0 oy
202 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,830 puan) tarafından
Kızlar prezervatifle korunuyoruz ama beni rahatsız etmeye başladı spiral taktırsam diyorum ama korkuyorum ya kayarda farkedemezsem diye 2 evladım var başka düşünmüyoruz elbet rabbimin istediği olur ama bize 2 kafii spiralle korunanlar bana bilgi verir misiniz nasıl oluyor nerede nasıl takılıyor acısı falan ney ben veya eşim hisseder mi

4 Cevaplar

+1 oy
(2,859 puan) tarafından
Cnm 1 seneden fazla takılı ilk 6 Ay fln aşırı yoğun ve sürekli afet olurdum ama şuan çok rahatım takılırkendehiç acımıyor yani sinek ısırığı gibi 2 dakika fln sürmüyor kadın doğum takar ayrıca adetliyken daha az açıyor takılırken 
(7,830 puan) tarafından
Ben adet olmadım kuzum sağlık ocağına sordm biz takmıyoruz ama adet olmadıysan 2 kez gebelik testi yapılıyor o sıral ilişki yok gebelik olmadığı kesinse takarlar dedi ama korkmuyo değilim
(2,859 puan) tarafından
Yok valla hatta belki sinek ısırığı kadar hile değil cnm zaten
-Reklam-
+1 oy
(2,173 puan) tarafından

Taktırmaddim bilmiyorum acısını ama normal doğum yapmış biriysen o sana viz gelir tırıs gider :D hissettmezsin bile ama şöyle bişey var az önce de tam bu konuyla alakalı hamile platformunda bir soruya denk geldim bayan spiralliyken gebe kalmış buda bir korunma yöntemi değil yani anlayacagin. Kayarsa sıkıntı

(7,830 puan) tarafından
Sezeryan oldum ama doğumhanede 3 gün sancı çektirdiler kendi sancım üstüne suni üstüne fitil normal doğurmuş kdr oldum :) ben pimpirikli takıntılıyım kesin kaydı mı kayar mı psikolojimi bozarım
(2,173 puan) tarafından
Valla kuzum bende bilemiyorum doğrusu nasıl korunulur ne yapılır ama inşallah gönlüne göre olur nasıl istersen umarım o şekilde olur hakkında hayırlısı ☺️
(7,830 puan) tarafından
Ayy amin hepimiz için en hayırlısı olsun bu hayatta
+1 oy
tarafından
3 defa taktırdım..takılması 1 dk sürmez adetliysen hemen takılır değilsen test yaparlar kadın doğum yaparsa randevulu gidersin aile planlama yaparsa randevu gerekmiyor..5 ve 10 yıllık çeşidi var..10 yıllık evlilikte 2 çocuk oldu..her doğum sonrası takıldı 2. kaydı 2 sene kalmıştı üçüncü takıldı..birinci spiral de 5 seneye yakın kaldı..eşin hissetmesi ipi uzun kesilirse olabilir..kayma şüphesi ilk belirti adet dışı kanamadır ama düzene girdikten sonra anlarsın ancak..düzenli giden adetin dışında uzun kanama yaşarsan bil ki kaymıştır 
(7,830 puan) tarafından
Ayy valla kadın olmak çk zor yaa ben iyice bi konuşayım doktorla
tarafından
Aynen cnm kansızlığın varsa da pek önerilmez spiral..adet dönemleri uzun ve yoğun geçebiliyor..aralarda lekelenme olabiliyor ama düzene giriyor sonradan..4 ay oldu işte 3.taktıralı..diğer yöntemleri hiç denemedim bile.2.kaydığını anladım doktora gittim çıkarttı yeniden taktı..düzenli giderse adetin 1 ay içinde 2 kere adet olursan kayma ihtimali çok yüksektir..yani ben ağustos 15 olmuştum eylül 15te olmam gerekirken 1 eylülde okul açıldığı gün kanama yaşadım 1 hafta sürdü..kesin kaydı dedim ekim ayında yenisi taktırabildim o sürede de dikkat ettim..takılınca 1 hafta ilişki yasağı koyar 1 ay sonra kontrol gel der
(7,830 puan) tarafından
Sağol kuzum detaylı uzun uzuna yazdım kafam çok karıştı doktorla konuşup öyle karar vericem azıcıkta korkuyorum ne yalan söyliyim
tarafından
Tabii cnm  doktor sana uygun olanı önerir..türkiyenin çoğu kadımı spiral kullanıyor cnm bana 2 tane yeter bu zamanda
(7,830 puan) tarafından
Kesinlikle iki kafii ileri vr bunun daha rabbim isteyenlere versin hayırla sağlıkla
0 oy
(9,647 puan) tarafından
3 4 ay evvel taktırdım..  acı eşiğim çok düşük o yüzden fazlaca acıdı ama eşim hissetmiyor..  kayma olmaz dedi dr sağlam yerleşti dedi benim vücut sanırım daha alışmadı o konuda sıkıntılarım var.. Ama her bunye hasas muhtemen  benim gündemle alakali
(9,647 puan) tarafından
Ama şu da var anammmm kacak oldu vay halime derdin yok :D
(7,830 puan) tarafından
Prezervatifte yırtıktır diye korkmuyorum yaa en azından şüphe olsa bakarız yırtıldı mı diye :)) ama spiral kayarsa ne poh yicez haberimizde olmaz
(9,647 puan) tarafından
Olur bence kuzu :D kayma çok zor olur dedi dr ben güveniyorum spralime:D
(7,830 puan) tarafından
Ben iyice düşüneyim aklım karıştı :D
(9,647 puan) tarafından
Artisini eksisini yaz bi kağıda fazla olan kazansın:)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,455,556 soru

23,885,007 cevap

321,530 kullanıcı

...