0 oy
186 göst.
Diğer kategorisinde (415 puan) tarafından
Bugün randevumuz vardı sezeryana gün aldık pazartesine verdi Dr eşimde gece işten geldiğinde hastaydı sabah test vereyim dedi  her ihtimale karşı  pozitif çıktı ne yapacağım bilmiyorum saliya kadar karantina da  bizde şuan birşey yok nasıl olacak bilmiyorum kime sebep olup refakatçi olarak götürecem kime çocukları birakicam pazartesi olsam eşim yanimda olmayacak annem kalp hastası kaynanam da yeni atlattı covid ölümden döndü kadın nasıl olacak ne olacak bilmiyorum beynim durdu çok üzgünüm 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
günü değiştircen eğer Bi risk yoksa 
(415 puan) tarafından
3. Sezeryan 38 i geçmesi sıkıntı olur dedi bide devlet hastanesi  irtibat kuramam ki
tarafından
mesela yarın gitsen konuşsan böyle böyle diye en azından çarşamba olsa eşinin karantina bitmiş olur
(415 puan) tarafından
Gidememki çocuklar var
-Reklam-
0 oy
(163,332 puan) tarafından
dogum tarihini degistir
(415 puan) tarafından
Devlet hastanesi irtibat kuramam gidememde ilcedeyim olmadı o gün gitmiyecem   sonraki gün acilden giriş yaptıracam
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Canm kuzenimde 3 sezeryan oldu 39 hafta bekletti devlat hastane erken doğum riski de vardı çok şükür bişey olmadı sende birkacgun ertelet bebeğin sağlık durumu iyiyse 
(415 puan) tarafından
Bebek bugün iydi bir kaç hafta kalp atışı düzensizliği vardı inşallah su 1 hafta yasamayiz
(415 puan) tarafından
Olmadı gitmiyecem pazartesi yada cumartesi test vereyim eşimde bende negatif çıkarsak bitiyomus karantina galiba
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Canım doktoruna bı danış belki bikac gün geri atar sendede kovit varsa sıkıntı çıkabilir 
(415 puan) tarafından
Bende şuan yok hafta sonu vericem test devlette Dr ben gidemem ki ilcedeyim eşim arabayla goturuyordu
(3,599 puan) tarafından
Allah yardım etsin canım
(415 puan) tarafından
Amin canim Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 182 göst.
0 oy
4 cevap 265 göst.
1 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Farah00 (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 171 göst.
29 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynepzeynep (182 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 308 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Etmfma (415 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,686 soru

24,062,414 cevap

330,214 kullanıcı

...