0 oy
181 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (514 puan) tarafından
Merhaba anneler.2 hafta once 36 haftalik erken dogum yaptim. Bebegim 2300 dogdu ve 9 gun kuvozde kaldi.. cok sukur iyi ve taburcu olduk suan kilo alimi iyi. Ama bn cok korkuyrm ona bakamamaktan. Yetememekten. Emziremiyorumda almiyor biberonla sagip veriyrm. Etrafimdakiler senin kokunu almiyor seni annesi olarak bilmiyor diyorlar. Her an basina bisey gelecek diye korkuyrm. Bugun burnu tikandi damla aldim kullaniyrm ama bisey olcak dye hep korku doluyum ya nefes alamazsa filan diye. Napicam bana bi akil verin

9 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Onu kim dio kiz ne guzel moral veriyolar tuhaf cidden emziremesen bile o seni bilir asko kokundan tanır annesi oldugunu
-Reklam-
0 oy
(571 puan) tarafından
Artik boýle kuzu annelik duygusu iste buyuyuncede oyle olacak heran birsey olacak gibi
0 oy
(2,100 puan) tarafından

Öncelikle sakin ol hepimiz geçtik o yollardan lohusasin ondan 40 in bı çıksın biraz daha toparlanirsin 

İlk zamanlar öyle hissedilir ama zamanla herşey rayına oturuyor canım 

Buyuttukce farklı duygular geliyor bu kezde
0 oy
(14,912 puan) tarafından
Canim öncelikle sakin ol lohusa olduğun için bu duygular normal sen bir annesin senin icgudulerin bebegin için doğru olanı yapman için yönlendirecektir Biberona alistiysa meme reddi olabiliyormuş ben öyle okudum yapabiliyorsan şırınga veya cay kaşığıyla besle emmese de mutlaka kendini en fazla 2 saate bir sağ ve sütünü ver Allah yardımcın olsun canım yapabilirsin daha minicik ikiniz de alışırsınız
0 oy
(35 puan) tarafından

Kimseyi dinleme sadece içgüdülerini ve bebeğini dinle o sana ihtiyaçlarını anlatır zaten, yetersiz asla değilsin. Zamanla alışacaksın daha çok yeni<3

0 oy
(631 puan) tarafından
O insanları çevrenden def et. Ne demek emzirmiyorsun diye seni annesi olarak bilmez. Bebek annesini daha karnındayken bilir. Sesini tanır. Kokusunu her türlü alır. Sakın üzme kendini sen çok iyi bir anne olacaksın. Emmese de sağ ver olmadı mama ver korkma mamadan . Emmeyen anne sütü almayan milyonlarca bebek var.
0 oy
(417 puan) tarafından
O etrafındakiler inşallah serçe parmağını sehpaya çarpar... Düşüncesiz zevkekler... 

Takma kafana bu geçici bir durum. Yetersiz olsan Allah nasip eder miydi sana? Sen mucizeyi karnında taşımış büyütmüş bir annesin. Emin ol geçecek...
0 oy
(1,784 puan) tarafından

Canım küçük bebekler daha çabuk gelişiyo o saçma sapan konuşan dangalak insanlara ağzının payını ver destek olacağına ne biçim konuluyosun bana senin gibi insan lazım değil de düşman mı bunlar ya.Arkadalımın ikizleride erken doğdu aylarca küvezde kaldılar sağıp süt verdi veremediği oldu  biri gelişemedi başt hasta doğdu vs ama şu an ikiside canavar gibi maşallah bugünler geçmez sanarsın öyle bi geçerki lohusa sendromundasın kötü konuşanları susturmazsan geçmez olumlu konuşan yakınlarınla konuş destek al iyi gelir ve tadını çıkar kavuşmanızın.Rabbim huzur sağlık versin tüm ailene gülümmm<3<3

0 oy
(13,675 puan) tarafından
Neden etrafındaki insanlara göğsümü almıyor biberon ile besliyorum diyosun ki annen de olsa kardeşinde olsa kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin ki canım ne demek annesi olarak görmüyor demek sana stres ve üzüntüden başka bir şey vermiyorlar ki senin kokunu almadan duramaz hepimiz bu yollardan geçtik Allah'ım içimize annelik duygusunu hemen vermiş bedenimize düşer düşmez herkes yapıyor sende çok iyi yeten bı anne olucaksin stresten ve üzüntüden uzak dur

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,050 göst.
23 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Beyaz Gül (720 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 58 göst.
+3 oy
31 cevap 842 göst.
0 oy
4 cevap 220 göst.

Kategoriler

1,471,894 soru