0 oy
548 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar bebeğim haftaya doğacak inşallah şu yazıyı gördüm tırstım yenidoğan bebeği ziyarete gelenler öpmeye çalışır mı acaba? Siz ziyarete gelenlerde neler yaşadınız korona da var zaten insan tırsıyor. ne yapmalıyım ne demeliyim görmemişin çocuğu olmuş muamelesi de istemiyorum kibarca bebeğimi kimse öpmesin demenin bir yolu var mi ilk gebelik yeni de evliyim pek gözü açık dilli bir insan değilim içine kapanık çok narin biriyim gözlerim filan çabuk dolar ne bileyim işte bana bir fikir verin

image

26 Cevaplar

0 oy
(24,266 puan) tarafından
Ben hastanede ebelere rica ettim eşime verirken demiş eşim sagolsun evde öpmek yasak diye dolandı kendi bile bir hafta on gün hiç opmedi sadece kokladı
-Reklam-
0 oy
(52 puan) tarafından
En doğrusu direkt söylemek kuzum
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Kız yeni doğan bebgin nesini opucekr sanmam zaten minnacık insan kiyamiyo inşallah  onlarda bunu düşünür ben hiç kıyamam sadece yeğenim faln sa böyle kokusunu çekerim içime o kadr 
0 oy
(1,069 puan) tarafından
Yeni doğan bebek öpülmezki koklanır öpenede acayip sinir olurum ama nasıl engel olunur konusunda hiç bir fikrim yok öpmeyin desen ailen olur gelen gücenirler kıskanıyo sanırlar bilemedim yani
0 oy
(1,254 puan) tarafından
En basiti kimseyi kabul etmemek. Ben oyle yapiyorum artik. Cunku bebegim dogali 5 ay oldu 2 kez misafr kabul ettim biri covid getirdi verdi. (Pozitif kişiyle temas edip pozitif olduğunu bile bile bize gelmiş) ikinciside rota bulaştirdi o yüzden banada ders oldu gelenlere kabul etmiyoeuz kusura bakmayin dyorum
0 oy
(897 puan) tarafından
Ben kimseye öptürmüyorum sade ben ve eşim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 64 göst.
14 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Mdbk (730 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
19 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Kbraaa.a (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 202 göst.