0 oy
495 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Enenememem

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
HIIII BENIMKIDEE AYNI KUZUM YAAA ODA SOGUKTTA İŞTE  KURBAN OLDUGUM ADAMMM   O ÜŞÜYOR BENIM ICIM SIZLIYOR YEMIN EDERMMM     TIRNAGINA TAS DEGSEEEE ICIM ICIMDEN GIDIYOO  ALLAHIM KOLAYLIK VERSIN HEPSINEE
tarafından
Çok zor gerçekten Amin
(897 puan) tarafından
Erkeklere acımayacaksın şahsen benim içim hiç sızlamaz eşime karşı banane ölsün
tarafından
Hiiii   neden kizzzzzzzzz
-Reklam-
0 oy
(426 puan) tarafından
Allah butun asker polis ve nobet tutanlarin vede ekmek parasi icin calisanlarin yardimcisi olsun ayaklarina tas degmesin insallah.
tarafından
Amin çok sagolun
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Allah muhabbetinizi arttırsın ne diyem :)
tarafından
Ya yemin ederim onun için atmadim
(6,848 puan) tarafından
:) yanlış bişi anlamadm yavrum:)
0 oy
tarafından
Asker mi esin 
tarafından
Evet de ne oldu ki
tarafından
Yok canım bisey olmadı benimkide sözleşmeli erdi bıraktı çok zor şartlarda göreve giderdi ıslanırdi 1 ay Suriye de göreve gitmişti 1 ay banyo yapmamıştı onlar aklıma geldi Rabbım hepsini de korusun inşallah
0 oy
(6,156 puan) tarafından
Her mesleğin bir zorluğu var rabim hepsinin yardımcı olsun 
tarafından
Amin sağol
0 oy
(2,136 puan) tarafından

Benim eşimde bu soğuklarda motorun üstünde canım benim <3 hava yağmurlu olunca seviniyorum arabaya geçecekler diye. Rabbim yardımcıları olsun.

0 oy
(6,396 puan) tarafından
Kardesim irakta uzman o orda donuyor biz burda agliyoz
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Ah canım kocam ya. Tepeye gittiği zamanlar donuyor :( gece nöbetleri daha soğuk daha zor. Rabbim başımizdan eksik etmesin
0 oy
tarafından
Benim ki de şu an nöbette,yüzü hemen çökmüş 10 günde hee görüntülü aradığında içim gidiyor valla,Rabbım hepsinin yardımcısı olsun inşallah canim 
0 oy
(897 puan) tarafından
Can eşim güzel

Ben eşimin adını ( BOKUM ) diye kaydetmişim 
(2,032 puan) tarafından
bokum ne kız a:)
tarafından
Ciddi misin
(1,148 puan) tarafından
Şarabı fazla kaçırmışsın bence
(897 puan) tarafından
Ewet cnm *** işte........... . . Dilek cim hayatlar vişne hayaller sarap hahaaajzuu
(2,032 puan) tarafından
ayrı misiniz
0 oy
(2,080 puan) tarafından

Rabbim  askerimizi polisimizi bu ülke  için  kim  ne yapıyorsa en ufacık  iyilik  korusun ayaklarıni taşa  değdirmesin  inşallah <3

0 oy
(519 puan) tarafından
Benim de eşim motor kurye bu kış hep ayaklarım ağrıyor diye diye geçiyor icim gidiyor ama yapacak bir şey yok ekmek parası
0 oy
(1,147 puan) tarafından
Nöbet tek olsa iyi benimki dağada gidyo 3 4 gün glmyo rabbim hepsinin yardmcsi olsn 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,103 soru

24,039,666 cevap

329,063 kullanıcı

...