0 oy
419 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Çok gevşek bi insanım ya nasıl desem birine küseyim bi tebessüm etse hemen barışırım ne kadar kırılsamda cok cabuk affediyorum nefret ediyorum kendimden sinirimi belli etmek istiyorum tavır koymak istiyorm 2kelimeye hemen unutup gidiyorum haksızlık karşısında sesimi çıkartmıyorum cevabını veremiyorum karşımdaki insana ve bu yüzden beni küçümsüyolar gibi hissediyorum bi karakterim yokmuş gibi hissediyorum mesela ben büyük gelinim nişanlıyken kaynanamı arardım sorardm hep o beni aramazdı fazla şimdi gelin gelecek olan eltimi sürekli arıyo kız onu hiç aramıyo dik bi karakteri var kızın tanıyorm az cok niye böyleym ben isterdim ki 2kelime ettiğim zmn kim benımle nasıl konuscagını nerde durması gerektiğini bilsin ama malesef cok yumuşak bi kişiliğim var kendimi nasıl değiştirebilirim ve herkes güzel oldugumu söyler ben sürekli kendimde kusur ararım kendimi hiç begenmem herşeyin negatif kötü tarafını düşünürüm 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bende çok gevşek biriyim ya :)) ama kim tutarsam asla affetmem:)
tarafından
Ay dur be şimdi anladım Semra bebeğim ama hayatım sende azıcık kincisin çok az:)
(8,579 puan) tarafından
Çevir Gazı yanmasınnn.   Alındım simdi .

Amann bee bende kin olsa zaten insanlar bu kadar iyi niyetimi kullamamazdı . Ne kini
tarafından
Yok kız bee espiri yapıyorum . Zaten kin olsa muhabbet bile etmez din
(8,579 puan) tarafından
Ee aynen öyle.   3 günlük dünya diye diye buralara geldik
tarafından
Aman boşver bende hiç kin tutamam aman der geçerim üzülüp de kirilmam kolay kolay ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben aynı senin gibi kendimi hiç sevmiyormusum ve ben bunun yeni farkına vardım 35 yaşındayım 
tarafından
Burcun ne canım
tarafından
Bende 30yaşımdayım cocuk gibiyimdir hala  keşke böyle olmasaydım
tarafından
Kişilik geliştirme kitapları var onları okuyarak kendini gelistirebilirsin en azından erken farkına varmissin
0 oy
tarafından
Ben kolay kolay barışmam bide aramam şöyle düşün o seni aramıyor sende arama ne gerek var
tarafından
Haklısın canım
0 oy
tarafından
normal bir karakterin var dik insanlar da sevilmiyor idare ediliyor bence kendini seversen hersey duzelir ben bir kusur goremedim
tarafından
Gerçekten erkeklere iyilik yaramıyo sevdiğini de hissettirmemek lazım
tarafından
Ciddi misin cok iyi ya denicem araştırıp
tarafından
Mhtp önceden böyle değildim  bir buçuk sene önce farkettim  çocuklarımın bebekligini hani zibinli halini hiç fotosunu cekmemisim o zaman tuşlu telefonum vardı ne bileyim dusunememisim  zaten fotoğraflarini hep ben çekiyordum eşim ile çocuklarımın fotosunu bile çekmişim çocuklarımın benimle birlikte bebeklik fotosu hiç yok annemlere çok gidip gelirdik annemlerle hiç yok ve ben bunu yıllar sonra farkettim ondan sonra kendimle sorunlarım başladı kendimi hiç bir işe yaramiyor gibi hissettim kendimi hep sucladim anlayacağın depresyona girdim.
tarafından
o kosturma doneminde unutman normal diyosun ya tuaslu telefon vardi.. mesela bnm de makinam var ama makinayla cocuklari kac kez cektim sayilidir ama elde surekli telefon olunxa aklina geliyor.. sonucta suan bu teknolojiye sahibiz.. zaman icinde insan herseye yetismeye calisiyor, kendimize cokk haksizljk yapiyoruz cunku herseye yetisen biziz , oyle destek olan pek es profili de yok malesef.. bu surecte unutmamiz, hata yapmamiz, yetemememiz normal.. suan telefonlarla herkesin paylasimlarinda bir mutluluk, sende olmayani gorme gibi durumlar var yani etrafimiz artik bizi mutsuzluga itiyor.. ama biz mutsuz olursak ne cocuklar ne es ne de o yuva mutlu oluyor.. once dusunceleri degismek gerek.. ne yazik ki onu da yine biz yaoicaz
tarafından
İnşallah düzelirim canım yorumun için teşekkür ederim ❤️
0 oy
(12,050 puan) tarafından
Saf temizsinn işte kız ❤️
tarafından
Saf olunca işte insanlar kale almıyo
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Bende öyleyim canım sanırım içimizde kötülük yok kötü düşünce yok ondan sanırım.şahsen ben böyleyim
tarafından
Böyle olmak istemezdim kıymetimiz olmuyo hiç
0 oy
(3,166 puan) tarafından
Beybisi senin kendine garezin var :D
tarafından
:) o kesin

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 576 göst.
30 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy