0 oy
2,181 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (56 puan) tarafından
Doğum yapalı bir ay oldu 40 ım çıkmadı daha eşimle pazar günü kavga ettim. Hiç sebeb yokken o gün bebeğim 9 da uyandı emzirdim beziyle kıyafetiyle uğraştım Ogün de annemgile gidicektik haftalardır dışarı çıkmıyorum çünkü. Eşimde kahvaltı hazırlıyordu çay vardı ocakta içerde telefona bakıyordu bende bebeğin çantasını hazırlıyım diye eşime verdim oda bana emir eder gibi çaya bakmamı söyledi bende ver bebeği dedim ben işim var diye veriyorum o bana emir vererek kızarak konuşuyor belki şuan böyle demem ortada bişey yokmuş gibidir ama o anki tepkisi çok sinir bozucu zaten sütüm yeterli gelmiyor sıkıntıdan.sonra başladı küfür etmeye noldgunu anlamadım bende aldım elinden bebeği kahvaltı yı hazırlayıp getiriyor bana ağır laflar konuşuyor söyleyemiyorum yani. Kendi çağırdı ama laf söyleye söyleye bende ağladkm yemedim sonra kavga büyüdü baya vurdu bile ben üzerine baya gidince dikişlerim var zaten tek baş edemiyorum bebekle gecede bi kaç kez o kalkmıştı uykusuz kaldı ama bende aynı durumdayım ona bunu yansıtıyormuyum. Annemgili aradım annem geldi sonra babamda geldi ama babam içkili grlmiş ve ilk onu savunuyordu birde sonra olayı anlatıyoruz o beni suçluyor yalan söyleme dedim bende bağırdım sonra üzerime yürüdü babamda kızdı baya ona ama o rest çekip gitti yatak odasına bizde çıktık geldik babamgile üç günfüry burdayım pişman olur mu bizi arar mı sizce evde tek başına ve dışarı gitmez hep bizle vakit geçirir evdedir yani. DahA öncede kavgalarda ben adım attığım çok olmuştur çogunluk alttan aldım onumu bekliyor bilmiyorum pişman olmasını istiyorum annemgilde çok zorlanıyorum ablamın çocuguda var imkanlar kısıtlı bebeğimde huzursuz oluyor sesten falan napıcamı şaşırdım

33 Cevaplar

0 oy
(923 puan) tarafından
Sana vurmuş pişman olup dönmesini bekle geri adım sen atarsan ısıtıp ısıtıp önüne sürer dayagida normallestirmis olursun 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çaya bakmak bu kadar zor mu ya,valla hayret biseysiniz ha. Bazen gerçekten erkeklere çok yuklenildigini düşünüyorum. Tamam baba sonuçta ama adam çalışıyor yani,bu kadar üstüne gitmeyin kocalarinizin. Bistan yere herkesi ayağa kaldirmissin,ailene de yazık yani
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Valla açık konuşuyorum bende 40ım çıkana kadar ailemde durdumbenimde ablamın iki kızı vardı üstüne birde aynı sekilde gaz sorunu vardı ama annem en büyük yardımcım oldu Allah razı olsun ve evime dönmek o kadar zor gelmişti ki hala haftada bir diye giderin haftanın 3 günü orda kalıtım dinlenebilmek için. Bizde çok zorlandık gaz problemi uykusuzluk vs vs ama bırak vurmayı küfrü hele ters bi laf etsin arkamı dönüp gideceğimi çok iyi bilir. Bırak ya kurban olayım sen yeni anne olmuşsun o etse etse ne kadar yardım edebilecek emzirme bile başlı basına problem ilk zamanlar 4 aylıgız hala problem tutana kadar neler çekiyorum baba ne bilir o ağrıları o sıkıntıları senin kadar sıkıntı çekmesi mümkün değil bi kere wuan lohusasın zaten zor bi dönem çok zor bi dönem. Yuvamda yuvam diyosan yalvartana kadar dönme be yeni doğum yapmıs kadına el kalkar mı Allahtan korksun 
(56 puan) tarafından
Yorumun için çok sağol canım inan içimi bi nebzede olsa ferahlattın. Çok zor bi psikoloji inan kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki en ufak bi kelime bile etkiliyor beni şu zamanda gaz problemi bende yaşıyorum uyumuyor bebeğim onun yorgunlugu acılarım bide bu yaşadıklarım çok ağır geliyor bana inan
(1,831 puan) tarafından
Ağır gelmez mi hiç elinden geldiği kadar iyi düşün iyi düşünerek moralini düzeltmeye çalış ki o mutsuzluk sinir stres çok geçiyor çocuga bol bol masaj bebişe iyi gelir inşallah bir an evvel hatasını anlarda senin çocugunun kıymetini bilir için rahat olsun mutlaka gelir ayrılık en çok adamlara zor geliyor hele ailesi varsa iyi insanlarsa inşallah seni anlarlar kulağından tutup kapına getirirler bi iki akıl alsın hele bi araştırsın internette bu dönemde kadınlar nasıl olurnus nasıl davranmalıymıs hatasını yalnız kaldıkça anlar korkma
(56 puan) tarafından
Ailesi başka şehirde yaşıyor tek evde gidecek pek insanıda yok yani zaten ailesinin haberi yoktur.4 gündür yalnız işte
(1,831 puan) tarafından
Sen gönlünü ferah tut bol bol dua et kuzum
(56 puan) tarafından
Çok sağol canım
0 oy
tarafından
Normal bir aile tartışmasını buyutup şiddete vardırıp aileleri karıştırmışsınız 
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Birz bkle o zatn gelecektr ama sende donecegini bilerek gtmen cok sacma o evden cikip tekrar grdiginda alisknlik oluyo cnku 
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Yani sen lohusasın sonuçta eşinin biraz anlayışlı olması gerekirdi ama sende çok uzatma ara konuş
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Bana normal geldi bu kavga tabi eşinin küfürler edip vurması normal değil ama ilk bebekse geceleri uyumadigi için ilk zamanlar çok ağladığı için karşılıklı iki taraf ta bitik durumda oluyor haliyle kavga da oluyor bende yasadim eşimle küfür şiddet olmadı tabiki ama çok kavga ederdik oğlum doğduğu zaman alışık değiliz çünkü uykusuz kalmaya uykusuz olunca insanın sinirleri yıpranıyor zaten bence fazla uzatma evine dön
0 oy
tarafından
Sen lohusasın eşin de yeni Bi hayata alışıyor o yüzden saçma Bi kavga olmuş neyse bari gittin babanın evine adım atma o atsın yine de :)))) 
0 oy
tarafından
Hem eşini övmüşsün gece kalkar bizle ilgilenir falan diye eee adam kahvaltıda hazırlıyomuş kusura bakma yani biraz sen kaşınmış sın bence 
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Yani bu kadar ufak mevzulardan ailelerin evine dönmeye /gitmeye kadar nasıl olay büyüyor anlamıyorum canım adam kızgınsa sus sen kızgınsan o sussun ya da güzelce kendini hissettiklerini ifade et. Gittin bak orda da rahat edemedin dert her yerde canım üstesinden gelmeye bak sen 
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Bu  soruya + vereni hic anlamiyorum ne kadar uykusuz gergin sinirli yorgun adına ne derseni deyin olsada lohusa birine mecburen yardım edecek bağırmak vurmak nedir o psikoloji birden yüklenen sorumluluk duygusu çok başka haketmisin diyenler aynı şeyi yaşasaydı nolacakti acaba
0 oy
(469 puan) tarafından
Eve sizden başka bir birey gelmiş bebeğiniz düzeniniz herşeyiniz rahatınız bir anda bozuldu uykusuz ve yorgun kaldınız haliyle sinirler gerildi ve ufacık şeyden olay büyümüş anne ve babana keşke demeseydin onlar gelipte eşine bağırınca ailene karşı zit alabilir ama onlarda bana vurdu diyosun o halde seni sahipsiz birakamazlardi almaları iyi olmuş kısacası olayı keşke kendi aranizda halletseydiniz 
0 oy
(781 puan) tarafından
Canım eski oostlarinada baktım bence naz yapayım kıymetimi daha çok bilsin kaybetme korkusu olsun derken ilişkinizi zedeliyorsun ufak tefek şeylerde aileye gitmeyi yada çocuğu kız olarak kullanma bir süre sonra kıymeti kalmiyo

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 940 göst.
19 Eylül 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 921 göst.
25 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Begonvilllllll (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 502 göst.
29 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde busra.b (118 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 822 göst.

Kategoriler

1,475,683 soru

24,158,165 cevap

335,206 kullanıcı

...