0 oy
130 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (191 puan) tarafından
Hanımlar hep buraya yazıyordum o kadar kaşıntım oluyordu ki ağlıyordum dün dr sonuç almaya gittim ve kaşıntılarımın bitmediğini söyledim alttan baktı tertemiz dedi mantarın asla yok dedi kaşınan yerlerimi gösterdim dıştaydı egzama dedi en azından biraz rahatlamıştım ne olduğunu öğrendim dermovate diye bi krem verdi ama nasıl rahatladım tabikide şimdilik cildiyeye gidene kadar bu arada bilgisi olan var mı bu konuda ada başına gelen birde hakkınızı helal edin çok yazdım bu konuyu buraya

1 cevap

0 oy
(3,167 puan) tarafından
Benim ellerimde kollarımda ayak bilenlerimde çok çıkar özellikle bahar kış ayında. Yani senenin büyük bir bölümünde geçen sene benim de özel bölgem öyle kaşınıyordu ki anlatamam demekki bendeki de egzamaymış. Bunu anlıyorum senin postunda. Çok geçmiş olsun canım 
(191 puan) tarafından
Ay canm çok tşk ederim ne çektim ya mantar var diye esimlede birlikte olamadım ne zamandır birde ellerine krem olarak ne kullaniyorsun
(3,167 puan) tarafından
Neler denemedim ki dermavote kullandım yine derma lı bir krem kullandım hiç biri kökten çözmedi kökten çözüm diye bişeyde yok zaten. Deterjana temas etmesiyle başlıyor. Kronik egzama benimki. Alıştım onunla yaşamaya. Kız armaya başladığı zaman penaten pişik kremi var e bebekten aldım o iyi geliyor onu sürüyorum yatıyorum sabaha düzeliyor birazz
(191 puan) tarafından
Anladım cnm bende ki o kadar ilerlemedi sanırım dermotave iyi geldi ama bakalim
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,721 soru

24,173,322 cevap

335,972 kullanıcı

...