim hic blmiyorum 
-Reklam-
0 oy
(561 puan) tarafından
Benimde ayni boyleydi biri 18 öbürü 20 mm di hangisi tuttu bilmiyorum ama şimdi 1.5 yaşında darısı sana :D
(76 puan) tarafından
Ayy Allah bağışlasın:)) inşallah dua et bana.. yaptığın ekstra bişi var mıydı bişey önerir misin canım?
(561 puan) tarafından
Valla ben hiç bişey yapmadim saati geldiginde iliskiye girdik sadece bedenimde çok yorgundu Allah verince veriyor işte . İnşallah sizdede oyle olur Allah gönlünüze göre versin . Galiba bir tek şunu soyleyebilirim sen yuz ustu dururken iliskiye girin esinle benim ikinci çocuk şans eseri o pozisyonda oldu aklimizdada yoktu 29+2 de simdi:))
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Hiç  bir bilgim yok ama hayırlı olsun :)
(76 puan) tarafından
Çok sağolun:)))
0 oy
tarafından
Bir yumurtam 16 mm büyümüştü 6 aylık oğluşum şuan yanımda rabimmsanada nasip etsin cnm inş
(76 puan) tarafından
İnsallahhh çok sağolun:))
0 oy
(79 puan) tarafından
Bnde vurundum iğne karnimdan bugün 8. Günüm iğneyi vurulduktan 36 sonra ilişki oldu 4 gün boyunxa devma etti kasık ağrım bel ağrım var başka bı belirti yok iğne acısı hissetmedim bn ultrasonda doktor baktinsa 1 tane yumurtam vardı oylelikle hemen catlatma yapalım hayırlısı olsn dedi bide folik asit vitamin takviyesi aliyorm yeni basladim Allah isteyen herkese nasip etsn :) 
0 oy
(306 puan) tarafından
Hadi hayırlısı olsun cnm :)) gelsin yaramaz bebiş uykusuz geceler gazlı sancilarrrr sebepsiz ağlamalar daha anlatıyım mi :))))))
0 oy
(1,355 puan) tarafından
Ayyy bende o iğneyi vurdugumda 20mm ve 18 mm yumurtam vardı benim bir tane tuttu darısı başına  

Belirtim yoktu sadece adete 1 hafta kala bel ağrım aşırı vardı ölecektim resmen uzanamadım  bile agridan
(76 puan) tarafından
36 saat olmadı henüz olalı :) yarına bakalım hayırlısı inşallah tutar ya hiç umudum yoktu femara kullandım gecen ay etki etmeyince dedim acaba sıkıntım ne çocuğum olmicak sanırım diye dusundum klomen deneyelim dedi doktorum klomen direk etki etti 16 ve 15 di 2 gün sonra gittim 20 ile 18 olmuştu :)
0 oy
tarafından
Ayyy hadi hayırlı haberler olur inşallah tutar 
0 oy
(163,336 puan) tarafından
hayirlisi ins tutar

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 148 göst.
0 oy
4 cevap 189 göst.
2 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Evlat_hasretii (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 146 göst.
10 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eva190 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 199 göst.
30 Eylül 2021 Diğer kategorisinde İremcan (282 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,863 soru

24,065,144 cevap

330,327 kullanıcı

...